- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.461
Ben biliyordum kiscem hamile kaldgimda okumuştum hatta eşim bi kackez elini karnima koyup okumustu ama kismet ışte vardır Rabbimin bildiği bunun yanısıra kesinlikle hayirlisini diliyoruz((
canbonlarım nasılsınızben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleriama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedisen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık. şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymişdün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artıkişte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz
nurlum bende anlamadımki görende artık dıyor göbeğin aşağıya inmiş diyorki bende öyle hissediyorum.
mesela ilk hamıle kaldığımda kasıklarım şişti sonra göbeğime çıkmıştı o şişkişnlikşimdi göbeğim hala şiş halıyle ama kasıklarımda ilk aylar gıbı dolmaya başladı yine:44:tuvalete çok fazla çıkmaya başladım birde eskisi gibi bazıları bebek doğum halıne hazırlıyo kendını dıyo bazılarıda buyudugu ıcın ayaklarını falan koyyurdur yer acıyodur kendıne dıyor anlamadım ama degısıklık var valla erken doğumda olur valla bende bu sınır oldukça hastaneye bıle gerek kalmadan bağırdığımda bebek çıkar artık kendılıgınden
Herkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
bu arada bitkisel önerileriniz varsa yazarmısınız hem eşim için hem benim için yumurta geliştirici falan varmıdırki eşime keçi boynuzu aldım sperm arttırıyomuş ama kaynat suyunu içir suyu faydaylıymış dediler eşimde kuru kuru yiyo oda günde 1-2 tane bazende hiç yemiyor
nasılsınızzzz canlaımmmm benımmmm ben ıyıım kızımda ıyı kocaman oldu artıkpazartesı gunu arabıstana yolculuk var ıns daha fazla konusacaz artıkkkkk herkesı cok sevıyorummmmmmmmmm hepınıızı cok ozledımmmm ama canım dıger yanım kardeslerım cok uzulecekler elden bırsey gelmıyorrr canım skkın ısteeeee
Amin amin.Rabbim herşeyin hayirlisini versin ondan başka sığınacak limanimiz yok.Allah bundan sonrakini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Tabi ki her şey kısmet , her zaman hayırlısını diliyoruz. Dileklerimiz , hayallerimiz için tutunabileceğimiz bir dualar var canım , biz elimizden , dilimizden geldiğince duamızı ediyoruz . Gerisi Allah ın taktiri.
Gönlünden , gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
unutulmaz kızcem Allah kolaylık versın hepıze sen yıne anlıyosunkı dogal yolla kalıyosun bende oda yo malesef
noldu kızcem yıne neden kafayı yıyosunkiiiii
oyyy kuzumn kıyamamAh kizcem gelemedim bi türlü bu diş mahvetti bni .gel bnde sarilam sana
amanda amannn en minnak teyzoşummu gelmiş benimmm
ahh ngasgım bi ara herşeyi yoluna koymuştum vallahi takmıyordum ama yine geldi heyheylerboşver hayalotum sen milletin lafını benim görümcemin eltisi 23 kilo almış ama doğurduktan sonra geceleri uykusuz kalmaktan çocuğun peşine dolanmaktan o kadar kilonun hç biri kalmamışş ...sana diyenler acaba kaç kilo almış çok merak ediyorum ...doktorun bir şey demiyorsa seninle bebeğin sağlığında sorun yoksa ne güzell...bu duygusallık birazda hamilelik psikolojisinden olsa gerek takmayacaksanda takası geliyor insanın...bugün bende bacaklarıma baktım kırmızı kırmızı yırtılmış kalçamda da başlamış iki bacak arasında bile çatlaklar oluşmaya başlamış şaştım kaldım valla aynaya bakmak istemedim bir an kötü oldum ne hale geldim diye ne yapalım gülü istilorsak dikenine katlanacağız artık ...karnımda hç bir şey yok ama çatlayacağı yer çatlıyor ...artık doğumdan sonra çaresine bakacağız kuzum ne yaplım ...sadece kilo alan biz değiliz ki içerde ki minnak zaten 1 kğ yaklaştı bunun suyu var içerde biriken regl kanı var şişen gögüslerin yağı var rahmin ağırlığı var ...benimde eşim dalga geçiyor bezan karnı kaşınıyor falan gülüyor ...ne palım artık 3 ay kaldı doğum yapınca o cennet kokulu miniği kucağımıza alınca unutacağız bunları inşallah
ilahi canbonum senin 11 kilo almış halin omu kızçemhayalotum kuzum benim ben hamile değilim ama seni anlayabiliyirm en yakınımda ablamdan bildiğğim kadaryla:) o da senin gibi çok hassas br dönemde km ne söyle se ağlar oldum diyor bu günlerde geçicek bebişini kucağına aldığında derdin kederin biter inşallah o kiloları hiç takma kafana bende evlendiğimden beri 11 kilo aldımdün okuldan gelirken bi arkadaş beni balkonda görmüş aramış ayy hamilemisin göbeğin çıkmş diyor bende dedm valla yedim içtim yattım sonum böyle oldu keşke hamile olsaydım dedm yani ben şimdiden kilo aldım valla hamile olnca ne olur bilinmez
Okurken ben üzüldüm canım ya ne olur duyma artık söylenenleri. İnan yapabileceğin bişey yok bünyen kiloya müsait , hiç bir şey yemesen de alacaksın eminim . Şu anda zayıflayamayacağına göre , laf atanlara ben bu bebek için o kadar bekledim kilolarım sizin dert ettiğiniz kadar umurumda değil falan de canım yarı şaka yarı ciddi. Bazen insanları da anlamıyorum , çok kilo alanlara niye bu kadar aldın ? Az kilo alanlara bebeğin beslenemiyor, yok sağlıksız niye bakmıyorsun bebeğe derler. Sırf anneyi üzmekten başka işe yaramıyor bu laflar anlamıyorlar. Konuşacaklar ya elbet bir konu bulurlar.
