Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerim kaç gündür cok yoğunum.birde yarın inşaata sokuyoruz evı ek oda ıcın.
dün oda takımını aldık inşallah kullanmkata nasıp olur sağlıklı bı sekılde darısı ısteyen bekleyen herkese olsun ınsallah...

kızlar nasılsınız yaa ben çok yorgunum bu nöbetler beni mahfediyor( 2 gün üst üste tutcam dün tuttumm bugün akşamda nöbetteyim valla eşimin yüzünü unutuyorummm

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız yaa ben çok yorgunum bu nöbetler beni mahfediyor( 2 gün üst üste tutcam dün tuttumm bugün akşamda nöbetteyim valla eşimin yüzünü unutuyorummm

keserim hoşgeldinnnnkolay gelsın balımm aman yüzünü unutta çalışmaları unutmayın emiii
ayy bende çalışmaları özledim yaaa

hoşgeldin canımmm bende yoktum buralarda miniğin nasıl bakalım cinsiyeti belli oldu mu ???sen nasılsın ?cidden misafirde tam gününü bulmuş

hoşbuldun canım benim... minik iyi çok şükürr.. herkes kız beklerken erkek geliyor kaynana oluyorum

ben iyiyim çok şükür.. geçmişi çok fazla okuyamadım ama.. sen de bi sıkıntı olmuşş kuzummm.. iyi misin şimdi.. inşallah herşeyy yolundadır...

kurban bayramının 3.günü izmire annemlere gittim .. hasta oldum.. yatak döşek.. 1hafta 10 gün yattım..yataktan kalkıp pazar günü de eve döndük

bu hafta da evdeyim.. misafir çağırayım dedim çalışırken çok zor oluyor.. evi temizle ikram hazırla vs.

canım benim sernesimm... hoşbuldukkk ..ancak gelebildim kuzum.. çok hastalandım annemlerde.. eve dönünce de evi falan toparladım daha çamaşırlar bitmedi ..3 makine var canım tatil olunca alıyorum misafirleri çalışırken çok zor oluyor.. sen nasılsın. herşey yolunda mı bebeimm

hayalotumm kuzumm nasılsınnnn... küçük adam nasıl.. herşey yolunda mı.. bi aksilik mi oldu kuzum :44::44:.. niye uyuyamadın gecelerce sen bakimmm

bitanemmmmm ben geldimmmmm... nasılsınnnn canımmmm

karamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızçemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesinnnnn yahu çok merak ettik seni artık dedim gelmiycek herhaldeee
çok sevındım ıyı olduğuna canbonummmm
hoşgeldınnnn

hayalotumm kuzumm nasılsınnnn... küçük adam nasıl.. herşey yolunda mı.. bi aksilik mi oldu kuzum :44::44:.. niye uyuyamadın gecelerce sen bakimmm

bitanem sen nerelerdesin niye hastalandın sen anlat bakımmmçok geçmiş olsun ıyımısın sımdı nasılsın pekı:26:kızçemmm oğlanmı geliyorrrrhadı bakalım sende kaygana oluyon demek
kaygana dedınde bu sabah eşim diyorki biz şimdi bu çocuk evlenince napcaz bıze bakcakmı dıyor ben calısmım ozaman dıyor.dedım sana nıye baksın karısına bakcak benım oğlum dıyom
başlarım onun tıpıne ben kıskanırım onu o kadından dıyor.dediim çeke çeke aynı anana çekmişinnnhele bi geline kötü davran gebertirim seni dedimmm
sanırsma ben ıyı kaygana olcam inşallah ozamanda böyle dusunurum yaw ama o gunlerı görürsek heriften ıyı bı kaygana olucagı kesınnn
canbonum gecen ay ayrıntılı usgda beyınde boslukmu ne olctuşler bu ay sorun yok dedı cok sukur rabbım vermesın umarım bıseycık olmaz sağlıklı olurlar butun bebeler

canım benim hoşbuldummmmm buralardayım evime tıkılmış vaziyetteyimmmm... çok özledim sizleriii eşim siteye girmemi engelledi interneti kapattırdı ama başarılı olamdı tekrar döndümm... iyi denirse3 iyiyim canımmmm. hala ilaç tedavi tam gaz devam pskolojide tam gaz bozukkk
sen nasılsın bitanem geçmişe bakamadım doğru düzgün minnakın koca adam olmuştur dimiiii... inş. ikinizde iyisinizdir öpüyorumm çokkk

Bende geldim canlarm benim sizi çok özledim.herkesler gelmiş çok şükür kavusturana.geçmişi okuyamadım tam olarak.bi okuyayimda kimler neler yapmış goreyim.beni sorarsanız ayniyim ışte.düştükten sonra ikinci adetime bir hafta kaldı.şu üç ay geçseydi de çalışmalara baslasaydm.böyle çok sıkılıyorum.druma sordum kurtaj olmadım üç ay sartmi diye.büyük ihtimalle ikiz old için hormonlar çok degismistir bi bekle herşey duzene girsin dedi.bir yandan da iyi ışte ovu günü hesapla adeti hesapla tuttumu tutmadimi diye stres yap zor istermiş gerçekten suan kafam rahat.neyse çok konustm sankim çok yoğun gunler geçirdim anlat anlat bitmez ama sizi çok ozldm artk buralardayim.grsrsz yine.

kuzucummm küçük adamım benim o hiç bişeycik olmaz Allah ın izniyleee..

sen iyi kv olursun şekerim..güveniyorum sana..ezdirme gelinini iyi demişsin kocişe de

ben hastalandığım için gelemedim kuzucum yaa yatak döşek yattım.. grip olmuşum.. kurban bayramında görümcem ve kayınpederim hastaydı onlardan geçti galiba.. eşime de geçmiş.. izmire gider gitmez hastalık belirtilerini gösterdi..annecim sagolsun baktı bize günlerce..yattık yattık geldik.. çok şükür iyiyiz şimdi.. ama çok zor oluyormuş hamişken hasta olmak..aman kuzum dikkat edin..yaklaşmayın hasta kimselere

Sernesiim seni brakirmiyim hiç

bizde ozledık cnm .e doktor ne dıyo dusukler neden oluyomus tekrar hamıle kalınca nolcak var mı bı onlem falan
gecmıs olsun canım noldu grıp falanmı oldun fena salgın var Allah sıfalar versın.bende ıyım nolsun bende haftaya inşallah gidicem annemlere kuzenımın dugunu var tedavımı sonrasına bıraktım kafamı rahatlatayım bıraz

ahh kuzım ıyı ol canını sıkma desemde boş bılıyorum ama ınan meleğin göbüşüne konduğunda ne çeok ağlamışım ben ya dıyceksın.insan kendıne alıkoyamıyor ama aslında ne gelırse rabbimden zamnları var işte herşeyın .
bende cok sukur ıyıyım karamım ruh hali olarak sorunlu mutsuz bı hamılelık gecırıyorum vede sınırlıbende doğumdan sonra ne cok aglamısım cumlesını bırkez daha kullanıcam ıste
oldu ya karamım buyumus vallahi inanamıyorum hiç olan bitene.sizlerde yaşıcaksınız gun geldıgınde inşallah..

hoşgeldınnn hemşiremmmmnerelere kayboluyosunuz ya bi sernesimle ikimiz kaldık koca topıkteee
hadı bakalım hayırlısı olsun hemsırem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…