Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Caniim tatile mi çıkıyorsun sen oh oh masallah.dinlenmek senin hakkın çok yoruldun.minigimiz nasıl iyimi :)

evet canım yıllık izine ayrılıyorm geç bile kaldım.. minik iyi canım çok şükür.. çok öpüyormuş teyzoşunu

Mrb arkadaslar araniza yeni katildim kafam cok karisik bende hamis olmak istiyorum ama dort bes aydir calismamiza ragmen hep husran.esimin sperm testinde bol lokosit cikti.doktor uc kutu antibiyotik verdi kullandi ama ne durumda bilmiyoruz tekrar sperm testi olcak.lokosit gebelige engel midir esinde ayni durum olupta bebisini kucagina alan var mi bana tavsiye edeceginiz seyler var mi canlar

oy maşallah teyzoşuma benimm.. kocaman olmuşş.. ne tatlıdır eli ağzında uyurken di mi annesi

balkaymağım sakinleş biraz.. bak çınar bebek bile kızmış sana annesi.. tekmeler tab çocuk. doktorun sana bişi demiyorsa boşver milleti. ver ağızlarının payını.. dilini korkak alıştırma.

meddim kuzummm hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim... haberlerini bekliyoruzz

canbonum ya geçmiş olsun iğneyide severim ama okadar çok iğneyi değil
Hayalotuuuuuuuummm
he kuzum çıkmıştım göremedimki yazdığını
Günaydın kızlar nasilsnz. Hayirli cumalar.. bugun ailelerin o tarafa gdiyoruz..e malum bayram tatili icin..
Herkese simdiden hayirli bayramlar. .
seninde cuman mübarek olsun gonzalezimmmm
ayyy sernesim keşkem bende her ay 1 kilo alan hamilelerden olaydım ama nerdeee5-6 kilomu olsun okdara kilo yakışır aman hamıle kalınca cok dıkkatlı olun kızçelerimm insan çok üzülüyor yahu
Kimse yok mu benim durumumda olan herkes hamis mi burda
canım hoşgeldın aramıza.benim eşimdede lökosit vardı ama çok az ilaç hıc kullanamdı canım.sizin tekrar testi yenıleyıp sperm oranlarına tekrar bakılması gerekiyor canım.
balkaymağım sakinleş biraz.. bak çınar bebek bile kızmış sana annesi.. tekmeler tab çocuk. doktorun sana bişi demiyorsa boşver milleti. ver ağızlarının payını.. dilini korkak alıştırma.
doktorumda dikkat et dıyor halıyle kızçem ama bunlar gibi dalga geçmiyor hatta gıttıgımde benı gordugu gıbı gülmeye başlıyor ee halıyle bende başlıyorumay işte büle deli deli işler işte:26:.26:

slm kızlar kanamam başladı sabah 6 da sabahtan beri hastahanedeyim çok korktm bebeğe bir şey oldu diye ağlaya ağlaya hastahanede buldum kendimi bebek şükür iyi ama plesenta bebekten önce rahme doğru inmiş erken doğum riski var kanamamda devam ediyor ne yapcam bilemiyorum

kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım

hayırlı cumalar canlar nasılsınız kımsecıkler yok yıne
Sanada canım benim.evet bizim iş yerinde gece nobeti olmadığı için herkes evli.yalnizlikda zor kizcem bilmezmiyim.ya ama neden götürmüyor esin çok üzüldüm.benim eşim 24 st nobetci de benim ilk gün kapalı çarşamba izin vermezlerse tek kalcam bayram bayram koca şehirde ( verirlerse ablmlarla gitcm ailemin yanına.kurban filan kesiyomusunuz peki

kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım

Ay canım benim Allah korusun bitanem lütfen üzülme .ay valla çok çok dua edicem sana kizcem ( teyzosuma bise olmaz ins.ben adetliyim bak eşim kuran okuyor oba söyledim hemen arkadasima dua et diye bende ediyorum lütfen aglama ama kizcem dua et

rabim yar yardımcın olsun inşallah evladında sıkıca tutunur sana canım ya fazla stress yapma Rabbime sıgınn

Canım benim yaa Allahın izniyle hiç bişi olmaz inşallah.agrin sizin varmı belinde kasiklarinda.iğne filan yapildimi (

kızçem dur panık yapma hemen bıseycık olmaz allahın izniyle.
ben bu kasıklarım ağrıyınca erken doğumları okudum.bebeklerın yasama sansı 26 haftadan başlıyor cok sukurkı bız sınırı devırdık rabbımın ıznıyle.bol bol uzanmaya bak dınlen kızçem.birde kızlar doktordan rısk konulduğunda akcıgerlerını gelıstırmek ıcın ıgne ısteyın dıyorlardı bırbırlerıne:26:
bebek dogdugunda cıgerlerı gelısmıs dogması ıcın.doktor bahsettıumı böyle bır seyden.anne hamıleyken kendısıne vuruyormuş.sana bahsettımı canbonbum bu ıgneden.
bu ıgneyı dogduklarındada yapıyorlarmış gercıkorkma suan doğmaz ınsallah dualarım senınle ...
habersız bırakma bızlerrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…