- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.221
anlıyorum canım seni bazen bende çok sıkılıyorum
Evimizi şenlendirecek ses getirecek bi bebek olsaydı böyle olmazdı ama nerdeeeee
Yine adet olmuşum bende hiç geciktiği yok ki gecikmiyo şükür düzenli ama ben istiyorum ki 9 ay gelmesin
Tüp bebekte çare değil ki gitsek yine eminim negatif sonuç alacağımızdan artık tüp bebek yaptırasımda gelmiyo 5 kez negatif aldıktan sonra hevesim kalmadı hiç.....
Millet burda eşlerine hamileliklerini nasıl müjdelediklerini anlatıyolar okuyorum çok üzülüyorum benim neyim eksik ki onlardan
Sanırım ben hiç bi zaman onun müjdesini veremicem eşime
biliyorum Allah büyük o ol emri verdimi kimse engel olamaz...merhaba neden böyle diyorsun . Pardon ama kaç yaşındasın. Bak daha bugün okudum demet akalın'da 2 kere tüp bebek yapmış ama olmamaış sonra kendiliğinden olmuş. Bende nefret ediyorum adet olmaktan hatta adet olduktan sonra bile test alıyorum . Ama heray dua ediyorum. Allah büyük allah diyen mahrum kalmazmış. Bende heray ümitleniyorum. 5,5 aylık bebeğimi mayıs ayında kaybettim. Doktor yüzüme bakıp ultrasyon'da malesef bebeğiniz ölmüş gidin bu akşam evde uyuyun yarın bir çaresine bakarsınız dediğinde . Dünya başıma yıkılıyor sandım .allah dediğim yeterki ben kurtuluyum bir daha çoçuk falan istemiyorum dedim. Normal doğum yaptım . Ama bak 3 aydır tekrar deli gibi deniyoruz. Yani şunu demek istiyorumki allah'tan ümit gerçekten kesilmiyor. Allah büyük. üzülme tamammı çareler ara vardır bir sebebi. Kadının kısırı değil kusuru olurmuş.
biliyorum allah büyük o ol emri verdimi kimse engel olamaz...
Beterinde beteri var diyorum zaten çoğu zaman şükrediyorum halime ama işte öyle çok yoruldum ki artık
Dr larında yapacağı bişey kalmıyor bu tedavilerde kimi zaman kalsada insan tükeniyor maddi olarak bi yere kadar
Yaşım çok büyük değil 30 yaşındayım daha önümde allah nasip ederse koca bi ömür var içimde her an küçük bi umut olsada aklımda da ya hiç olmazsa sorusu var ve o soruyu sorunca daha bi moralim bozuluyor
Sizede geçmiş olsun inş allah tez zamanda yeni bi bebek nasip eder beklemeden
kendime her zaman soruyorum bu soruyu bulupta kaybetmekmi yoksa hiç bulamamak mı ikiside çok zor sanırımallah
kimseye yaşatmasın inş bigün bizimde evlerimiz çocuk cıvıltısıyla dolar kalır o zaman tüm bu yaşadıklarımız tatlı bi hatıra olarak kalır hafızalarımızda
ALLAH bağışlasın kızınızı....ben 37 yaşındayım . Sen daha otuz yaşındaymışsın senin yaşındaki kişiler yeni evleniyor. Bende yaşın bayağı geç sandım . Doktorlar olmazmı diyor. Olmamasının illaki bir sebebi vardır . Sebebi olmasa bile zamanı vardır . üzülümüyceksin ve bu ay da olucak demiyceksin. Evet olucak tabiiki benim 6 yaşında kızım var allaha şükür . Ama inanki hiç çoçuğu olmayan biri gibi tekrar hamile kalmak ve kızıma kardeş yapmak istiyorum tabii allahım verirse. 30 yaşındasın ve üzülüyorsun . Birgün buradan bende hamileyim dersen bu laflarını sana hatırlatırım tamammı.
