- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.501
allah razı olsun hayalotum gülbisim yuppecm dualarınız için serum takıldı ultrosona girdim iğne vurulmadı gülbisim evdeyim uzunıyorum kahverengi şekilde leke geliyor bu plesenta hangi ara döndü anlamadım valla ...inşallah çıkar yukarıya canlarım ya
allah razı olsun hayalotum gülbisim yuppecm dualarınız için serum takıldı ultrosona girdim iğne vurulmadı gülbisim evdeyim uzunıyorum kahverengi şekilde leke geliyor bu plesenta hangi ara döndü anlamadım valla ...inşallah çıkar yukarıya canlarım ya
nurlum inanmassın senin yazını okuyuncada agladımhey allahım yarabbim nekadar huysuz ağlamaklı oldum ben yahu vallahi nurlum bılıyorum hatta bak ağlıyorum ağlıyorum sonrada dıyorumki nekadar salaksın mılletın lafına bakıyorsun dıyorum.zaten aldın veremıycen.keyfını çıkarsana dıyorum.sonra tövbe edıyorum allahım dıyorum sen benı cezalandırma istiyerek yapmıyorum cunku sağlıklı olsun yeterkı bebegım dıyorum.tam hava almak ıcın dışarı çıkıyorum pattttttt biri geliyooo böyle gözlerle aaa hayalot patlıycan nerdeyse kızım ne bu halin diyor oldumu şimdi susan hayalot başlıyor tekrar ağlamaya insan deli olur valla biliyorum zayıf olsaydım bu seferde bana oyle dıyceklerdıe belkı ondada üzülür insan ama aynaya baktığında mutsuz olmaz.yada en azından eşi dalga geçmez onunla. doğum hakkında bişey bilmiyorum gerçi ama öyle sancım falan yok zaten nurlum kasıklarım agrıyo ara ara tabı ama normal derecede suan ıcın.bakalım 2-3 hafta sonra gıdıcem doktora ne dıyecekler erken gelmesın ya çok üzülürüm zamanında dogsun tüm yavrular minnaklar nasıl oldu ıyılestımı kızın nurlum
slm kızlar kanamam başladı sabah 6 da sabahtan beri hastahanedeyim çok korktm bebeğe bir şey oldu diye ağlaya ağlaya hastahanede buldum kendimi bebek şükür iyi ama plesenta bebekten önce rahme doğru inmiş erken doğum riski var kanamamda devam ediyor ne yapcam bilemiyorum
olsun tatlım verırsın emzırınce verılıyo bıde ınsallah normal dogum yaparsın daha hızlı kılo verırsıncanbonum ya geçmiş olsun iğneyide severim ama okadar çok iğneyi değil
he kuzum çıkmıştım göremedimki yazdığını
seninde cuman mübarek olsun gonzalezimmmm
ayyy sernesim keşkem bende her ay 1 kilo alan hamilelerden olaydım ama nerdeee5-6 kilomu olsun okdara kilo yakışır aman hamıle kalınca cok dıkkatlı olun kızçelerimm insan çok üzülüyor yahu
canım hoşgeldın aramıza.benim eşimdede lökosit vardı ama çok az ilaç hıc kullanamdı canım.sizin tekrar testi yenıleyıp sperm oranlarına tekrar bakılması gerekiyor canım.
doktorumda dikkat et dıyor halıyle kızçem ama bunlar gibi dalga geçmiyor hatta gıttıgımde benı gordugu gıbı gülmeye başlıyor ee halıyle bende başlıyorumay işte büle deli deli işler işte:26:.26:
slm kızlar kanamam başladı sabah 6 da sabahtan beri hastahanedeyim çok korktm bebeğe bir şey oldu diye ağlaya ağlaya hastahanede buldum kendimi bebek şükür iyi ama plesenta bebekten önce rahme doğru inmiş erken doğum riski var kanamamda devam ediyor ne yapcam bilemiyorum
oyy kıyamam sana kuzucum bişey olmaz Allahın izniyle inşallah kahverengi lekenmelerden korkma o benm ablamda 9 ay oldu cok sukur 9.ayında dogurdu ama dokuz ay boyunca stres yasadı senı cok ıyı anlıyorumkızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım
Sanada canım benim.evet bizim iş yerinde gece nobeti olmadığı için herkes evli.yalnizlikda zor kizcem bilmezmiyim.ya ama neden götürmüyor esinçok üzüldüm.benim eşim 24 st nobetci de benim ilk gün kapalı çarşamba izin vermezlerse tek kalcam bayram bayram koca şehirde ( verirlerse ablmlarla gitcm ailemin yanına.kurban filan kesiyomusunuz peki
kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım
canbonum gecen gun bu gülbenin programında bı doktor anlatıyodu bu plesanta yer degıstırıyormus böyle ozaman bebegın cıkıs yerını kapatıyor dıyodu sezeryan olması lazım dıyodu tabı son aylarından bahsettı ama böyle erken doğum rıskınden hıc bahsetmedı valla.hatta bebek yer degıstırdıgı içibn yeride degısebılır dedı.
