Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bİzim esasoglan evlendiiii karisi da burdaaaaaaaaaa oturmus internettebulasik durmus yapmiycammmmm gicik oliuyorummmmm esasoglanaaaaaa

kızçem sizin evdemı kalıyor yoksa yemekmı beraber
o yapmıyorsa sende yapma hemde senın bebegın var onunla ılgılen esas oğlana gıcık oluyom yahu

kızçem sizin evdemı kalıyor yoksa yemekmı beraber
o yapmıyorsa sende yapma hemde senın bebegın var onunla ılgılen esas oğlana gıcık oluyom yahu

Vallahi kalkmicam kizim uyumusssss ailesiyle gorusuyor internette kocam ise gitti esasoglan uyumus adalet mi bu

Ayni evde oturuyoriz babam tum
Mobilyamo gonderdi kendiler birsey getirmediler vallahi ozel hayat kalmadi onumde bile heseyi yapiyorlar ben bile utandimmmmmmnnn

buarada AMH test sonucumu aldım 1.48 çıktı çok moralim bozuldu galiba biraz dusuk :105::105::105:

evet bende çok emzirmeyi istiyorum inşalah sütüm olur habıbtemmmhep onu dusunuyorum

slm canım ya çok özledim sizleri ....2 aydır memleketteydim.. nete giremedim gelen gidenden ee bide görkem de olunca pek mümkün olmuyor.dün geldim eve..anam benimki çoookk yaramazz ne gecemiz var ne gündüzümüz dualarınıza ihtiyacımız var hayalotum sen nasılsın teyzoşum nasıll..anammm nasılda büyümüştür o şimdi olsada ısırsamm ağzımın suyu akıyor şimdidenn

kızlar slm nasılsınız iki gündür çok yoruldum mahfoldum nöbetçiydim pansiyonda dün gece sabaha kadarda uyumadım akşam yat yoklaması alırken öğrencinin birinin gelmediğini farkettik sonra ara tara kızı bulamöadık ailesine haber verdik ablası telde feryat figen nolur kardeşimi bulun diye yalvarıyor zavallı kadın.. neyse diğer oda arkadaşlarını sıkıştırdık onlar dediki hocam erkek arkadaşıyla gördük en son diyince hemen çocuğun numarasını bulduk vee nitekimm kız orda çıktı erkek arkadaşyla terminaldelermiş kız eve gidicekmiş gitmemiş zaman geçtiği için korkudan yurda da gelememiş... yaaaa oofff çok kötüydü yani en ufak bir sorun olsa baışımz yanıcaktı bizimde neysekii hallettik..geldi gece de yanımızda yatırdık bi sorun çıkarır dye...

geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışşın ogretmen olmak buyuk bı sorumluluk ama ogrencılerde bır o kadar sorumsuz

ya kızlar merak edıyorum hepınızı nerelere kayboldunuz hepınız bırden mı kayboldunuz noldu boyle

canlarım ciğerlerim kuzukulaklarım çikolatalı suflelerim. nasılsınız canlarım uzun zamandır yokummm :2: eşim interneti kapattırdı ve siteye girmemmi engelledi neymiş psikolojim bozuluyomuş kendimi çok kaptırıyomuşum çok üzülüyomuşum ama sonunda ben galip geldim ve geri döndümm... hayalotum sernesim ngsam gülbişim keserim umudum meddim ve adını yazamadığım diğer canlar nasılsınızzzz??? hamişlerim minnaklarınız nasılll?? valla ben çok özledim sizleriiii...
haaa bua arada hala bebiş falan yok bende yumurta geliştirici çatlatma iğnesine devamm ama olan bişey yokkk... ben tüp bebek diyorum doktorum kabul etmiyooo... bakalım ne olacam böyle... hepinizi çok öpüyorummm bi kucaklayayım sizleriii29:

hoşgeldin canım bende bayramdan beri yokum istanbuldaydım nete giremedim akşama hataya dönüyorum artık rahat rahat girer görüşürüz çok özledimm sizleri ....

hosgeldın kuzumbızde nerelere kayboldu bu kızce dıyoruz valla ben esıme caktırmadan gırıyorum buraya bılıyo ama yanında fazla gırmemeye calısıyorumAllah hayırlısını nasıp etsın ınsallah en kısa surede gelır bebıslerımız

slmmm kızlar herkese nasılsınız pek gelen giden yok eskisi gibi galiba herkes vakit bulamıyor herhalde iş güç derken ben istanbuldaydım dün geldim bugün ayrıntılı ultrason için randevum vardı 1.5 ay öncesinden ancak randevu alabilmiştim ve bu sabah doktora gittiğimde doktorun tayin olduğunu söylediler doktoru aradım 1 hafta sonra başlayacakmış yeni yerinde işine ahhh ahh sabrımı sınıyorlar 22. haftada yapılması gerekiyordu ben şimdi 28. haftalık oldum kendi doğum doktorunu aradım ne zaman randevu verdiyse o zaman gitsin demiş herkes bir alemmm şu saatten sonra yaptırsam ne değişecek ki yaptırmayacağım artık off off..

herkes nasıl hamiş haberleri var mı ?hayalot gittin mi bir daha doktora nasılmış miniğin ?diğer kızçelerim nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…