Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben biliyordum kiscem hamile kaldgimda okumuştum hatta eşim bi kackez elini karnima koyup okumustu ama kismet ışte vardır Rabbimin bildiği bunun yanısıra kesinlikle hayirlisini diliyoruz ((

Allah bundan sonrakini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Tabi ki her şey kısmet , her zaman hayırlısını diliyoruz. Dileklerimiz , hayallerimiz için tutunabileceğimiz bir dualar var canım , biz elimizden , dilimizden geldiğince duamızı ediyoruz . Gerisi Allah ın taktiri.

Gönlünden , gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Okurken ben üzüldüm canım ya ne olur duyma artık söylenenleri. İnan yapabileceğin bişey yok bünyen kiloya müsait , hiç bir şey yemesen de alacaksın eminim . Şu anda zayıflayamayacağına göre , laf atanlara ben bu bebek için o kadar bekledim kilolarım sizin dert ettiğiniz kadar umurumda değil falan de canım yarı şaka yarı ciddi. Bazen insanları da anlamıyorum , çok kilo alanlara niye bu kadar aldın ? Az kilo alanlara bebeğin beslenemiyor, yok sağlıksız niye bakmıyorsun bebeğe derler. Sırf anneyi üzmekten başka işe yaramıyor bu laflar anlamıyorlar. Konuşacaklar ya elbet bir konu bulurlar.
Sıkma canını lütfen , biliyorum biraz gergin geçiriyorsun ama inan sana ve bebişine zarar . Başka kimseye bişey olmaz.
Sakin olacaksın ki Çınar ında doğunca üzmesin , sıkıntısız bebiş olsun annnesi. Daha doğmadan stresle tanıştırma teyzoşumu ya

Hayalotum bebek doğum pozisyonu almış olabilir ama kasıklara doğru hareket tekme falan hissedersin normal bence . Karnının aşağı inmesi için erken ,genelde son aylarda iner diye biliyorum . Doktoruna sor istersen canım en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın.

Sinirli kızçem benim , sinirlen ama içinde tutma olur mu ?Erken gelmesin Allah korusun , tam vaktinde gelsin sana kuzun.

İkinizde Allah a emanet olun .

Medd canım çok sevindim, ben bile heyecan yaptım okurken ,inşallah güzel haberlerle geleceksin. Dualarım seninle. Çok öpüyorum. Takipteyim

Eki Görüntüle 828907 bu da benımmm kızımmmmmmmmmmm

Aman Allah ım nasıl bir melek bu Alppin , maşallah .
Nasıl babası deli oluyor demi minnaka

Benim esiminde tahlil sonuçları kötü cikiyordu dr ilaç yazdı bitkisel ilaç önerdi.hatirlamiyorum isimlerini.yanısıra ari sütü bal polen aldı.keciboynuzunu da kaynatip içti.gitgide kötüye gidiyor değerler buna rağmen anlamadık gitti.ama faydasi oldu bence çünkü ilk bir buçuk yıl çocuk olmuyordu bile artık heray tutuyor.çok şükür olduğunu gördük diyoruz en azından düşse bile.aşılama bile yaptrmistim tüp bebek önermişti doktorlar ama bence bu kullandıkları ise yaradı.

Ayrilik zor canım ama dediğin gbi elden bisi gelmez.kızın seninle ya sen mutlu ol o sana teselli olacaktır :)

Amin amin.Rabbim herşeyin hayirlisini versin ondan başka sığınacak limanimiz yok.

