- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.441
inşallah canım ,
bende seni seviyorum , çınar bebeğide
Tatlım sen çok yoruyosun kendini , çok ağır işler yapma artık bence .
Senin minnak aceleci mi olacak yoksa necanım karnın iniyor mu ,sana öyle gelmesin hayalotum . Yaramaz senin ki yaramaz valla
Ah kizcem gelemedim bi türlü bu diş mahvetti bni .gel bnde sarilam sanayettim gayreeeama sen yoksunki kızçemmmm dur gelmişken bi sarılam sanaaaa
nurlum bende anlamadımki görende artık dıyor göbeğin aşağıya inmiş diyorki bende öyle hissediyorum.
mesela ilk hamıle kaldığımda kasıklarım şişti sonra göbeğime çıkmıştı o şişkişnlikşimdi göbeğim hala şiş halıyle ama kasıklarımda ilk aylar gıbı dolmaya başladı yine:44:tuvalete çok fazla çıkmaya başladım birde eskisi gibi bazıları bebek doğum halıne hazırlıyo kendını dıyo bazılarıda buyudugu ıcın ayaklarını falan koyyurdur yer acıyodur kendıne dıyor anlamadım ama degısıklık var valla erken doğumda olur valla bende bu sınır oldukça hastaneye bıle gerek kalmadan bağırdığımda bebek çıkar artık kendılıgınden
canbonlarım nasılsınızben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleriama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedisen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık. şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymişdün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artıkişte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz
maşallah ngasgım çok sevındımmm tosbıgıgım benim ayrıntılıya nezaman gırıceksınnn
sağol canım yarın doktoruma gidecem bakalım o ne dicek çok merak ediyorum inş olumlu konuşur da bu hapları kullanmama gerek kalmaz dua edin bana nolur
çok haklısın hevesin yarım kalıyor değilmi. Doktor ne dedi peki illaki bir sebebi vardır. Ben dediğim gibi karnımdan sıvı aldırdım sanırım sıvı kaybı bundan kaynaklanıyor. Benimde tek korkum tekrar hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamak korkusu. Offf daha hazır değilim galiba yaşım 37 ama bakıyorum 40 yaşının üstünde bayanlar bile hamile kalıyor ve hiç bir sıkıntı yaşamadan sorunsuz hamilelik yaşıyor. Yani unutmak ve düşünmemek lazım herhalde.gülbis pardon sormuşmuydum bilmiyorum ama kaç yaşındaydın
Tsk canm benim evet sende çekmiştin.sahada geçmiş olsun dünkü nobetinden dolayı :) nasılsın ne var ne yok
Herkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
Ayyyyyyy medddim seni çok ozledimmm .biliyordum güzel haberlerle geleceğini :))) çok heyecanlandım canm benim yaa ınş bi aksilik çıkmaz gerçek ve gerçek seninledir bebisin.bende seni çok seviyorum bitanem.dikkat et kendineee :)))))Herkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
Etmezmiyiz canım ins gerek kalmaz ins.ne oldu gittinmi doktora ne dedi merak ettim
canbonlarım nasılsınızben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleriama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedisen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık. şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymişdün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artıkişte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz
Herkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
Bende seni çok özledim canm benim.iyi olmaya çalışıyorum ıştekuzummm kelebeğimmmm teşekkür ederim.. çok özledim seni.. iyi misin yafrukuşum benimm... biz de seni öpüyoruz teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?