Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah razı olsun hayalotum gülbisim yuppecm dualarınız için serum takıldı ultrosona girdim iğne vurulmadı gülbisim evdeyim uzunıyorum kahverengi şekilde leke geliyor bu plesenta hangi ara döndü anlamadım valla ...inşallah çıkar yukarıya canlarım ya

sendende canım benim..ben daha öncede doğum yaptım ama insan ne kdar ögrendim biliyorum dese az mış.ben ilk defa sende duydum canım böle bişey yada öncekiler baska adlandırdı anlamadım Allaha emanetsiniz inşallah çıkar yukarı dinlen sen

canbonum gecen gun bu gülbenin programında bı doktor anlatıyodu bu plesanta yer degıstırıyormus böyle ozaman bebegın cıkıs yerını kapatıyor dıyodu sezeryan olması lazım dıyodu tabı son aylarından bahsettı ama böyle erken doğum rıskınden hıc bahsetmedı valla.hatta bebek yer degıstırdıgı içibn yeride degısebılır dedı.
inşallah bişey olmıycak kuzum doktor nededıyse sen onu yap emiiibizim tanıdığımdanda leke geldı böyle son 3 ayında ama 36. haftya kadar bebegı tuttular cok sukur korkma bısey olmaz

Canım benim ya oldu mu şimdi ?
Ben yapma böyle diyorum sen benim yazdığıma da ağlıyosun , senin hormonlar üst sınırda seyrediyor canım. lütfen ama lütfen sakin olmaya , duymamaya çalış. Biri seni üzdü mü hemen Çınar ın resimlerini çıkar bak. En iyi bu gelir heralde .
İsyan etmek değil canım , biraz hormonlar , biraz çevre haliyle sana kendini olduğundan daha kötü hissettiriyor. Bu süreç geçici ve inşallah sağlıkla tamamladıktan sonra , hamilelik öncesinden bile daha zayıf olacaksın.

Aşağı inmiş olsa, elini göğüs altına kaburgaların bitimine bastırdığın orayı boş hissedersin. Şimdi büyük ithimal doludur ve yakında yer darlığından kaburgalarını yukarı doğru ittirecek inşallah minnakın kendine yer açmak için Erken gelmez Allah ın izniyle canım , sen sıkma canını stres en büyük bela unutma . Doktorun muhakkak farklı bir durum olsa paylaşırdı senle. Hamileliğinde pek bi sulu gözlü oldun , dua edelim de minnak bu konuda sana çekmesin

İyileşti şükür iyiler şimdi . Öpüyoruz sizi

Allah seni ve bebeğini korusun , annesine babasına bağışlasın.
Dualar bebişinle olsun , güzel haberlerle gel inşallah.

Amin canım sendende .uzan canım yat dinlen Allah büyüktür bişey olmicak ins.ben duymuştum daha önce bu olayı ama kimsede karsilasmamistim.olur böyle şeyler drunda ilgileniyor zaten bak eve göndermiş.opuyorum dualarimdasin kizcem

olsun tatlım verırsın emzırınce verılıyo bıde ınsallah normal dogum yaparsın daha hızlı kılo verırsın

kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım
oyy kıyamam sana kuzucum bişey olmaz Allahın izniyle inşallah kahverengi lekenmelerden korkma o benm ablamda 9 ay oldu cok sukur 9.ayında dogurdu ama dokuz ay boyunca stres yasadı senı cok ıyı anlıyorum

kasımda gıtcem kuzum iki kere iş cıkmasın dıye kurban kesıcez nasıpse aldık hisseye girdik siz kescekmisiniz

kızlar dua edin dokor bebek büyüdükçe belki eş yukurı çıkar dedi ama belki daha çok küçük miniğim 970 gr doğsa çok yaşam mücadelesi vermesi lazım

canım geçmiş olsun canını sıkma inşallah allahın izni ile bişycik olmaz miniğimize:))

