Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hosgeldın canım ben hergun burdayım bakıp cıkıyorum olsun gec olsun guc olmasın sende haftaya cekılırsın keske ıstanbulda cekılseydın rahat olurdu senın ıcın baya kaldın sende annenlerle hasret gıderdın bende gıttım annemlere 2 gun kaldım dondum 10 gun sonrada dugun var onun ıcın gıtcem donunce asılamaya baslıcam yada tup bebge

ne bileym canım böyle olacağını bilseydm orda çektirirdim ama geçti zaten doğuma kalmış şurda 10 hafta zaten bir şey çıksa aldırmayacağım 26. haftadan sonra çocukta bir sakatlık çıksa sen istesen bile almıyor doktorlar bu ultrasonun 26. haftaya kadar yapılması gerekyordu ama olmadı doktorlar bile yeternce ilgilenmyor özel olsada allah onların elinede düşürmesin onların yokluğundaçaratmasın diyelimm...

insan annesne gidince rahatlyor keşke hç ayrılmasaydm evlenmesydim diyormm...anne icin evlat evlat için anne bambaşka ...yerne gelyor kocana ne kadar aşık olsanda kavge edebliyorsun ama anne öyle mi ...ağlayacağım şimdi valla...

hakkında hayırlısı olsun canım moralni yüksek tut bu çok önemli rabbm gönlüne göre verir inşallah

evet cnm anneler bir baska onların yerı bambaska inşallah rabbim herkesin gonlune versın

günaydın kızçelerim.
kaç gündür gelemedim eşim ankaraya gitti iş için ve bende anneme doğal olarak ordada nette sorun varmış şansıma:26:
nasılsınız ıyısınızdır inş
bugün doktor kontrolümüz var.
ve ben çok korkuyorum biliyonuz ölçümü yapılcak yavrumun.kaç gündür bunun stresiyle çok asabiyim ve çevremede bununla ilgili bişey söylemedim.sizlerden başka kimse biilmiyor malum.sanırım akıllandım artık tedaviler esnasında
yatıp kalkıp dua ediyorum cocugum sağlıklı olsun dıye.kendı kendımı strese sokuyorum.
randevumuz 9.20de ama hemen donermıyız bılmıyorum doktordan gelınce yazarım sızlerde:26:
dualarınıza ihtiyacımız var
geçmişe bakamadım hiç asetonum ,ngasgım ,gelmiş hoşgeldiniz kızçelerimmm
doktordan gelınce teker teker okuyacağım inş.
öpüyorum hepınızıı asetonum ben gelene kadar okursan sende görkemimi öp emiii

ngasgım çıkarken gördüm yazdığını :26:korka bitanem bak ben 24.haftamda çektirdiğim halde en ufak bir riski göz ardı etmedi ama
önümüzdeki ay geliceksin dedi.eee 26 .hafta uçtu gitti.
emin ol 22.hafta olsa bile bişey cıksa nasıl kıyılır zaten oda ayrı bi muamma.
benim korkularım olmuştur hep sızlerle paylaşmadım ama engelli çocuk ,genç ,yaşlı görsem çok üzülürdüm herkes gibi.
bazılarının aılesıne kızardım neden bebeklerıne bu ezıyetuı cektırırler dıye.bazen takdır ederdım mıllet sağlıklıya bakamazken onlar gerçekten zor olanı başarırlar dıye.ve ben hıc bır zaman bazı ınsanlar gıbı kafamı cevırmedım onlara.Rabbımde bılıyor ama işte insanın canına gelmesıne dusununce kötü oluyorşimdi rabbım korusun ufak bır ıhtımalle %10 hasar bile dese ben naparım dıye 1 aydır düşünmekten kendımı alıkoyamıyorum .ve bunun 1 ayı degıl bir ömrü var.offf allahım neler düşünüyorum umarım doktordan geldıgımde bunlara ek şeyler değilde mutlu güzel şeyler yazarım kızçem.
neyse sende yok 26 yok 27 deme.boşuna strese gırme bıtanem.rabbım ne uygun görürse onu yasayacagız .daha ne 12.haftaya dönme ımkanımız var nede 26.haftaya.düne bile dönemiyoruzki....bundan sonra ne olursa olsun gerçek bir anne olmayı öğrenmeliyiz sanırım...ben inan kalp ayışında bile bu duyguyu hissetmedim ama karnındaki can iyimi bile telaşlanıyosun işte..rabbım herkese nasıp etsın inş bu duyguyu

ben geldimmmmmmmmm kızçelerimm... çokkk özledim sizi.... ama çıkıyorum yine sonra gelirim.. misafir geliyorrrr

canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.şeker yüklemesi yaptırmadım için yarın sabah aç karnına gıdıcem.birde b12 cok dusuk cıkmıstı onu tekrarlıcam ona gore iğne veya hap yazıcam dedı .inşallah iğnedir hap içmekten nefret edıyorum çünkü

işte bizden haberler böyle kızçelerim oğlum sağlıklıymış çok şükür

Son düzenleme:

çok şükür canımm maşallah kocaman adam olmuş artık rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin canım ömrü uzun olsun inşallah ...b12 için bende bir ara igne vuruldum ilaç vermiyorlar genelikle hep iğne kullanılıyor canım

ben geldimmmmmmmmm kızçelerimm... çokkk özledim sizi.... ama çıkıyorum yine sonra gelirim.. misafir geliyorrrr
hosgeldin canımm ozledık valla nerelerdesın kayboldun oyle tek kaldım topıkte hıc kımse yoktu misafir de bula bula bu gunu buldu demı baktılar tatıl
iyi canım masallah Rabbim saglıcakla dogmasını nasıp etsın ınsallah

hoşgeldin canımmm bende yoktum buralarda miniğin nasıl bakalım cinsiyeti belli oldu mu ???sen nasılsın ?cidden misafirde tam gününü bulmuş

nasılsın canımmmm nasıl gidiyo hamilelikk

yerim ben o oğluşuuuu
canımmm çok sevindimm

anammm asetonumla görkemimmm gelmişşş
iyiyim balım kötüydüm aslında ama kontrollden sonra gayet ıyıyım suan cok sukur.sen nasılsın paşam buyudumu yenı resmı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…