- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.621
temem habıbtemmm
Bİzim esasoglan evlendiiii karisi da burdaaaaaaaaaa oturmus internettebulasik durmus yapmiycammmmm gicik oliuyorummmmm esasoglanaaaaaa
kızçem sizin evdemı kalıyor yoksa yemekmı beraber
o yapmıyorsa sende yapma hemde senın bebegın var onunla ılgılenesas oğlana gıcık oluyom yahu
yok kuzum olmazzbende sana artık tünaydın dıyeyım anca gördüm çünkü
çabuk atlatırsın ıns..hadı bakalım hayırlısı ıns bebıs gelır kırmızılar yerıne
anam eşyalarını nıye almadılarkiii
bitanem çok teşekkür ederizzz aminnnn inşallah hepimiz ailemizle möutlu olalım inşallah bir ömür boyu
evet bende çok emzirmeyi istiyorum inşalah sütüm olur habıbtemmmhep onu dusunuyorum
kızlar slm nasılsınız iki gündür çok yoruldum mahfoldum nöbetçiydim pansiyonda dün gece sabaha kadarda uyumadım akşam yat yoklaması alırken öğrencinin birinin gelmediğini farkettik sonra ara tara kızı bulamöadık ailesine haber verdik ablası telde feryat figen nolur kardeşimi bulun diye yalvarıyor zavallı kadın.. neyse diğer oda arkadaşlarını sıkıştırdık onlar dediki hocam erkek arkadaşıyla gördük en son diyince hemen çocuğun numarasını bulduk vee nitekimm kız orda çıktı erkek arkadaşyla terminaldelermiş kız eve gidicekmiş gitmemiş zaman geçtiği için korkudan yurda da gelememiş... yaaaa oofff çok kötüydü yani en ufak bir sorun olsa baışımz yanıcaktı bizimde neysekii hallettik..geldi gece de yanımızda yatırdık bi sorun çıkarır dye...
canlarım ciğerlerim kuzukulaklarım çikolatalı suflelerim. nasılsınız canlarım uzun zamandır yokummm :2: eşim interneti kapattırdı ve siteye girmemmi engelledi neymiş psikolojim bozuluyomuş kendimi çok kaptırıyomuşum çok üzülüyomuşum ama sonunda ben galip geldim ve geri döndümm... hayalotum sernesim ngsam gülbişim keserim umudum meddim ve adını yazamadığım diğer canlar nasılsınızzzz??? hamişlerim minnaklarınız nasılll?? valla ben çok özledim sizleriiii...
haaa bua arada hala bebiş falan yok bende yumurta geliştirici çatlatma iğnesine devammama olan bişey yokkk... ben tüp bebek diyorum doktorum kabul etmiyooo... bakalım ne lacam böyle... hepinizi çok öpüyorummm bi kucaklayayım sizleriii 29:
canlarım ciğerlerim kuzukulaklarım çikolatalı suflelerim. nasılsınız canlarım uzun zamandır yokummm :2: eşim interneti kapattırdı ve siteye girmemmi engelledi neymiş psikolojim bozuluyomuş kendimi çok kaptırıyomuşum çok üzülüyomuşum ama sonunda ben galip geldim ve geri döndümm... hayalotum sernesim ngsam gülbişim keserim umudum meddim ve adını yazamadığım diğer canlar nasılsınızzzz??? hamişlerim minnaklarınız nasılll?? valla ben çok özledim sizleriiii...
haaa bua arada hala bebiş falan yok bende yumurta geliştirici çatlatma iğnesine devammama olan bişey yokkk... ben tüp bebek diyorum doktorum kabul etmiyooo... bakalım ne olacam böyle... hepinizi çok öpüyorummm bi kucaklayayım sizleriii 29:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?