unutulmaz kızcem Allah kolaylık versın hepıze sen yıne anlıyosunkı dogal yolla kalıyosun bende oda yo malesef

noldu kızcem yıne neden kafayı yıyosunkiiiii

Evet kizcem onu gördük çok şükür.hepimiz daha ilerisini görcez ins.ya sorma kizcem yao aralar kotuydum.calistigim yerde üç tane gebe var yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama anlatmasam içim icimi yicek.beni hep onlarla yaziyorlar.biri liseden arkadaşım çok severim kendisini ikinci çocuğu bu.birincisi 8 aylıkken daha emiyorken hamile kaldı istemiyordu çok stresliydi.ona baktıkça içim gidiyordu.ne güzel bide istemiyor diye.çok teselli ettim beni örnek gosterdim senin yerinde olabilmek için neler vermezdim diye.ama Allah var kardeşim gbi severim zerre kadar kıskançlık olmadı yanlış anlama.degerinin 8 yaşında oğlu vardı büyüktü onada çok sevindik.digerininde ilk çocuğu.o biraz yeni aramızda.yani adım atmaya useniyor ya o kadarmi tembel olur.onceside boyleydi.hamile kalınca tamamen işler bize kaldı.herkes nefret eder oldu yani.akşama kadar muhabbetleri gebelik gebelik.dusun düşük yapmisim rapordan donmusum aksama kadar hallerini anlattılar.diğer arkadaşlarım uyardı filan kackere bunları.yine aynı.geçen günde şu tembel olanla kavga ettik.neymis bitene fazla hasta almış.açtım ağzımı artk dayanamadım :) şimdide inadına bebeginden bahsediyor gıcık gıcık tavirlar.yok bebek şöyle poz vermiş böyle poz vermiş.gulumsemis.çok güzel şeyler yaşamış.çok mutluymus.hayır bunu bana karşı kullanarak giciklik yapıyor.nefret eder oldum.kendimi tanıyamıyorum.herkes gicikliginin farkında.zaten iş yapmiyor dye gönderecekler onu .hergün rüyamda bebek goruyorum sayelerinde .etkisinden kurtulamiyorum işten mi ayrilayim nspayim şaşırdım. (((((

ahh ngasgım bi ara herşeyi yoluna koymuştum vallahi takmıyordum ama yine geldi heyheylerdoktor aslında destek vermıyor tabi ama bunlar gibide dalga geçmiyor.kendiside doğumda 25 kilo almış belki ondan kaynaklı bir durum.gerçi son gittiğimde biraz frenlememiz lazım dedi bu gidişle ben 25 kiloyuda rahat geçerim çünkü:26:bacalarımdakiler beyz beyaz şuan:44:ama totom kırmızlı çizgi olmuş hep oradada çatlak olurmu yahudedim şimdi tam olduk bu çatlakları takmıyorum da kiloyu taktım gidiyorum işte:26:kızçem doğuma kadar 30 kilo alsam fazlasıyla söylüyorum 5 kilosu bebekten olsa geri kalan 25 kilom var:18::18:keşke benimlede hamılelıgımle dalga geçseler vallahı cok sevınırım kımse göbeğimi bile görmüyorki benim herkes kiloma takmış durumdainşallah ogun bı gelse bılıyorum nıye bukadar cok ağladım dıycem ama suan ıcın kendıme dur demem ımkansız gıbı
ilahi canbonum senin 11 kilo almış halin omu kızçemkız sen hala sopa gibisin yok kızçem boyun posun var maşallah benim kadar almaşsın inşallah hamılelıktevallahi istemem kimsenin böyle olmasını zayıflayın kızçelerim öyle hamıle kalın en azından hamiş kalsanızda çok belli olmaz aldığınız kılolar

Eki Görüntüle 828907 bu da benımmm kızımmmmmmmmmmm

Allahım ya habıbtem nazar degmesın 41 kere maşallah ya nerden nereye geldık nekadar hızlı geçmiş zaman fıstık nekadar buyumusrabbım güzel günler gostersın hep ınsallah.sanada cok benziyor babayada cok benziyor ıkınızdende almış bişeyler vallaayy nazarım degmesın dıkkat et boncuk falan tak cocugaaademek arabıstan yolları gorundu heee:26:valla sevındım sen daha cok bızımle olucan üzüldümde babayla kardeşler kalıcak:26:ama onlar gelır gıder sende oyle yaparsın kuzum takma kafana.evıne kavuscan inş ne guzelhakkında hayırlısı olsun ıns

