Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

melekcimm çok saggol kuzum .. dün cepten girdim.. yazamadım bişi.. hayırlısı olsun tatlım. bugün kafam daha sakin. Yoktur Allah ın izniyle birşeyi yavrumun.. ama benim kaygı sorunum var biraz.. bununla ilgili yardım almıştım. düzeldiğini sanıyordum ama bu çok daha farklıymış. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. sen nasılsın tatlım. herşey yolunda mı

önemli değil canımüzülme yeter ki yazmasan da olur inş az da olsa rahatlamıştır için....
inan o arkadaşım da senin gibiydi ve kaç ay boyunca kucağına alasaya kadar hep kaygılandı...7 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ve dr un dediği laf şuymuş direk aldır hiç düşünme o herşeye rağmen aldırmıcam dedi ve bebeği çokta sağlıklı şu an ....ama aylarca acabalarla yaşadı tabi...
biliyorum takmaman elde değil ama inş sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini o yüzden hamileliğinin tadını çıkar

bende iyiyim çok şükür canım bu aralar takmıyorum fazla üzülsemde arada, nasılsa yaşımız genç diyorum inş er geç olur hakkımızda hayırlısı olsun inş...
şimdi devlet ten bi hakkımız daha olacak inş 2 kez rapaorlu yaptırmıştık 3. bi şansımız daha var...

takvimine bakıyorum nisan annesi olucaksın bende bu tedavide hamile kalsaydım eğer mart sonu olucaktı bebeğim kırkımız karışıcakmış ...
inş ben ve tüm bekleyenlerde bigün kavuşuruz mucizelerimize

4lu kan testi canim .hormon baktılar. 2lli cok iyi çıktı..burun kemiği var ensemiz de çok iyi.. doktor down yoktur dedi.. gerçi olsada aldirmicaz amniyosentez bakalım içimiz iyice rahatlasin dedi ama bakalım:44:

canım hç üzme kendini ye bu testler ihtimallerden ibaret insanın hamilelik psikolojisini iyice bozuyor ben ne ikili test yaptırdım ne dörtlü üçlü test yapılar diğerlerinede gerek duymadım valla bende ne enseyi ölçtüler be burun kemiğine baktılar doktorların sayesinde ayrıntılı ultrasonada giremedim ...allah sağlık sıhhat versin bebeğime ...benim görümceme kesin aldırıcaksın bu bebeği demişler oda inad etmiş aldırmamış şimdi görsen maşallah çok zekalı bir çocuk ...senin miniğindede bir şey yok inanıyorum benn sen allaha bol dua et yeter canım benim

Priorimmm canım benim hiç bişey olmaz ins örnekleri çok.takma sen bunları bndeçok duydum öyle.kolay değil ama ışte bil diye söylüyorum bitanem için rahat olsun.dualarmdasin

Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin size de kuzum benim... Kucaklarınız dolsun taşsın bebişlerle inşallah... Daha fazla beklemeyin.. tez zamanda kavuşun canım benim..

canım dua ediyoruz sürekli... inşallah eşimde diyor yok bişeyi diye.. doktorum da sağlıklıdır,, biz kendimizi garantiye alalım diyor ama işte.. ilk duyduğumdaki şok mahvetti beni.. Rabbim hayırlısını versin kuzum. Ne gelirse ondan.. zaten bişi çıksa da aldırmıcaz. yapamam öyle birşeyi.. Allah korusun.

Son düzenleme:
Priorimmm canım benim hiç bişey olmaz ins örnekleri çok.takma sen bunları bndeçok duydum öyle.kolay değil ama ışte bil diye söylüyorum bitanem için rahat olsun.dualarmdasin

kuzum Allah razı olsun.. inşallah herşey daha iyi olacak ... Rabbim sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. göbüşleriniz tez zamanda dolsun..

tatlım inşallah saglıcakla dogar bebısın benım ablamında oyleydı ama cok saglıklı bı kızı oldu sana takma kafaya dıcem ama nafıle bılıyorum bu doktorlar 9 ayı ınsana zehır edıyolar :85:

merhaba bende yazışmalarııza karşılık birşeyler yazmak istedim bende ikili tarama testi yaptırdıktan sonra doktor bencxe ksin sıvı alalaım bana göre yüksek bir risk dedi..pislik doktor. Bende ona inanadım 4 aylıkken karnımdan su aldırdım ve hemen sonuç gelsin diye 2 katı para ödedim. Sonuçum temiz geldi ama 5,5 aylıkken bebeğim sıvı kaybından öldü. özel hastaneler böyle lütfen inanmayın. Devlet hastanesine kontrole git bakalım kaç tanesi sıvı al diycek.
Bunların hepsi para tuzağı. Lütfen inanmayın ve yani sonuç ne bileyim 1/5 falansa o zaman düşünün

offf kızlar canm çok sıkkın okuldan bi geldim botlarımı çalmışlar kapının önünden((

ben geldimm.bgn beta hcg yaptırdım sonuc herzamankı gıbı 0
bide 21.gun progesteronuma baktırdım onun sonucu daha cıkmamıs yada sekreter kız sısteme gecmedı

Son düzenleme:
ben geldimm.bgn beta hcg yaptırdım sonuc herzamankı gıbı 0
bide 21.gun progesteronuma baktırdım onun sonucu daha cıkmamıs yada sekreter kız sısteme gecmedı

üzülme canım ya zamanı var demek ki :26:adetin geçti mi ki beta hcg yaptırdın tatlım geçmediyse belki daha sonra yükselir

merhaba kızlar
öncelikle önceki mesajları çok detaylı okumadım bu moral bozukluğuyla...
durum şu ki 1 yıllık evliyim ve mart ayından beri bebek düşünüyorum nisan ayında doktora gittim normal kan tahlilleri vs testler yaptırdım bir sorun yoktu.evliliğimin öncesinde kist problemleri yaşadım ama evlendikten sonra hiç olmadı adetimde çok düzenli olmasada max. 35 günde bir geliyodu ama geliyodu herneyse o süreci az çok tahmin edersiniz ki devamlı gebelik testleri zaten o testlere verdiğimiz paralarla çocuk bakımı üstlenebilirdik..herneyse az evvel geldim sağlık ocağından yine negatifti 18 temmuz 18 ağustos 26 eylül ekimde henüz görmedim bugün 5 kasım hala gelen giden yok haliyle bi yaptırayım dedim ama sonuç hüsran hemşirede uzmana danış dedi ama izmirde bildiğim iyi bir doktor yok sizin varsa lütfen paylaşın artık bıkkınlık hat safhada yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…