- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.741
canım üzme kendini bak bi arkadaşıma da aynı şeyler söylendi amniyo sentez yaptırıcaktı ama vazgeçti yaptırmadı ve bebek doğdu şimdi maşallah ı var bi gör...
Allahın izni ile hiç bişey yoktur üzülme...
melekcimm çok saggol kuzum .. dün cepten girdim.. yazamadım bişi.. hayırlısı olsun tatlım. bugün kafam daha sakin. Yoktur Allah ın izniyle birşeyi yavrumun.. ama benim kaygı sorunum var biraz.. bununla ilgili yardım almıştım. düzeldiğini sanıyordum ama bu çok daha farklıymış. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. sen nasılsın tatlım. herşey yolunda mı
4lu kan testi canim .hormon baktılar. 2lli cok iyi çıktı..burun kemiği var ensemiz de çok iyi.. doktor down yoktur dedi.. gerçi olsada aldirmicaz amniyosentez bakalım içimiz iyice rahatlasin dedi ama bakalım:44:
önemli değil canımüzülme yeter ki yazmasan da olur inş az da olsa rahatlamıştır için....
inan o arkadaşım da senin gibiydi ve kaç ay boyunca kucağına alasaya kadar hep kaygılandı...7 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ve dr un dediği laf şuymuş direk aldır hiç düşünme o herşeye rağmen aldırmıcam dedi ve bebeği çokta sağlıklışu an ....ama aylarca acabalarla yaşadı tabi...
biliyorum takmaman elde değil ama inş sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini o yüzden hamileliğinin tadını çıkar
bende iyiyim çok şükür canım bu aralar takmıyorum fazla üzülsemde arada, nasılsa yaşımız genç diyorum inş er geç olur hakkımızda hayırlısı olsun inş...
şimdi devlet ten bi hakkımız daha olacak inş 2 kez rapaorlu yaptırmıştık 3. bi şansımız daha var...
takvimine bakıyorum nisan annesi olucaksın bende bu tedavide hamile kalsaydımeğer mart sonu olucaktı bebeğim kırkımız karışıcakmış ...
inş ben ve tüm bekleyenlerde bigün kavuşuruz mucizelerimize
canım hç üzme kendini ye bu testler ihtimallerden ibaret insanın hamilelik psikolojisini iyice bozuyor ben ne ikili test yaptırdım ne dörtlü üçlü test yapılar diğerlerinede gerek duymadım valla bende ne enseyi ölçtüler be burun kemiğine baktılar doktorların sayesinde ayrıntılı ultrasonada giremedim ...allah sağlık sıhhat versin bebeğime ...benim görümceme kesin aldırıcaksın bu bebeği demişler oda inad etmiş aldırmamış şimdi görsen maşallah çok zekalı bir çocuk ...senin miniğindede bir şey yok inanıyorum benn sen allaha bol dua et yeter canım benim
Priorimmm canım benim hiç bişey olmaz ins örnekleri çok.takma sen bunları bndeçok duydum öyle.kolay değil ama ışte bil diye söylüyorum bitanem için rahat olsun.dualarmdasin
canım hç üzme kendini ye bu testler ihtimallerden ibaret insanın hamilelik psikolojisini iyice bozuyor ben ne ikili test yaptırdım ne dörtlü üçlü test yapılar diğerlerinede gerek duymadım valla bende ne enseyi ölçtüler be burun kemiğine baktılar doktorların sayesinde ayrıntılı ultrasonada giremedim ...allah sağlık sıhhat versin bebeğime ...benim görümceme kesin aldırıcaksın bu bebeği demişler oda inad etmiş aldırmamış şimdi görsen maşallah çok zekalı bir çocuk ...senin miniğindede bir şey yok inanıyorum benn sen allaha bol dua et yeter canım benim
offf kızlar canm çok sıkkın okuldan bi geldim botlarımı çalmışlar kapının önünden((
üzüldüm canım ya boş ver sıkma canını cana geleceğine mala gelsin diyelim allah o calanlarada hidayet nasip etsin ıslah etsin :26:
Aminnnnn priorim aminnn .derin bir ahhhh çekerek amin diyorum artkkuzum Allah razı olsun.. inşallah herşey daha iyi olacak ... Rabbim sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. göbüşleriniz tez zamanda dolsun..
offf kızlar canm çok sıkkın okuldan bi geldim botlarımı çalmışlar kapının önünden((
Geçmiş olsun canm benim ne insanlar var yaa
ben geldimm.bgn beta hcg yaptırdım sonuc herzamankı gıbı 0
bide 21.gun progesteronuma baktırdım onun sonucu daha cıkmamıs yada sekreter kız sısteme gecmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?