Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olmaz inşallah canım ya içini ferah tut sen ...vitamin ilaçlarını ihmal etme iç canım çünkü aldığımız gıdaların hepsi karşılamıyor

olmaz inşallah canım ya içini ferah tut sen ...vitamin ilaçlarını ihmal etme iç canım çünkü aldığımız gıdaların hepsi karşılamıyor

yok canım ben bıek demır ılacı kullanıyorum oda güzel cıkmıs zaten:44:elevıtı doktor bana kesmıstı son gıdısımde ıceyımmı dedım hayır ıcmıyorsun kemsınlıkle dedı yeterı kadar bebek beslenmıs dedı

hmm anladım canım b12 eksikliği tırnaklarda kırılma yapıyor hamilelikten önce bendede olmuştu tırnaklarım incecik kemikler soyuluyordu iğne verdi onu kullanmıştım ama hamilelik de iğne kullanılır mı bilmiyorum canım ya ...kırmızı eti bol ye b12 vitamini bol bol var canım bende haftaya gideceğim inşallah doktora istanbula gitmeden görüneyim uçağa falan binmem sorun yaratır mı falan soracağım sağlığı yerinde mi onuda çok merak ediyorum valla ...

sen susssnerelerdesın sennn kaçççakkkk kızçemm doguramadınmı dahahoşgeldınız teyzoşumlaanasılsın ıyımısın haberlerını alıyorum hancekten

ayy yok doguramadimmm.... ama sabah aksam bekliyorum, belirtiler cok fazlaaa... Cok sükür iyiyiz, sen nasilsin? nasil gidiyor hamilelik???

Günaydın canlarim gelemiyorum bayadir çok özledim sözleri.o kadar yoğun iki hafta geçirdim ki anlat anlat bitmez.taziyeler bebek gormeleri yeni evli arkadaşlarımızı ziyaretler davetler misafirler.bunun yanısıra bir hafta boyunca işyerinde denetim.bde sorumlu olunca işler bitmedi.ayrıntılara girmeyeyim şimdi ama ışte çok yorgunum cokk (

Telefonumda yeni olduğu için buraya ha deyince giremiyorum.eskisinde kayitliydi bi yere hemen giriyordum.güya bu ondan üstün ama alıntı surat filan yapamıyorum

yaww insalarin gezmeleri, isleri, gücleri, kayinvalideleri vs leri var:)) vakitleri olmuyordur:)))

Valla ne güzel demisin canım :) hele şu kv yokmu kv uffffff iki günde bir bzdeydiii.dislerni yaptiriyor goya daha de haftada bir iki günüm izin oluyor hastanelerde gezyrmm

Kızcm bende bocuklerden korkarım ama bocuk yoktu.demek seninki takıntı haline gelmiş.öyle oldum valla bide fistik güzeli :))

Valla ne güzel demisin canım :) hele şu kv yokmu kv uffffff iki günde bir bzdeydiii.dislerni yaptiriyor goya daha de haftada bir iki günüm izin oluyor hastanelerde gezyrmm

ahahahahahaha o zaman ne diyorummm, bu kaynannalari ne yapmaliiii, kaynar kazana atmali.. simdi Allah var yukarda benimkinin bana bir zarrari yok hani, gelir evimi temizler, isimi görür. Allah razi olsun..

tekrar yaşıyacaksın ogunu kuzum hıc merak etme.sıkma canını.ben ınanıyorum hersey güzel olucak ve tatlını koynunda uyutacağın günlerde gelıcek ınsallah

Bu aralar rüyamda görüyorum hep hayalotum karnimin içinde bebek görüyorum psikolojik bozulacak ciddi anlamda

Öyle tabi beterin beteri var çok şükür halimize.seninki daha zor bu dördüncü olunca yoruldum biraz.bide üç ay ara verdirdi dr iki ay sonra tekrar denicem.bu güzel duyguları herkese yasatsin Rabbim...

slm canlarım nasılsınız ya bende pek giremiyorum okul ev daha sonra pansiyonda nöbete kalyrm bazı geceler ordaym oyzden giremyrm nasılsınız umarım herkes iyidir benimde bugün ovülasyon testinde 2. çizgi koyu çıktı çalışmalara başladık bakalım:)))))

bende bu gece rüyamda gebelik testi yapıyorum çift çizgiyi görüyorum inşallah gerçekte de görebilirim

Aaa bugün de ben geldim kimse yok (

geldim geldm gülbisim...ikindi ezanından beri ayaktaym ya hç oturamadm ki geleyim ıspanakları yıka doğra pişir mercimek çorbası yaptım sofra kur kaldır bulaşıklar ahhh bu kadınların işi hç bitmeyecek mi?belim ağrıyor şimdi otturdum biraz dinlenmek için o sırada hemen buraya geldim ...

Hosgeldin canım oh oh mis gbi yemek hazrlamissin.ne çabuk yediniz kzcm afiyet olsun.bitermi kadınların işi.valla bende iş çıkışı ablamlara geldim kocam nobetci burda kalcm evdede o kadar iş varki gitmedim hiç erndgmden :)yarına artk yazlik kislik ayircam dolabı silcm ayy ayaklarim çok sızlıyor ya çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…