- 15 Eylül 2012
- 8.378
- 6.840
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.641
slmmm kızlar herkese nasılsınız pek gelen giden yok eskisi gibi galiba herkes vakit bulamıyor herhalde iş güç derken ben istanbuldaydım dün geldim bugün ayrıntılı ultrason için randevum vardı 1.5 ay öncesinden ancak randevu alabilmiştim ve bu sabah doktora gittiğimde doktorun tayin olduğunu söylediler doktoru aradım 1 hafta sonra başlayacakmış yeni yerinde işine ahhh ahh sabrımı sınıyorlar 22. haftada yapılması gerekiyordu ben şimdi 28. haftalık oldum kendi doğum doktorunu aradım ne zaman randevu verdiyse o zaman gitsin demiş herkes bir alemmm şu saatten sonra yaptırsam ne değişecek ki yaptırmayacağım artık off off..
herkes nasıl hamiş haberleri var mı ?hayalot gittin mi bir daha doktora nasılmış miniğin ?diğer kızçelerim nasıllar
hosgeldın canım ben hergun burdayım bakıp cıkıyorum olsun gec olsun guc olmasın sende haftaya cekılırsın keske ıstanbulda cekılseydın rahat olurdu senın ıcın baya kaldın sende annenlerle hasret gıderdın bende gıttım annemlere 2 gun kaldım dondum 10 gun sonrada dugun var onun ıcın gıtcem donunce asılamaya baslıcam yada tup bebge
ne bileym canım böyle olacağını bilseydm orda çektirirdim ama geçti zaten doğuma kalmış şurda 10 hafta zaten bir şey çıksa aldırmayacağım 26. haftadan sonra çocukta bir sakatlık çıksa sen istesen bile almıyor doktorlar bu ultrasonun 26. haftaya kadar yapılması gerekyordu ama olmadı doktorlar bile yeternce ilgilenmyor özel olsada allah onların elinede düşürmesin onların yokluğundaçaratmasın diyelimm...
insan annesne gidince rahatlyor keşke hç ayrılmasaydm evlenmesydim diyormm...anne icin evlat evlat için anne bambaşka ...yerne gelyor kocana ne kadar aşık olsanda kavge edebliyorsun ama anne öyle mi ...ağlayacağım şimdi valla...
hakkında hayırlısı olsun canım moralni yüksek tut bu çok önemli rabbm gönlüne göre verir inşallah
ne bileym canım böyle olacağını bilseydm orda çektirirdim ama geçti zaten doğuma kalmış şurda 10 hafta zaten bir şey çıksa aldırmayacağım 26. haftadan sonra çocukta bir sakatlık çıksa sen istesen bile almıyor doktorlar bu ultrasonun 26. haftaya kadar yapılması gerekyordu ama olmadı doktorlar bile yeternce ilgilenmyor özel olsada allah onların elinede düşürmesin onların yokluğundaçaratmasın diyelimm...
insan annesne gidince rahatlyor keşke hç ayrılmasaydm evlenmesydim diyormm...anne icin evlat evlat için anne bambaşka ...yerne gelyor kocana ne kadar aşık olsanda kavge edebliyorsun ama anne öyle mi ...ağlayacağım şimdi valla...
hakkında hayırlısı olsun canım moralni yüksek tut bu çok önemli rabbm gönlüne göre verir inşallah
canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbime şükürler olsunki bebeğim çok sağlıklıymış teyzeleri
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
1350 gramdı 38 cm de boyu olmuşş koca adam olmuş sıpam
yüzünü kapadı ama sonra güldü bize ellerinide indirdi sonrasında
işte böyle.şeker yüklemesi yaptırmadım için yarın sabah aç karnına gıdıcem.birde b12 cok dusuk cıkmıstı onu tekrarlıcam ona gore iğne veya hap yazıcam dedı .inşallah iğnedir hap içmekten nefret edıyorum çünkü
işte bizden haberler böyle kızçelerim oğlum sağlıklıymış çok şükür
hosgeldin canımm ozledık valla nerelerdesın kayboldun oyle tek kaldım topıkte hıc kımse yoktu misafir de bula bula bu gunu buldu demı baktılar tatılben geldimmmmmmmmm kızçelerimm... çokkk özledim sizi.... ama çıkıyorum yine sonra gelirim.. misafir geliyorrrr
iyi canım masallah Rabbim saglıcakla dogmasını nasıp etsın ınsallahcanbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kaç gecedir uykusuzdum bi bileseniz:26:doktor teyzemiz ben bir aksilik ,probem görmüyorum dedi.gAYET sağlıklı şuan için dedi.
30 haftalık bebekle uyumlu olmuş boyu ve kilosu yani 1 hafta önden gidiyoruz herzamanki gibi
işte böyle.şeker yüklemesi yaptırmadım için yarın sabah aç karnına gıdıcem.birde b12 cok dusuk cıkmıstı onu tekrarlıcam ona gore iğne veya hap yazıcam dedı .inşallah iğnedir hap içmekten nefret edıyorum çünkü
ben geldimmmmmmmmm kızçelerimm... çokkk özledim sizi.... ama çıkıyorum yine sonra gelirim.. misafir geliyorrrr
ekimde olmadışimdi bütün ümidimiz kasım ayı Rabbim nasıp eder inşallah
nasılsın canımmmm nasıl gidiyo hamilelikkben geldimmmmmmmmm kızçelerimm... çokkk özledim sizi.... ama çıkıyorum yine sonra gelirim.. misafir geliyorrrr
canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım sıkma canını demekki zamanı var ..çok sıkıldım artık ekim kasım aralık saymaktan ama yapacak bişey yok kasıma kaldık gene
canım sıkma canını demekki zamanı var ..
Rabbim hayırlısı ile göndersin meleğini
slm canım ya çok özledim sizleri ....2 aydır memleketteydim.. nete giremedim gelen gidenden ee bide görkem de olunca pek mümkün olmuyor.dün geldim eve..anam benimki çoookk yaramazz ne gecemiz var ne gündüzümüz dualarınıza ihtiyacımız varhayalotum sen nasılsın teyzoşum nasıll..anammm nasılda büyümüştür o şimdi olsada ısırsamm ağzımın suyu akıyor şimdidenn
nasılsın canımmmm nasıl gidiyo hamilelikk
yerim ben o oğluşuuuu
canımmm çok sevindimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?