inşallah bir şey olmaz canım plesenta bebeğin kafasının altındaymış aşağıda duruyormuş yer değiştirebilrmiş bebek büyüdükçe ama değiştirmeyenler çok oluyormuş ani çok kanamalarda sezeryana alınıyormuş plesanta biraz daha aşağıya inerse açılma olursa doğum başlarmış yatıyorum fazla hareket etmiyorum 9 ayını doldursun ya erken gelmesin çok zor oluyor erken dünyaya gelen bebeklerin rabbim yardım etsin ya inş. yer değiştirirde içimde rahatlar ...sabaha kadar rüyülarımda hastehanedeydim elimde falan hep kan görüyüorum o psikoloji ile yattığım için bunların olması doğal artık

allah korusun az daha dursun ondan sonra gelsın annesı az kaldı zaten.sen de dınlen bol bol rabbımın ıznıyle hıcbırsey olmaz ınsallahyasıne falan nıyet edersen bende sana yardım ederım okumaya bebek ıcın dualarım senınle canbonumevet ınsanın rüyalarına kadar gırıyor.o sıvımıdır boşlukmudur nedır ayrıntılı usgda cıktı ya her gece mutlaka goruyorum rüyamda kendımı hastanaede o şeyi ölçtürürken goruyorum.ınsallah sağlıkla doğarlar canbonum

verırım tabı ınsallah şu mınnaklar bı doğsa

benim suçum yokki nurlum hepsi çınar beyin suçu
yok yok ozaman benimki bebek yer açyığı için öyledir çünkü göğüs altım daha boşalmadışu kaburgalara yapcagı baskıyı çok merak edıyombana daha olmadı oyle bir şey millet çoktan başlaması lazımdı diyor valla benim sadece karnım genişliyor agrıyo sonrada bırde kasıklarım cok agrıyo ıstepaytak yuruyorum ev ıcınde rahat oluyorum ozaman
birdahaki gidişimde belli olur zaten artık bebeğin durumu bakalım nasıl olcak
sorma nurlum alıngan oldum sanırsma bırde cok sınırlı oldum inşallah çocuk bana çekmez yoksa ayvayı yedıkgerçi bu dedilerin içinde kim olsa böyle olurdu birde anlatamadıklarım var işte.o büyük olanlar baskı yapmasa böyle küçük şeylere patlamıyacağım belki ama yapcek bişi yok

bir selam verip kaçıcam hemen
annemler gelıcek yarın kızçelerim birde kendıme bırseyler bakmaya cıkıcam oarada
bayramda gıyıcek hıcbırseyım yok cunku
sizi sevıyorummmaşam gelırım opuyorum hepınızı
keserimmmm nasılsın çok öpüyorum deyıp kaçıyorum canbonum kusuruma bakma emiii

kuzum hastayım yaaa boğazım ağrıyor bi yanıyorum bi donuyorum çok kötüyüm

Son düzenleme:
Herkese merhabalar bugün yine tahlil yaptirdik. 2 gün önce 15 çıkmıştı değeri. Bugün 20 olmuş inanin ne dusuncegimi bilmiyorum. . Dr kimyasalda olabilir dis gebelikte olabilir 2 gün sonra artadabilir dedi. Değerim simdilik az 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Çok garip hissediyorum kendimi ya var mi degeri böyle az artip sonra düzelen.. rabbim hepimize hayırlısını versin canlarım ya

Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum

medddiiiiiiiiiiiiimmm çıktınmııı yaaaa:26:

Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum

meddim kuzummmm hoşgeldinnnnnnnnnn
değerin 2 günde 2 kat artması gerek normalde.az artmış ama sonradan artanları okudum kkda zamnında.
inşallah senınkıde artar kuzum ya nedıyecımı bılemedım cok sevındımmmm dualarım senınle.inşallah tutunur sana...
nasılsın ıyımısın buarada..

Son düzenleme:
10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acaba Ya da yine klomen kullanacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…