hoş geldin kuzumvalla canbonum yumurtlama olmassada adet olunur dıye bılıyorum ki bunu ben çok yaşadım.rahim tabanı kalınlaşıyor ve yumurtlama olmadığından bu kalınlaşma zamanla dokuluyor ve kanamaya sebep oluyor dıye bılıyorum.ama adet kanaması gıbı olmuyor duzensız oluyorsun ozaman ve kısa surelı olur dıye bılıyroum .yınede netten araştırıp okumak lazım.sen butun hormonlarını yaptır bakalım bı sonuç ne çıkacak.sen normalde yumurta atıyorsundur tüplerden ama ya spermler yakalıyamıyor yada bi sorun var ufacık.ıkınızde testlerı bı yaptırında bakalım sonuçlar nasıl cıkıcam adet olamamının pek çok sebebi olabılır en basıdı sen kendıne düşünerek gecıkmesıne sebep olabılırsın:26:
canım amh testı yaptıorabılırsın yumurtlamana baktırmak için.ama biraz pahalı devlettede şak dıye yapmıyor dıye bılıyorum tüp bebek harıcınde.senin bence bi doktorda yumurtlama takıbı yaptırman lazım.doktoruna yumurtalama takıbı yaptırmak ıstıyorum de senı bellı günlerde çağıracak ve su günlerde ılıskıye gır dıyecektır.belkı klomen +çatlatma iiğnesi kullandırır .vardır elbet bı zamnaı hemen menopoza bağlamayalım sımdıevet bende yumurtlama olmadığına inanıyorum artık düzenli adet oluyorum ve adet bitiminden sonra adet oluncaya kadar gün aşırı bebek olsun diye çalışıyoruz fakat yinede adet oluyorum , yumurtlama olsa kesinlikle tutar fakat yumurtlamanın olmaması neyin göstergesi acaba menepoza mı giriyoruz anlamına geliyor. Ben mayıs ayında ki bebek kaybımdan ve kürtajımdan sonra doktora gidip tüm tahlillermi yaptırdım herşey normal çıkmıştı. Anlamıyıorum herhalde bir zamanı vardır.
olcak inş umudum Allahın izniyleSelam kizlar..
Bugun tam 1yil olmus buraya gireli..ama hala birsey yok
kilo yokda bende doğuma hazırlık olsun diye ...birde benim mink bu aralar fazla hareket etmiyor korkuyorum ya
aslında haklısın hayatım bende çok stres yapıyorum çok takıyorum kafaya şimdi tarlusal kullanıyorum bugün son tabletimi içicem adet olmayı bekliyorum 2.günü dr gel tahlil bakıcam dedi eşinde gelsin spermiyogram demişti artık adeti bekliyorum tiroidlerim temiz çıktı değerlerim 2 ay önce yüksek çıkmıştı tekrar yapıldı temiz çıktı şaşırdım dahiliye doktoruda şaşırdı bu durumda ilaç veremem dedi çocukta düşünüyosan hiç vermeme gerek yok dedi bu değerler hamile kalmama engel değilmiş bakalım adet olunca verdiğim tahlilerde ne çıkıcak bence prolaktinim yine yüksek çıkıcak içime öyle doğuyor evde dostinex var içsemmi acaba ? ön hazırlık niyetine
canbonlarım gelin ama artıkkkkkkkkkk
geldim geldim hayalotum burdayım:79:ama geç geldim galiba kimse kalmamış nasılsın canım herkes bir yerlerde artık rast gelemiyoruz çoçuk doğunca ne olcak allah kerimm benim miniğim tekme atışları nomale döndü şükürler olsun bir gü
n boyunca hissetmemiştim çok korktum ya ...diğer kızçelerim siz nasılsınız
umudum olacak inşallah dualarım sizinle ...
nerdesinizki yahu kimsecikler yok
kuzularımmmm çok özledim sizi hep aklımdasınız.. ama giremiyorum maalesef kk ya. pazar günü bankanın yükselme sınavı var...bi taraftan işler çok yoğun deli gibi çalışıyorum, bi taraftan da des çalışıyorum hem iş yerinde hem evde.. geçmişi okuyamadım
inşallah herkesler çok iyidir....
ya haftaya gelebilirim ya da ondan sonraki hafta galiba bayram haftası oluyor :44::44:... önümüzdeki hafta da biraz yoğun geçecek çünkü yıllık izine ayrılacağım..tüm işlerimi toparlamam gerekiyor...
hepinizi çok seviyorummmm,...
beni unutmayınnnnnn...
evet ya artık valla buraya gelip kafa dagıtalım derken bır yandan bebıssızlık cok uzuyo burada konustukcaevet sernesım kımse elıp gıtmıyor artık
kuzum kac gundur gozum senı arıyokuzularımmmm çok özledim sizi hep aklımdasınız.. ama giremiyorum maalesef kk ya. pazar günü bankanın yükselme sınavı var...bi taraftan işler çok yoğun deli gibi çalışıyorum, bi taraftan da des çalışıyorum hem iş yerinde hem evde.. geçmişi okuyamadım
inşallah herkesler çok iyidir....
ya haftaya gelebilirim ya da ondan sonraki hafta galiba bayram haftası oluyor :44::44:... önümüzdeki hafta da biraz yoğun geçecek çünkü yıllık izine ayrılacağım..tüm işlerimi toparlamam gerekiyor...
hepinizi çok seviyorummmm,...
beni unutmayınnnnnn...
ziyaretçi sayısı 4ve ben tek başımayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?