Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba neden böyle diyorsun . Pardon ama kaç yaşındasın. Bak daha bugün okudum demet akalın'da 2 kere tüp bebek yapmış ama olmamaış sonra kendiliğinden olmuş. Bende nefret ediyorum adet olmaktan hatta adet olduktan sonra bile test alıyorum . Ama heray dua ediyorum. Allah büyük allah diyen mahrum kalmazmış. Bende heray ümitleniyorum. 5,5 aylık bebeğimi mayıs ayında kaybettim. Doktor yüzüme bakıp ultrasyon'da malesef bebeğiniz ölmüş gidin bu akşam evde uyuyun yarın bir çaresine bakarsınız dediğinde . Dünya başıma yıkılıyor sandım .allah dediğim yeterki ben kurtuluyum bir daha çoçuk falan istemiyorum dedim. Normal doğum yaptım . Ama bak 3 aydır tekrar deli gibi deniyoruz. Yani şunu demek istiyorumki allah'tan ümit gerçekten kesilmiyor. Allah büyük. üzülme tamammı çareler ara vardır bir sebebi. Kadının kısırı değil kusuru olurmuş.

biliyorum Allah büyük o ol emri verdimi kimse engel olamaz...
beterinde beteri var diyorum zaten çoğu zaman şükrediyorum halime ama işte öyle çok yoruldum ki artık
dr larında yapacağı bişey kalmıyor bu tedavilerde kimi zaman kalsada insan tükeniyor maddi olarak bi yere kadar

yaşım çok büyük değil 30 yaşındayım daha önümde Allah nasip ederse koca bi ömür var içimde her an küçük bi umut olsada aklımda da ya hiç olmazsa sorusu var ve o soruyu sorunca daha bi moralim bozuluyor
sizede geçmiş olsun inş AllAh tez zamanda yeni bi bebek nasip eder beklemeden

kendime her zaman soruyorum bu soruyu bulupta kaybetmekmi yoksa hiç bulamamak mı ikiside çok zor sanırımAllah

kimseye yaşatmasın inş bigün bizimde evlerimiz çocuk cıvıltısıyla dolar kalır o zaman tüm bu yaşadıklarımız tatlı bi hatıra olarak kalır hafızalarımızda

Son düzenleme:

ben 37 yaşındayım . Sen daha otuz yaşındaymışsın senin yaşındaki kişiler yeni evleniyor. Bende yaşın bayağı geç sandım . Doktorlar olmazmı diyor. Olmamasının illaki bir sebebi vardır . Sebebi olmasa bile zamanı vardır . üzülümüyceksin ve bu ay da olucak demiyceksin. Evet olucak tabiiki benim 6 yaşında kızım var allaha şükür . Ama inanki hiç çoçuğu olmayan biri gibi tekrar hamile kalmak ve kızıma kardeş yapmak istiyorum tabii allahım verirse. 30 yaşındasın ve üzülüyorsun . Birgün buradan bende hamileyim dersen bu laflarını sana hatırlatırım tamammı.

ALLAH bağışlasın kızınızı....
dr lar tabi ki olmaz demiyo ama normal yolla olması imkansız gibi bişey tedavilerede dünya para döktük bugüne kadar ondan da sonuç alamadık demek ki daha zamanı var .....
inş dediğiniz olur bigün burada hamileyim derim bende müjdemi veririm ......

aslında haklısın hayatım bende çok stres yapıyorum çok takıyorum kafaya şimdi tarlusal kullanıyorum bugün son tabletimi içicem adet olmayı bekliyorum 2.günü dr gel tahlil bakıcam dedi eşinde gelsin spermiyogram demişti artık adeti bekliyorum tiroidlerim temiz çıktı değerlerim 2 ay önce yüksek çıkmıştı tekrar yapıldı temiz çıktı şaşırdım dahiliye doktoruda şaşırdı bu durumda ilaç veremem dedi çocukta düşünüyosan hiç vermeme gerek yok dedi bu değerler hamile kalmama engel değilmiş bakalım adet olunca verdiğim tahlilerde ne çıkıcak bence prolaktinim yine yüksek çıkıcak içime öyle doğuyor evde dostinex var içsemmi acaba ? ön hazırlık niyetine