inşallah bişey olmıycak kuzum doktor nededıyse sen onu yap emiiibizim tanıdığımdanda leke geldı böyle son 3 ayında ama 36. haftya kadar bebegı tuttular cok sukur korkma bısey olmaz
inşallah bir şey olmaz canım plesenta bebeğin kafasının altındaymış aşağıda duruyormuş yer değiştirebilrmiş bebek büyüdükçe ama değiştirmeyenler çok oluyormuş ani çok kanamalarda sezeryana alınıyormuş plesanta biraz daha aşağıya inerse açılma olursa doğum başlarmış yatıyorum fazla hareket etmiyorum 9 ayını doldursun ya erken gelmesin çok zor oluyor erken dünyaya gelen bebeklerin rabbim yardım etsin ya inş. yer değiştirirde içimde rahatlar ...sabaha kadar rüyülarımda hastehanedeydim elimde falan hep kan görüyüorum o psikoloji ile yattığım için bunların olması doğal artık
olsun tatlım verırsın emzırınce verılıyo bıde ınsallah normal dogum yaparsın daha hızlı kılo verırsın
oyy kıyamam sana kuzucum bişey olmaz Allahın izniyle inşallah kahverengi lekenmelerden korkma o benm ablamda 9 ay oldu cok sukur 9.ayında dogurdu ama dokuz ay boyunca stres yasadı senı cok ıyı anlıyorum
kasımda gıtcem kuzum iki kere iş cıkmasın dıye kurban kesıcez nasıpse aldık hisseye girdik siz kescekmisiniz
Canım benim ya oldu mu şimdi ?
Ben yapma böyle diyorum sen benim yazdığıma da ağlıyosun , senin hormonlar üst sınırda seyrediyor canım. lütfen ama lütfen sakin olmaya , duymamaya çalış. Biri seni üzdü mü hemen Çınar ın resimlerini çıkar bak. En iyi bu gelir heralde .
İsyan etmek değil canım , biraz hormonlar , biraz çevre haliyle sana kendini olduğundan daha kötü hissettiriyor. Bu süreç geçici ve inşallah sağlıkla tamamladıktan sonra , hamilelik öncesinden bile daha zayıf olacaksın.
Aşağı inmiş olsa, elini göğüs altına kaburgaların bitimine bastırdığın orayı boş hissedersin. Şimdi büyük ithimal doludur ve yakında yer darlığından kaburgalarını yukarı doğru ittirecek inşallah minnakın kendine yer açmak içinErken gelmez Allah ın izniyle canım , sen sıkma canını stres en büyük bela unutma . Doktorun muhakkak farklı bir durum olsa paylaşırdı senle. Hamileliğinde pek bi sulu gözlü oldun , dua edelim de minnak bu konuda sana çekmesin
İyileşti şükür iyiler şimdi .Öpüyoruz sizi
bir selam verip kaçıcam hemen
annemler gelıcek yarın kızçelerim birde kendıme bırseyler bakmaya cıkıcam oarada
bayramda gıyıcek hıcbırseyım yok cunku
sizi sevıyorummma şam gelırım opuyorum hepınızı
keserimmmm nasılsın çok öpüyorum deyıp kaçıyorum canbonum kusuruma bakma emiii
Herkese merhabalarbugün yine tahlil yaptirdik. 2 gün önce 15 çıkmıştı değeri. Bugün 20 olmuş inanin ne dusuncegimi bilmiyorum. . Dr kimyasalda olabilir dis gebelikte olabilir 2 gün sonra artadabilir dedi. Değerim simdilik az 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Çok garip hissediyorum kendimi ya var mi degeri böyle az artip sonra düzelen.. rabbim hepimize hayırlısını versin canlarım ya
Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum
kuzum hastayım yaaa boğazım ağrıyor bi yanıyorum bi donuyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?