Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum napiim yaa .. izinliyken aradan çıkarayım dedim ama bi posta daha davet etmem lazım... liste uzun... canım sana da çok geçmişler olsun kıyamam... dinlen güzelceee...

priorim kuzum çok sevindim demek oğluşumuz geliyor ha:))) benm yeğenimn adı da yağız halil:) güzel isim doğrusu:) ay bende çok heycanlıyım bu aralar ablamın doğumunuda az kaldı onun da oğluşu olcak adı yiğit eren olucak 3 haftası kaldı bakalım heycanla bekliyoruz:))) allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin darısıda bizlere olsun:))

büyüdü canım biraz erken çıktı karnım.. iç karın darmış galiba

hayırlısı olsun kuzum.. kafan rahatlasın tabi önce.. en önemlisi o..
maşallah kuzuya bi erkek daha mı gelıyo
Sernesim öyle bi neden yok dedi canım ya yüksek ateşe bağlı dedi.zaten kese yapısı bozulmuştu ilaçları kesince düştü.bide hocaya gidiyorum zaten.çünki anormal bişey var anlamadık
canım bekle o zamn bakalım nolcak hayırlısı olsun
canım yaa sen amh testını yaptırdınmı bnm dusuk cıktı doktorsıtesıne sordum acılen tup bebk merkezlerıne gıt dedı

hoşgeldınnn hemşiremmmmnerelere kayboluyosunuz ya bi sernesimle ikimiz kaldık koca topıkteee
hadı bakalım hayırlısı olsun hemsırem

hayalotum ben bu yazını yeni görüyorum.bende diyorum bu kizcem neden benimle konusmadi. Pardon kizcem hakkını helal et öyle dusundugum için.şu gecmise bakmaktan yeni yazılanları iyi okuyamamisim.bayramdan sonra işler bitmedi.doğru ya herkesler kaybolmuş neyseki hepimiz geri döndük :)) minigim iyimi büyümüştür şimdi :)

evet teyzoşu erkekmiş bizim sıpa.... sağlıkla doğsunlar inşallah kuzucumm hepsi

geçen ay yumurtalama klomen kullanmama rağmen olmadı hayalotum ve orgametril diye ilaç verdi onu kullanıyorum yarın sonunu içicem adetin 2. günü çağırdı iğne tedavisine başlıcak bakalım inş sağlıklı yumoşlarım olur. yaptırcaz bakalım aşılamayı inş hakkımda hayırlısı olur... belkim bu vesile ile bebeğim bana gelir..
ayrıca anlıyorum seni hayalotumm bu aralar benimde sinirlerimi bozan çok insan var özellikle kaynanam bakalım büyük tartışma çıkıcak ama ne zamannn. sen boşver yavrunla kendini düşün kuşumm...

yok canım ya geçen ay araştırma hastanesine gittin Allah affetsin 3. düşüğümü yaptım diye yalan söyledim tamam hemen testlerini yapalım dedi. hormon testleri ile bu testleri yaptırdı...
lupus antikoagulanı 1 ve 2
protein s aktivitesi
anti kardiyolipin lgM antikoru ACA lgM
anti kardiyolipin lgG antikoru ACA lgG

iyi yapmışsın Rabbim buyuk mıllet ne yalanlar atıyo bende 21.gun testını hıc yaptırmadım kafama takıldı:44: salı gunu gıdıcem bakalım ınsallah yaparlar bende arastırma hastanesıne gıtcem

bizim dörtlümüz kötü çıktı

halbuki herşey yolundaydı

kuzum noldu yaaa üzme kendini bak en iyi örnek ablamdan vereyim ablamın 2 li test gayet iyi çıkmıştı ama 4 lü testte sorun çıktı ablam 2 ay boyunca göz yaşı döktü ama sonrasında sevinen o oldu şuan herşey yolunda sen canını sıkma ablamda hem test soncunda hemde ayrıntılıda kötü çkmıştıı ama ayrıntılıyı erken yaptrmş sorn ondan kaynaklanmş... 4 lü de de bi hata yzynden oldu...