Sıkma canını lütfen , biliyorum biraz gergin geçiriyorsun ama inan sana ve bebişine zarar . Başka kimseye bişey olmaz.
Sakin olacaksın ki Çınar ında doğunca üzmesin , sıkıntısız bebiş olsun annnesi. Daha doğmadan stresle tanıştırma teyzoşumu ya
Hayalotum bebek doğum pozisyonu almış olabilir ama kasıklara doğru hareket tekme falan hissedersin normal bence . Karnının aşağı inmesi için erken ,genelde son aylarda iner diye biliyorum . Doktoruna sor istersen canım en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın.
Sinirli kızçem benim , sinirlen ama içinde tutma olur mu ?Erken gelmesin Allah korusun , tam vaktinde gelsin sana kuzun.
İkinizde Allah a emanet olun .
oyyy kuzumn kıyamamgeçmiş olsun heöşirem bi çaresine bak ama tedavisini ol hamilelikte çok zor oluyor yoksa:26:
Bakiyorum kizcem tedavi oluyorum onar tane iğne yazdı toplam yirmi ama sabah akşam karistirarak vurduruyorum totomda yer kalmadı(
Kusum ne var neyok
Günaydın kızlar.bu seferde disim ağrıyı kaç gündür çekiyorum.dra gittim de yirmilik dış çıkıyormuş her tarafı iltihap sisboğazm kulağım mahvoldu.onar tane iğne verdi sabah akşam.oda çok agriyo kalkamiyorum agrsndan.yanınıza da gelemez oldum.bilmiyor çileler (
iyim kuzum cok sukur sende ıyısındır umarım sadece bıraz psıkolojım bozukSernesim hakkında hayirlisi olsun ins gerek kalmadan olur kendiliğinden.benim arkadaşda da var miyom iki çocuğu var.yıllardır vardı da şimdi büyümüş misyonlar adeti çok uzun suruyo ve sık sık oluyor ameliyat demiş dr.çocuğa engel değil diye biliyorum
masallah kuzuya bnm abllarımda vardı kan uyusmazlıgı onlardan duymustum ılk defa ona ragmen kac tane dogurdular masallahen son ben yazdıktan sonra kimse gelmemiş yaa..nerdesiniz kızçelerimmm...
ben bugün hastahaneye gittim bebegim 970 gr olmuş uyuyordu elini ağız kısmına koymuş 26 hafta 5 günlük olmuşus sat a göre geçmiş ayın 28 nda kan uyuşmazlığı için iğne vurulacağım bakalım artık hayırlısı
kuzum takma dıcem ama ınsanın elınde olmuyokı bende evlendıkten sonra 5-6 kılo aldım bnmlede cok dalga gecıyo gorenler bende sınırlenıyorum kı accık almısım kılo gıcıklar valla onu dıyenler cekemeyenlerdır uzme kendını ben daha bu yasıma geldım ablamlar dısında kımseye aaaa ne kadar kılo almıssın demedım dememdecanbonlarım nasılsınızben bu sıralar biraz asabiyim sanırım.hep ağlamaklı oldum yine. kim nedese lafı iğne gibi batıyo ağlıyorum halıyle saatlerce sonrasında minnakta beni tekmeliyo oda üzülüyor sanırım.ama benim elımde olan bir şey değil.kendimi kontrol edemiyorum.