nurlum inanmassın senin yazını okuyuncada agladımhey allahım yarabbim nekadar huysuz ağlamaklı oldum ben yahuvallahi nurlum bılıyorum hatta bak ağlıyorum ağlıyorum sonrada dıyorumki nekadar salaksın mılletın lafına bakıyorsun dıyorum.zaten aldın veremıycen.keyfını çıkarsana dıyorum.sonra tövbe edıyorum allahım dıyorum sen benı cezalandırma istiyerek yapmıyorum cunku sağlıklı olsun yeterkı bebegım dıyorum.tam hava almak ıcın dışarı çıkıyorum pattttttt biri geliyooo böyle gözlerleaaa hayalot patlıycan nerdeyse kızım ne bu halin diyoroldumu şimdi susan hayalot başlıyor tekrar ağlamayainsan deli olur vallabiliyorum zayıf olsaydım bu seferde bana oyle dıyceklerdıe belkı ondada üzülür insan ama aynaya baktığında mutsuz olmaz.yada en azından eşi dalga geçmez onunla.doğum hakkında bişey bilmiyorum gerçi ama öyle sancım falan yok zaten nurlum kasıklarım agrıyo ara ara tabı ama normal derecede suan ıcın.bakalım 2-3 hafta sonra gıdıcem doktora ne dıyecekler erken gelmesın ya çok üzülürüm zamanında dogsun tüm yavrularminnaklar nasıl oldu ıyılestımı kızın nurlum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
nabıyonuz bakemmmmmmmmay eltim geldi ben çıkıyorum sımdı gelırım yıne
meddime yazmadımm daha donuncede sana yazıcam meddımm sımdı çıkmam gerekama bak meddim seni görünce büle oldummmmm

ilahi canbonum senin 11 kilo almış halin omu kızçemkız sen hala sopa gibisin yok kızçem boyun posun var maşallah benim kadar almaşsın inşallah hamılelıktevallahi istemem kimsenin böyle olmasını zayıflayın kızçelerim öyle hamıle kalın en azından hamiş kalsanızda çok belli olmaz aldığınız kılolar[/QUOTE]

Ya hayalotum siz birbirinizi taniyormusunuz nerden gordinki boyunu posunu biliyon ya :26::26::26:

Günaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .

Gulbisimm napiyon nasılsın kizcem.. herkese tek tek yazamiyorum.. herkes iyidir umarim..

Kusum ne var neyok

iyim kuzum cok sukur sende ıyısındır umarım sadece bıraz psıkolojım bozukevet canım bnm ablamda myomla gebe kaldı.yırmılık dısı bende gecen sene alttakılerı cektırdım 15 gun arayla ne cektım valla o dıslerden bengecmıs olsun
masallah kuzuya bnm abllarımda vardı kan uyusmazlıgı onlardan duymustum ılk defa ona ragmen kac tane dogurdular masallah
kuzum takma dıcem ama ınsanın elınde olmuyokı bende evlendıkten sonra 5-6 kılo aldım bnmlede cok dalga gecıyo gorenler bende sınırlenıyorum kı accık almısım kılo gıcıklar valla onu dıyenler cekemeyenlerdır uzme kendını ben daha bu yasıma geldım ablamlar dısında kımseye aaaa ne kadar kılo almıssın demedım dememdebende cok duygusalım bnm hormonlarıma ne oluyosa herseye aglıyorum kaynanamın aakrabası kalpten amelıyat oldu ben nıye aglıyosam
canım hosgeldınnn inşallah geç dollenmedır kızcem ondan dusuktur bende bende sımdıye kadar hıc gormedım ıkıncıyı cızgıyı malesef
saaol kuzum hosgeldın hayırlı yolculuklar sımdıden dua et bıze oralardan
offf zaten bu ınsancıklar yuzunden psıkolojımız alt ust oldu bende tek basımayım senın tam tersı hep evdeyım bunaldım artık cok esım bayramda annemlerede goturmuyo neymıs kasımda gıtcekmısım napcagımı sasırdım.ama senn durumda bıraz ılgınc sankı anlasmıs hepsıde hamıle
Günaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .

gunaydın hayırlı cumalar canım hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…