Hayalotummmm nasılsın ya beni görmuyosun hiç oysa ben seni bekliyordum gelmeni çok ozledimm
oyy kuzum benimmm
minnak iyi çok şükür kuzum.. isim belli.. yağız (benim seçimim) eyüp (kayınpederin adı )
oyyy bebegım benım adıyla buyumeyı nasıp eylesın rabbım
helal olsun bitanem saçmalama ben yazdıysdımda çıktım oan sen aşağıdamıydın o sıra bak unutmuşum bıle yahu:26:minikcegızde ıyı sanırım hemsırem bı ara cok hareketlı bı ara cok sessız oluyo bende anlıyamıyorum artık:44:su 3 gundur bırazdaha sakınlestı sankı cocugum
bizim dörtlümüz kötü çıktı

halbuki herşey yolundaydı

kızçemmm noldu dur hemen stres yapma bak ben gecen ay neler cektım ne cıktı sonuç bı de hele:26:bu dörtlü dediğiniz ne oluyo 4 boyutlumu yoksu 3lü testmi:44:

hadi bakalım hayırlısı karamım dualarım senınleee

4lu kan testi canim .hormon baktılar. 2lli cok iyi çıktı..burun kemiği var ensemiz de çok iyi.. doktor down yoktur dedi.. gerçi olsada aldirmicaz amniyosentez bakalım içimiz iyice rahatlasin dedi ama bakalım:44:

nasilsinizzz kizlarrrrr ben iyi degilim canim skin birazzz esimle aram bozuk geldiler yineee

nasilsinizzz kizlarrrrr ben iyi degilim canim skin birazzz esimle aram bozuk geldiler yineee

canımm hoşgeldin bebiş nasıl :) hayırdır kuzum ne oldu yaa sıkma canını bizde dün atıştık biraz şuan iiz ama işte bi an geliyor hey heyleri...

4lu kan testi canim .hormon baktılar. 2lli cok iyi çıktı..burun kemiği var ensemiz de çok iyi.. doktor down yoktur dedi.. gerçi olsada aldirmicaz amniyosentez bakalım içimiz iyice rahatlasin dedi ama bakalım:44:
canım üzme kendini bak bi arkadaşıma da aynı şeyler söylendi amniyo sentez yaptırıcaktı ama vazgeçti yaptırmadı ve bebek doğdu şimdi maşallah ı var bi gör...
Allahın izni ile hiç bişey yoktur üzülme...

canımm hoşgeldin bebiş nasıl :) hayırdır kuzum ne oldu yaa sıkma canını bizde dün atıştık biraz şuan iiz ama işte bi an geliyor hey heyleri...

iyiyizzz keserimmmmmm bebisim buyuyuorrrrr teyzesi allah sanada nasip eder ins...2 gundur oyleyiz umursamaz tavri vicdansiz olusu beni deli ediyorr canimi yakmiyo sadece gururum inciniyor...hayirlisi ne diyelim

slm kızlar ben geldiiimmm

ne var ne yok bakalım hamisler nasıl bebisleri kucaklarına alanlar bebisleriyle nasıl ve ben gibi hamis olmak icin ugrasanlar nasıl

umarım herkes iyidir kimsede sorun yoktur :13::13::13:

bana gelince esim spermler icin hap kullanıyor bakalım bu sefer ne cıkacak spermtesti bende prolaktın almıs basını gitmis 100 küsürlere gelmisim dostinex verdi su ıcınde 8 tane olandan hafta birkere yarısını icecek misim kullananlar var mı daha önce ve hamile kalanlar dostinex sayesinde cünkü ek bi yumurtlama olusturabılıyormus gögüslerimden sıvı gelmiyor ama okadar yükseklige ragmen ben anormalım galıbaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…