Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben bazen 2-3 smile yapıyorum valla napam kimsede yazmayınca bom boş oluyor.bu sabah bı geldım topık 3.sayfaya kaymışşş
neyse bende gelınce bı laf atıp kacam bari
anlıyorum sernesim.rabbim inşallah sizlerede nasip edicek var bi zamanı elbet.
ama ben hamıle kalamasaydım sanıyorum yine bırakmazdım topiği
inşallah kuzucum yaa artık oluruna bıraktık yok yumurtlama gunu yok bılmem ne cok sıkıldım
oyy balım gecmıs olsun kıyamam ya

dorum sen yazdın hep rahatladınmı bıraz.gercı sımdıde hastalanmışın ama
evet suan cok hastayım esimden bulastı
yaww insalarin gezmeleri, isleri, gücleri, kayinvalideleri vs leri var:)) vakitleri olmuyordur:)))

hepsi iyide kv

neyse bende gelınce bı laf atıp kacam bari

inşallah kuzucum yaa artık oluruna bıraktık yok yumurtlama gunu yok bılmem ne cok sıkıldım

evet suan cok hastayım esimden bulastı

hepsi iyide kv

sernesim sen bakma moreme o kayganasıyla ıyı anlasıyoalaman gacı ıyı bakıyo canbonumuza

keyfine bak kızcem havan olsun bosver gorunmesende olur biz seni görüyoz

valla kızcem bı degısıklık yok kendı adıma monoton
kıscem şimcik benim kürküm varya hiç çıkarasım gelmiyor o varkende görünmüyom işte
al bendende o kadar benim hayatta monoton

kaçmadım tv izliyorum. pek konuşkan değilimdir. ama iyi dinleyicilerden olduğum kesin.hamile kalmadan ve düşük yapmadan önce hiç yazmazdım şimdi ayda yılda birkaç cümle kuruyorum. mesaj sayımdan da bellidir aslında eski üyelerdenim

kızlar buarada ben neden tam temızlenemedım bugun13.gunum:26: daha once boyle oldumda doktorum fıtıl ve antıbıyotık vermıstı hepsını bıtırmemıstım onlardan kullandım ama gecmedı hala klomenmı yaptı acaba artık doktora gıtmektende bıktım usandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…