- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.721
iyiyizzz keserimmmmmm bebisim buyuyuorrrrr teyzesi allah sanada nasip eder ins...2 gundur oyleyiz umursamaz tavri vicdansiz olusu beni deli ediyorr canimi yakmiyo sadece gururum inciniyor...hayirlisi ne diyelim
canimmm suan fotosu yok pcde yarin yukler koyarim olurmu canim benimmmmm...allahhh en kisa zamanda sanada nasip etsin habibtemmmm
aminn kuzzzuuuuu ağzından bal damlıyorr inşallah olurr gün geçtikçe dahda çok istiyorum
ay evet yaa kızlar fazla gelmiyorlar bende fırsat buldukça gidiyorum bu sene çok yoğunum okulda dersten sonra pansiyonda nöbetm oluyor ayda 8 günüm orda geçiyor:)) eeee hadi kızlar gelin artık kış sohbetlerimiz başlasın yavru ceylanlarımhayalotttt nerelerdeee acabaaaaaaaaaaaaaaa ozledimmmmmm habibtemiii umudum da yok scorpimmmmmmm de ugramaz oldu gorunuyor burada yok ammm....ben artik buralardayimmm bizim kucuk cadidan firsat buldukca
habibtemmmm umudunu yitirmeee allah sanada nasip edecekkkkkk sikma o guzel canini bitanemmm...hic ummadigin anda gelecek bebisinnnn
yagmuraaa kubbbaa hosgeldinizzz kizlarrrr sizde sohbet edinnnn kaynasalimmmm
keserim nasılsın hoşgeldin sende canım nasıl gidiyor bakalım üzülme canım hayırlısıyla seninde bebişin göbüşüne konacak inşallah
iim canım aynen devam hayat koşturmacası:)) sen nasılsın teyzoşumuz nasıl:)) öpüldünüzz allahım hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)
arkadaşalr doğru yer mi bilmem ama bi soru sormak istiyorum adetimin bitimideki ilk 3 gün ilişkiye girdik yani şöyle 12 ekimde hastalandım 17 18 19 ekimde ilişkiye girdik korunmasız 23 ekimde de kan testi yaptırdım negatif çıktı ondan sonra hiç ilişkim olmadı kan testinin o tarihte negatif çıkmış olması kesinlikle hamile olmadığım anlamına mı gel,yor yoksa tarih çok erken diye yanlış çıkmış olabilir mi bi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
kolay gelsin canım ...şükür iyiym oda iyi gibi tekmeleri artık çok güçlü birden sıçrıyorum tekme atınca ...ablanın bebeği ne oldu canım amniyosentez falan diyordun ya inşallah bir sorun yoktur
kan testini çok erken yaptırmışın canım ilişkiden 4 gün sonra belli olmaz ki adetinin geçmesi lazım erken testlerde bile adetin 1 hafta öncesinde belli oluyor ama düşük değerlerle ... ilişkiden 4 gün sonra yumurtlama oldaysa ki döllenme aşamasındadır rahma yerleştekten sonra beta hcg yükseliyor
anladım peki hamilelik olasılığım çok mu fazla sizce bu arada cevabınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?