Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet ya eski üyesin ama hiç mesajın yok hiç konuşmuyosun sanırım bende konuşmassam çatlarım
kaç yııllık evlisin

evet ya eski üyesin ama hiç mesajın yok hiç konuşmuyosun sanırım bende konuşmassam çatlarım
kaç yııllık evlisin

1 yıl olmak üzere ama uzun birliktelik sonrası 1 yılda nişanlı kaldık toplamda 10 yıl oluyor

gecmiş olsun kızcem bebişin var mı yoksa sende bızım gıbı bekleyenlerden mısın

bilmiyorum :44::44:canım belki ilaçlardandır:26:

Son düzenleme:

pardon canbonum bizde seni gittin sandık
yaw nıye konusmuyon gel konuş zaten ben bak haftalardır susuyorum hıc alışkan degılım büle durmaya
geçmiş olsun bu arada tek hamılelıkmı yasadın .hatırlatmak ıstemem konuşmak ıstemessen egerb tabı kusuruma bakma:26:rabbım ıns kucağın almayıda nasıp eder..

meddimde yanış hatırlamıyosam oyle olmuştu bıkere klomen yapmış olabılır kızçem:26:

evet tek hamilelik yaşadım. nisan ayında kendiliğinden düştü zaten 5-6 haftalıktı alışamamıştık bile , farkında olmamaktanmıdır nedir çok perişan olmadık. en azından normal yolla hamilelik mümkün dedik sonra tabi doktorlara taşındık , bir problemimiz yokmuş nasipse en uygun zamanda bebek yola çıkar diye umuyoruz

inşallah canım dualarım senınle.hayırlı zamanda tekrra nasıp eder ınsallah rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…