eşim tarafından hiç bir sorun olmamasına rağmen ona bile trip yapabiliyorum:26:üstüne bugün temizlik yaptım cam falan sildim çok şükür bitti üsttenüstten hallettim bişeyleriama şimdi yine aynı sinir hali kapladı ruh halimi.oysa yarım saat önce gülüyordum:44:
sabah burda karşı komşu var tüllerimi söküyordum camda gördü beni..aaa dedisen nekadar kilo alıyosun niye alıyosun diyo bana..sanane be kadın dememek için zor tuttum kendimi biliyorum bebeğim sağlıklı dogsun takmayın dıyceksınız ama vallahi yapamıyorum.psikolojim altüst oldu iyice.şu kilo konusunda benimle dalga geçmeyen tek kişi doktorum ve annem sanırım.eşim bile evde top diyor bana artık. şimdi dürüst olalım toptan beter oldum daha 6.ayda
bu arada çatlaklarla başım dertde.bu akşam şu kremden alıcam bakım bana fayda etmez gerçi okadar yağa mecbur çatlıycam ama yinede sürdüm demek yeterli olur belki ağlamamam için.ngasgım kırmızı çizgiler bende suan yok dıyordum ya bir bilsen o kırmızı çizgiler neremdeymişdün şansa gördüm aklıma bile gelmezdi oramda olucağı.eşime bile demedim daha durum böyle diye
her gün gördüğüm insanlar hergün kilo aldın demekten bıkmadılar.bu gidişle ben tımarhanelik olmasam iyidir.hamıle kalınca bu durumu kafama takıcagımı hıc dusunemezdım bıle oysakı bırde ustune kızardım herkese bosver önemi yok derdim ama bu duygusallıkla sanırım oda önemli oluyor artıkişte bende böyle duırumlar.yine kendımı eve kapattım 2 gundur kimseyle konuşmak bıle ıstemıyorum.çok merak edıyorum bu çocukta ınsallah doğunca benım gıbı asabi olmaz
canım hosgeldınnn inşallah geç dollenmedır kızcem ondan dusuktur bende bende sımdıye kadar hıc gormedım ıkıncıyı cızgıyı malesefHerkese merhabahepinizi cok merak ediyorum ama önce biraz kendimi anlatayim..ben bu başlığı açalı bir seneden fazla olmuş, ekimde anne olmak ümidiyle demişim ya canbonlarimmmmm ekim ayindayiz ve suan anne adayi mıyım değil miyim bilmiyorum.batima 1 gün kala İdrar testi yaptim negatif cikti. Bugün yani batimdan 1gun sonra yaptim hafif silik çıktı gözlerime inanamadim hayal görüyorum sandım. . Ama 19 aydır ilk kez karşıma çıkıyo bu silik çizgi. .elim ayağıma dolandı hastaneye gittim hcg sonucum 15 cikti..dr 2 gün sonra testi yenileyelim dedi ama kimyasalda olabilir dedi.. Suan ne düsünceğimi bilemiyorum hayalotum scorpionsum gulbisim karamim keserim nurlum alpinim asetonum selencelkim hayalim priorim vee adini yazmadigim bütün kizcelerimmm sizi çoook seviyorum
saaol kuzum hosgeldın hayırlı yolculuklar sımdıdennasılsınızzzz canlaımmmm benımmmm ben ıyıım kızımda ıyı kocaman oldu artıkpazartesı gunu arabıstana yolculuk var ıns daha fazla konusacaz artıkkkkk herkesı cok sevıyorummmmmmmmmm hepınıızı cok ozledımmmm ama canım dıger yanım kardeslerım cok uzulecekler elden bırsey gelmıyorrr canım skkın ısteeeee
offf zaten bu ınsancıklar yuzunden psıkolojımız alt ust oldu bende tek basımayım senın tam tersı hep evdeyım bunaldım artık cok esım bayramda annemlerede goturmuyo neymıs kasımda gıtcekmısım napcagımı sasırdım.ama senn durumda bıraz ılgınc sankı anlasmıs hepsıde hamıleEvet kizcem onu gördük çok şükür.hepimiz daha ilerisini görcez ins.ya sorma kizcem yao aralar kotuydum.calistigim yerde üç tane gebe var yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama anlatmasam içim icimi yicek.beni hep onlarla yaziyorlar.biri liseden arkadaşım çok severim kendisini ikinci çocuğu bu.birincisi 8 aylıkken daha emiyorken hamile kaldı istemiyordu çok stresliydi.ona baktıkça içim gidiyordu.ne güzel bide istemiyor diye.çok teselli ettim beni örnek gosterdim senin yerinde olabilmek için neler vermezdim diye.ama Allah var kardeşim gbi severim zerre kadar kıskançlık olmadı yanlış anlama.degerinin 8 yaşında oğlu vardı büyüktü onada çok sevindik.digerininde ilk çocuğu.o biraz yeni aramızda.yani adım atmaya useniyor ya o kadarmi tembel olur.onceside boyleydi.hamile kalınca tamamen işler bize kaldı.herkes nefret eder oldu yani.akşama kadar muhabbetleri gebelik gebelik.dusun düşük yapmisim rapordan donmusum aksama kadar hallerini anlattılar.diğer arkadaşlarım uyardı filan kackere bunları.yine aynı.geçen günde şu tembel olanla kavga ettik.neymis bitene fazla hasta almış.açtım ağzımı artk dayanamadım :) şimdide inadına bebeginden bahsediyor gıcık gıcık tavirlar.yok bebek şöyle poz vermiş böyle poz vermiş.gulumsemis.çok güzel şeyler yaşamış.çok mutluymus.hayır bunu bana karşı kullanarak giciklik yapıyor.nefret eder oldum.kendimi tanıyamıyorum.herkes gicikliginin farkında.zaten iş yapmiyor dye gönderecekler onu .hergün rüyamda bebek goruyorum sayelerinde .etkisinden kurtulamiyorumişten mi ayrilayim nspayim şaşırdım. (((((
Günaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?