- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.281
anlassın daha ıyı olsunlar ınsallah gercı masallah bnmde bı problemım olmadı kv
evet ya eski üyesin ama hiç mesajın yok hiç konuşmuyosun sanırım bende konuşmassam çatlarımkaçmadımtv izliyorum. pek konuşkan değilimdir. ama iyi dinleyicilerden olduğum kesin.hamile kalmadan ve düşük yapmadan önce hiç yazmazdım şimdi ayda yılda birkaç cümle kuruyorum. mesaj sayımdan da bellidir aslında eski üyelerdenim
evet ya eski üyesin ama hiç mesajın yok hiç konuşmuyosun sanırım bende konuşmassam çatlarım
kaç yııllık evlisin
kaçmadımtv izliyorum. pek konuşkan değilimdir. ama iyi dinleyicilerden olduğum kesin.hamile kalmadan ve düşük yapmadan önce hiç yazmazdım şimdi ayda yılda birkaç cümle kuruyorum. mesaj sayımdan da bellidir aslında eski üyelerdenim
kızlar buarada ben neden tam temızlenemedım bugun13.gunum:26: daha once boyle oldumda doktorum fıtıl ve antıbıyotık vermıstı hepsını bıtırmemıstım onlardan kullandım ama gecmedı hala klomenmı yaptı acaba artık doktora gıtmektende bıktım usandım
kaçmadımtv izliyorum. pek konuşkan değilimdir. ama iyi dinleyicilerden olduğum kesin.hamile kalmadan ve düşük yapmadan önce hiç yazmazdım şimdi ayda yılda birkaç cümle kuruyorum. mesaj sayımdan da bellidir aslında eski üyelerdenim
1 yıl olmak üzere ama uzun birliktelik sonrası 1 yılda nişanlı kaldık toplamda 10 yıl oluyor
inş bide bebek gelir evinize düşüğünü unutursun1 yıl olmak üzere ama uzun birliktelik sonrası 1 yılda nişanlı kaldık toplamda 10 yıl oluyor
kızlar buarada ben neden tam temızlenemedım bugun13.gunum:26: daha once boyle oldumda doktorum fıtıl ve antıbıyotık vermıstı hepsını bıtırmemıstım onlardan kullandım ama gecmedı hala klomenmı yaptı acaba artık doktora gıtmektende bıktım usandım
pardon canbonum bizde seni gittin sandık
yaw nıye konusmuyon gel konuş zaten ben bak haftalardır susuyorum hıc alışkan degılım büle durmaya
geçmiş olsun bu arada tek hamılelıkmı yasadın .hatırlatmak ıstemem konuşmak ıstemessen egerb tabı kusuruma bakma:26:rabbım ıns kucağın almayıda nasıp eder..
dimedimmm
kotu kaynanaları napmalı
evet tek hamilelik yaşadım. nisan ayında kendiliğinden düştü zaten 5-6 haftalıktı alışamamıştık bile , farkında olmamaktanmıdır nedir çok perişan olmadık. en azından normal yolla hamilelik mümkün dedik sonra tabi doktorlara taşındık , bir problemimiz yokmuş nasipse en uygun zamanda bebek yola çıkar diye umuyoruz
bencede o yaptı bende tam medd nerelerde dıcektım adı dızılerde dolasıyo bonu seyredıyorum bı yandandameddimde yanış hatırlamıyosam oyle olmuştu bıkere klomen yapmış olabılır kızçem:26:
kaynar kazana atmalıııı
yandım gelin dedikçeeee
altına odunnn atmalıııııııııı
kaynar kazana atmalıııı
yandım gelin dedikçeeee
altına odunnn atmalıııııııııı
medcezir dizisi çıkacakmı çıktımı bende gördümbencede o yaptı bende tam medd nerelerde dıcektım adı dızılerde dolasıyo bonu seyredıyorum bı yandanda
inşallah canım dualarım senınle.hayırlı zamanda tekrra nasıp eder ınsallah rabbım
bencede o yaptı bende tam medd nerelerde dıcektım adı dızılerde dolasıyo bonu seyredıyorum bı yandanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?