Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çok gecmiş olsun kızcem Rabbim hayırlısını nasıp etsın buarada yas kac hemen dusundunuzmu bebiş evelnınce hemen

çok gecmiş olsun kızcem Rabbim hayırlısını nasıp etsın buarada yas kac hemen dusundunuzmu bebiş evelnınce hemen

yaş 32 33 oldum saysak yeridir. bebek olsa iyi olur yuvamız tamamlanır diye düşündük. çokta kafaya takmamak gerekiyor. çokta geç kalmadan olsa fena olmayacak . sağlıklı olduğu sürece kaç tane olursa olsun diyorum.

çıktı bile bu 4.bolumu sanırım yada 3. :44:ben begendım vallahı
bende begendim tvden syredememiştim netten seyrettim guzel
medcezir dizisi çıkacakmı çıktımı bende gördüm
cıktı kızcem starda
medimiz biraz tatıle cıktı inş mutlu haberi vermek ıcın gerı gelecek bı gün

inşallah ben dayanamıyorum bende denedım gelmemyı ama bır yanım hep burda

yaw ben hıc dusunmedım topıge gelmemyı sorunlu olunan donemler harıc
sen baskasın kızcem
oyle evımız senlenır suan yalnızım cok ıhtıyacım var bı bebıse kafaya takmayalım dıyorum ama elde degılkı malesef Rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
kıscıklarım ben kaçtım size iyi muhabbetler

gule gule kızcem

bide ben AMH diye bi testvarmıs asılama oncesı bu testı yaptırmam gerekıyomus testı verdım ama daha gıdıp alamadım sonucunu yaptıran olmusmuydu bu testı daha once esimdende ayrıntılı spermogram ıstedıler oda benım gıbı bıktı doktorlardan hepsını topla gel dedı bayramdan sonra ınsallah testlerın gecerlılık suresı dolmaz bız gıdene kadar:26:

ben yaptırdım canım .
benımkı normal cıkmıstı ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…