canım amh testı yaptıorabılırsın yumurtlamana baktırmak için.ama biraz pahalı devlettede şak dıye yapmıyor dıye bılıyorum tüp bebek harıcınde.senin bence bi doktorda yumurtlama takıbı yaptırman lazım.doktoruna yumurtalama takıbı yaptırmak ıstıyorum de senı bellı günlerde çağıracak ve su günlerde ılıskıye gır dıyecektır.belkı klomen +çatlatma iiğnesi kullandırır .vardır elbet bı zamnaı hemen menopoza bağlamayalım sımdı
Selam kizlar..
Bugun tam 1yil olmus buraya gireli..ama hala birsey yok
olcak inş umudum Allahın izniyle
kilo yokda bende doğuma hazırlık olsun diye ...birde benim mink bu aralar fazla hareket etmiyor korkuyorum ya

evet doğuma hazırlık olsun dıye artık başlaman lazım ngasgım en azından 1 saat degılde sen daha az yuruyus yapabılırsın.yanlız ben sımdı düşünüyorum bu doktor karda yağsa yağmurda yağsa 1 saat yuruycen dedı ama bu yokuşlarda nasıl yapıcam bılmıyorum:26:

insan artık kullana kullana bılıyor neyı nezmana ıcecıgını.eşim ben hamıle kalmadan once boşuna para verıyoruz su doktorlara sen zaten ılaçları bılıyorsun artık derdı.hamıle kaldığımda napcaz sımdı dedıgınde hıcbırsey bılmıyordum hatta benım doktorluğum buraya kadar demıstım eşime
insan gıde gele öğreniyor artık bıseylerı:26zaman senın suan tek yapman gereken beklemek bi süre canım.inşallah sizlerde kavuşacaksınız meleklerinize az daha sabır

canbonlarım gelin ama artıkkkkkkkkkk

geldim geldim hayalotum burdayım:79:ama geç geldim galiba kimse kalmamış nasılsın canım herkes bir yerlerde artık rast gelemiyoruz çoçuk doğunca ne olcak allah kerimm benim miniğim tekme atışları nomale döndü şükürler olsun bir gü
n boyunca hissetmemiştim çok korktum ya ...diğer kızçelerim siz nasılsınız

umudum olacak inşallah dualarım sizinle ...

hoşgeldın kuzum karşılaşamadık
artık kızçeler gelmiyor.eskıdende herkesin bi sorunu vardı işi gücü vardı ama herkes burdaydı.
değişen ne oldu anlamıyorum bazençok şükür kuzum ya alıntı yaptım sanıyordum yapmamışım atar merak etme arasıra banada oluyor yazıcaktım sozdeçok sevındım sıkıntı yapma kendıne emi.
bende en son kan vermıstım 20 gun oluyo.sonucu aldımda kanda lökosit cıktı.b12 eksıklıgı falanda var.degerlerde bayağı fark oynamış.doktor bıdahakı ay tekrarlıyalaım dedı.bebege bı zararı varmı acaba aklımı kurcalıyor sımdı

kuzularımmmm çok özledim sizi hep aklımdasınız.. ama giremiyorum maalesef kk ya. pazar günü bankanın yükselme sınavı var...bi taraftan işler çok yoğun deli gibi çalışıyorum, bi taraftan da des çalışıyorum hem iş yerinde hem evde.. geçmişi okuyamadım
inşallah herkesler çok iyidir....

ya haftaya gelebilirim ya da ondan sonraki hafta galiba bayram haftası oluyor :44::44:... önümüzdeki hafta da biraz yoğun geçecek çünkü yıllık izine ayrılacağım..tüm işlerimi toparlamam gerekiyor...

hepinizi çok seviyorummmm,...

beni unutmayınnnnnn...

priorim kuzum inşallah sınavını gecersın bebegım ya kolay gelsın cok yorma kendını herseyden onemlısı bebegın suan dıkkat et kendıne merakta bırakma bızlerı emııı canbonummmçok özlıycem senı allaha emanet olllsenı sevıyorummmmmm

evet sernesım kımse elıp gıtmıyor artık
evet ya artık valla buraya gelip kafa dagıtalım derken bır yandan bebıssızlık cok uzuyo burada konustukca ama hepinizi coook sevıyorum dertlerımı sadece sızlerle paylasabılıyorum
kuzum kac gundur gozum senı arıyo Rabbim işlerini kolaylaştırsın sınavında da basarılar dılerım minnak napıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…