- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.301
sağol canım benim. hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun.
medcezir dizisi çıkacakmı çıktımı bende gördüm
evet tek hamilelik yaşadım. nisan ayında kendiliğinden düştü zaten 5-6 haftalıktı alışamamıştık bile , farkında olmamaktanmıdır nedir çok perişan olmadık. en azından normal yolla hamilelik mümkün dedik sonra tabi doktorlara taşındık , bir problemimiz yokmuş nasipse en uygun zamanda bebek yola çıkar diye umuyoruz
çıktı bile bu 4.bolumu sanırım yada 3. :44:ben begendım vallahı
çok gecmiş olsun kızcem Rabbim hayırlısını nasıp etsın buarada yas kac hemen dusundunuzmu bebiş evelnınce hemen
bende begendim tvden syredememiştim netten seyrettim guzelçıktı bile bu 4.bolumu sanırım yada 3. :44:ben begendım vallahı
cıktı kızcem stardamedcezir dizisi çıkacakmı çıktımı bende gördüm
medimiz biraz tatıle cıktı inş mutlu haberi vermek ıcın gerı gelecek bı gün
kıscıklarım ben kaçtımsize iyi muhabbetler
bende begendim tvden syredememiştim netten seyrettim guzel
cıktı kızcem starda
inşallah ben dayanamıyorum bende denedım gelmemyı ama bır yanım hep burda
sen baskasın kızcemyaw ben hıc dusunmedım topıge gelmemyısorunlu olunan donemler harıc
oyle evımız senlenır suan yalnızım cok ıhtıyacım var bı bebıse kafaya takmayalım dıyorum ama elde degılkı malesef Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasınyaş 3233 oldum saysak yeridir. bebek olsa iyi olur yuvamız tamamlanır diye düşündük. çokta kafaya takmamak gerekiyor. çokta geç kalmadan olsa fena olmayacak . sağlıklı olduğu sürece kaç tane olursa olsun diyorum.
kıscıklarım ben kaçtımsize iyi muhabbetler
sen baskasın kızcem
oyle evımız senlenır suan yalnızım cok ıhtıyacım var bı bebıse kafaya takmayalım dıyorum ama elde degılkı malesef Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
gule gule kızcem
sernesim bu çene kitlenme olayını naptınnn:26:
duruyo kızcem yaa fızık tedavı verdı doktor beklemedeyım bıktım doktorlardan Allah eksıklıklerını vermesınde
bide ben AMH diye bi testvarmıs asılama oncesı bu testı yaptırmam gerekıyomus testı verdım ama daha gıdıp alamadım sonucunu yaptıran olmusmuydu bu testı daha once esimdende ayrıntılı spermogram ıstedıler oda benım gıbı bıktı doktorlardan hepsını topla gel dedı bayramdan sonra ınsallah testlerın gecerlılık suresı dolmaz bız gıdene kadar:26:
ben yaptırdım canım .
benımkı normal cıkmıstı ozaman.
inşallah testlerımde bı sorun cıkmaz 3.gun sonuclarım temız cok sukur bıde AMH yi halletsek
canım ondada bişey yok.yine aynı şekilde kandan bakılıyo onadaoda sorunsuz çıkar ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?