- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.661
kızlar nasılsınız yaa ben çok yorgunum bu nöbetler beni mahfediyor( 2 gün üst üste tutcam dün tuttumm bugün akşamda nöbetteyim valla eşimin yüzünü unutuyorummm
nasılsın canımmmm nasıl gidiyo hamilelikk
CANIMM iyiym sen nasılsın.. çok şükür herşeyy yolunda..dogum yaptın di mi kuzum sen... prenses nasılll
hoşgeldin canımmm bende yoktum buralarda miniğin nasıl bakalım cinsiyeti belli oldu mu ???sen nasılsın ?cidden misafirde tam gününü bulmuş
hosgeldin canımm ozledık valla nerelerdesın kayboldun oyle tek kaldım topıkte hıc kımse yoktu misafir de bula bula bu gunu buldu demı baktılar tatıl
iyi canım masallah Rabbim saglıcakla dogmasını nasıp etsın ınsallah
canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.şeker yüklemesi yaptırmadım için yarın sabah aç karnına gıdıcem.birde b12 cok dusuk cıkmıstı onu tekrarlıcam ona gore iğne veya hap yazıcam dedı .inşallah iğnedir hap içmekten nefret edıyorum çünkü
işte bizden haberler böyle kızçelerim oğlum sağlıklıymış çok şükür
bitanemmmmm ben geldimmmmm... nasılsınnnn canımmmm
hayalotumm kuzumm nasılsınnnn... küçük adam nasıl.. herşey yolunda mı.. bi aksilik mi oldu kuzum :44::44:.. niye uyuyamadın gecelerce sen bakimmm
karamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesinnnnn yahu çok merak ettik seni artık dedim gelmiycek herhaldeee
çok sevındım ıyı olduğuna canbonummmm
hoşgeldınnnn
Sernesiim seni brakirmiyim hiçama hayııır nereye gıttın gulbısımmmm
bitanem sen nerelerdesin niye hastalandın sen anlat bakımmmçok geçmiş olsun ıyımısın sımdı nasılsın pekı:26:kızçemmm oğlanmı geliyorrrr hadı bakalım sende kaygana oluyon demek
kaygana dedınde bu sabah eşim diyorki biz şimdi bu çocuk evlenince napcaz bıze bakcakmı dıyor ben calısmım ozaman dıyor.dedım sana nıye baksın karısına bakcak benım oğlum dıyom
başlarım onun tıpıne ben kıskanırım onu o kadından dıyor.dediim çeke çeke aynı anana çekmişinnnhele bi geline kötü davran gebertirim seni dedimmm
sanırsma ben ıyı kaygana olcaminşallah ozamanda böyle dusunurum yaw ama o gunlerı görürsek heriften ıyı bı kaygana olucagı kesınnn
canbonum gecen ay ayrıntılı usgda beyınde boslukmu ne olctuşler bu ay sorun yok dedı cok sukur rabbım vermesın umarım bıseycık olmaz sağlıklı olurlar butun bebeler
Sernesiim seni brakirmiyim hiç
bizde ozledık cnm .e doktor ne dıyo dusukler neden oluyomus tekrar hamıle kalınca nolcak var mı bı onlem falanBende geldim canlarm benim sizi çok özledim.herkesler gelmiş çok şükür kavusturana.geçmişi okuyamadım tam olarak.bi okuyayimda kimler neler yapmış goreyim.beni sorarsanız ayniyim ışte.düştükten sonra ikinci adetime bir hafta kaldı.şu üç ay geçseydi de çalışmalara baslasaydm.böyle çok sıkılıyorum.druma sordum kurtaj olmadım üç ay sartmi diye.büyük ihtimalle ikiz old için hormonlar çok degismistir bi bekle herşey duzene girsin dedi.bir yandan da iyi ışte ovu günü hesapla adeti hesapla tuttumu tutmadimi diye stres yap zor istermiş gerçekten suan kafam rahat.neyse çok konustm sankimçok yoğun gunler geçirdim anlat anlat bitmez ama sizi çok ozldm artk buralardayim.grsrsz yine.
gecmıs olsun canım noldu grıp falanmı oldun fena salgın var Allah sıfalar versın.bende ıyım nolsun bende haftaya inşallah gidicem annemlere kuzenımın dugunu var tedavımı sonrasına bıraktım kafamı rahatlatayım bırazcanım benim sernesimm... hoşbuldukkk ..ancak gelebildim kuzum.. çok hastalandım annemlerde.. eve dönünce de evi falan toparladım daha çamaşırlar bitmedi ..3 makine varcanım tatil olunca alıyorum misafirleri çalışırken çok zor oluyor.. sen nasılsın. herşey yolunda mı bebeimm
karnın buyudumuuuuu
canım benim hoşbuldummmmmburalardayım evime tıkılmış vaziyetteyimmmm... çok özledim sizleriii eşim siteye girmemi engelledi interneti kapattırdı ama başarılı olamdı tekrar döndümm... iyi denirse3 iyiyim canımmmm. hala ilaç tedavi tam gaz devam pskolojide tam gaz bozukkk
sen nasılsın bitanem geçmişe bakamadım doğru düzgün minnakın koca adam olmuştur dimiiii... inş. ikinizde iyisinizdir öpüyorumm çokkk
Bende geldim canlarm benim sizi çok özledim.herkesler gelmiş çok şükür kavusturana.geçmişi okuyamadım tam olarak.bi okuyayimda kimler neler yapmış goreyim.beni sorarsanız ayniyim ışte.düştükten sonra ikinci adetime bir hafta kaldı.şu üç ay geçseydi de çalışmalara baslasaydm.böyle çok sıkılıyorum.druma sordum kurtaj olmadım üç ay sartmi diye.büyük ihtimalle ikiz old için hormonlar çok degismistir bi bekle herşey duzene girsin dedi.bir yandan da iyi ışte ovu günü hesapla adeti hesapla tuttumu tutmadimi diye stres yap zor istermiş gerçekten suan kafam rahat.neyse çok konustm sankimçok yoğun gunler geçirdim anlat anlat bitmez ama sizi çok ozldm artk buralardayim.grsrsz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?