- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.201
günaydın kızceler bende grip olmusum dun esım grip olmustu o bulastırdı galıba:2::2::2:
buarada priorim nerelerdesin karamda yok:26:
gecmiş olsun sermescim :)))) bende heryerde karşına cıkıyorum dimeee.....
hosgeldin canım saolasın nasılsın
ıyı dıyelım ıyı olalım cankuşcan sıkıntısı . bu ay boş gecırıyorum ben ne doktora gıttım nede tarlusal kullandıktan sonra görundum Doktora canım hıc ıstemıyor. hem bayram temızlıgı yapıcam onu cek bunu çek derken ay tuttu bırsey olurmu düşermi dıye endişelenmek den kurtulmus olurum rahat rahat yaparım işlerimi.kasım adetım gelınce gıderım artık. sen nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın....2 senedir istiyoruz canım asılamada yolu kısaltıyolar en derıne gonderıyolar sposları ben ılk 1 sene hıc bı tedavı yapmadım doktorumda ıstemedı sen erken davranmıssın zaten 1 seneyı gecınce ınfertılıte bolumune gıdıyosun yas 35 ıse bu sure 6 ay
saol canımnasılsın
ama ben senisen gozukmuyonki kuzucum:44:
inşallah ben inanıyorum o bebiş gelicek bu kadar sonra saclarındaniyiyim canım sen nasılsın....
bide 9 ay adet olmasam çok iyi olucamda
ama ben senigörüyooooooooooom
hemen açılıp gelim bekle
inş tatlım yaainşallah ben inanıyorum o bebiş gelicek bu kadar sonra saclarından
gördümkiii kız hayalet mi oldun sen
bende iyim canım aynı senin gibi düşünüyorum 2 senedir kendimi kastım durdum şimdi eşimede söyledim hani ilşkiden sonra hemen yıkanma demıstı doktorum artık onu bıle uygulamıyorum yok gun asırı valla cok sıkıldım asılam oncesı kendımı rahatlatmam lazım o yuzden rahatım artık kasımda bende gıderım Allah nasıp ederse ınsallah onlara gerek kalmaz
ahhhhh yarama tuz bastın şimdiaynen canım artık sıkıldım dıcem ...hanı 6-7 senedır bebek bekleyenlere ayıp olacak dıyorum ama cıdden artık ümitlerim kesilmeye baslıyor.her ay kurulmus saat gıbı gır ılıskıye vallahı 10 gun gun aşırı dıyor doktorum bu sefer ınanırmısın normalde ılıskıye gırmek ıstemıyorum . bu ay bıraktım artık . ruhen cöktüm ıcımden bırsey yapmak gelmıyor bebeklı gebeli ortamlarda mumkunse olmamaya gayret edıyorum karsımdakılerın kalbını kırarım dıye cekınıyorum. Bayramda yıne mıllet bebıslerıyle gezıp tozarken ben salak salak durcam bır yerde.
kendımden nefret etmeye basladım artık......
oy oy yirim senin kürkünüinş tatlım yaabi gelsin vurucam popişine neredeydin diye
hayalet değilim şekerim kürküm varyaondan öyle
aynen canım artık sıkıldım dıcem ...hanı 6-7 senedır bebek bekleyenlere ayıp olacak dıyorum ama cıdden artık ümitlerim kesilmeye baslıyor.her ay kurulmus saat gıbı gır ılıskıye vallahı 10 gun gun aşırı dıyor doktorum bu sefer ınanırmısın normalde ılıskıye gırmek ıstemıyorum . bu ay bıraktım artık . ruhen cöktüm ıcımden bırsey yapmak gelmıyor bebeklı gebeli ortamlarda mumkunse olmamaya gayret edıyorum karsımdakılerın kalbını kırarım dıye cekınıyorum. Bayramda yıne mıllet bebıslerıyle gezıp tozarken ben salak salak durcam bır yerde.
kendımden nefret etmeye basladım artık......
ahhhhh yarama tuz bastın şimdi
bu bayram benim bebişsiz geçirdiğim kaçıncı bayram olucak saymıyorum artık
öyle kendini bilmezler çok etrafta bi kere bana bi tanıdık sormuştu çocuk nerde babaanesinde mi kaldı diye hayır direk çocuk varmı diye sormuyo daoy oy yirim senin kürkünü
evet canım bayram geliyo bnm bat 15 ekım bi umut işte inşallah bayram hediyem olurbnm mahallemde komsum yok esımın arkadasının hanımını gordum dun markette 1 kere bıze gelmıslerdı bıde bız gıtmıstık o kadar benı gordu aaaa hala yokmu bebk sız de ne yavassınız yaa kendı 5 yıllık evlı bı kızı bı oglu var bıde bana dıyo gel aramıza katıl benm bı tane cocugum olana kadar cocuklu kadınlarla gorusmek ıstemıyorum sevıyorum cocuklarını ama ıcım gıdıyo
bizim burda benle bir evlenenler çocuklarını okula götürüyolar artık çoğu ikinciyi de doğurdu şimdi sıra 3. lerde sanırım biz ise hala böyle boş boş bekliyozben saydım 7 bayram olmuşustelık kayınvalıdemın mahallesınde benden sonra evlenenler dogurdu ıkıncıyı bıle doguracak nerdeyse. sımdı bunların hepsı bayramda ıllakı gelecek bende orda olmak ıstemıyorum. artık ıcıme atıyorum herseyı Eşimede yansıtmak ıstemıyorum cunkı onuda cok uzuyorum ve ben daha cok uzuldugum ıcın bu sefer o bana kızıyor haydeee kopuyor kıyamet .
bazen cok hastaymısım numarası yapıp bayramda kımseye gıtmek ıstemıyorum desem cok mu kızarkı bana dıye dusunmuyor degılım
güle güle tatlımben bıraz cıkıyorum butun ıslerım duruyo Allaha emnet olun
ben bıraz cıkıyorum butun ıslerım duruyo Allaha emnet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?