Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay ne güzel ya bir heyacan geliyor bana böyle anlatan olunca ...bende iyiyim hamilelikte iyi gidiyor bir sorunum yok çok şükür canım normal doum mu yaptın canım
az kaldı canımmm sizlerde yaşayacaksınız Rabbimn izniyle
çok sevindim cnm iyi olmana
evet canım 3 çocugumda normal doğduu..
şükür dikişlerim iyleştii bu cumartesi kırkımız çıkıyooo
darsı sizlere canımm

gül canbonum gulllsagol bıtanem asıl senın allah yardımcın olsun 3 çocuk kolay degıl enısteyle 4 oluyor gercı ama
canım benimm
sorma gülümmm eniştende grip olmuşşş eve gelince yatıyo şunu getir bunu götürr
kız biyandan akşam gazımız vardıı... büyük kızada bişi diyemiyorum dersleri çok oluyooo odasına geçip çıkmıyo..
dediğin gibi 4 kişii bana bakıyoo ev işi ve yemek bide

nurlumm sen gelmişin benmi gitmişimmm yaaakarşılaşamadıkk ıyımıııçok özlemiştim halbukim ben seniii

Bende özledim canım Allah hep güzel telaşlar versin canım. Hayırlı olsun , sağlıkla kullansın odasını çınar bebek :emir Bebek:

Kolay gelsin hayalotum , sen de hep gül inşallah. Sayılı gün çabuk geçer , bi bakacaksın kucağında Allah ın izniyle.
Öptüm ikinizide

Nasılsın canım , iyice alışmışsındır sanırım konya ya.
Allah kolaylık versin sana ,yardım eden olmayınca kolay değil tahmin edebiliyorum.

Maşallah , çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun kırkınız , nasıl geçiyo zaman ya. Sen şimdi bir de bana sor dersin demi

Çok öpüyorum selecelkim seni de kuzularını da

cnm bnm cok sagoll simdi saglık ocagına gıdıyorum canbonum aksama gorusuruz hapinizi opuyorummmmmm
canım tebrikler gerçekten mucize :):)aynı varikosel derdi bizde de var eşim ameliyat olacak sanırım bu ay o yüzden bizde boş geçtik ama umudum yok bizde ameliyattan sonra olacak gibi görünüyor :)belirti filan hisetmedinmi belirtilerin nelerdi bu arada maşallah değer çok güzel darısı benim başıma ve tüm isteyenlere

çınarr çoktatlı yaaaaaaaaa

ayyy grıpmı lsun ona gecmıs olsunda sanada allah yardım etsın selencelkım
çok zor senın ısın

amın nurlum rabbım herkese nasıp eylesın ıns
evet yeterkı saglıklı olsunda beklıycez

minnakları öp benım için

gercekten bizim içinde bir mucize oldu cnm.. cunku eşim sperm testi yaptırdıgında dusuk cıktı sonrada ultrasonla varıkosel var denldı işte... öle bı zamana amelıyat tarıhı almısızkı 1 gun once ogrendık işte ole olunca da vazgecıldı.. cnm öncelikle bu ay hiç kafama takmamıstım nasıl olsa olmuycak dıe koyverdik gitti işte ama adetime 1 hafta kala göğsümde agrı olmaya basladı normaldede adetten 1 hafta once olurdu ama sadece koltukaltıma yakın olan yerler agrırdı.. bu sefer tek hissettiğim farklılık göğüs uclarımın inanılmaz agrımasıydı elimle dokunamıodum uclarına sadece bu dıkkatımı cektı ılk defa bole bısey oldu cunku.. bıde belimle sırtımın ortası cok agrıdı cnm.. diğer belirtiler adet oncesının aynısıydı cnm... RABBİM en yakın zamanda tez vakıtte sanada nasip etsin cnm bnm tüm isteyenlere inşALLAH

Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin Allah sağlıklı sihhatli kucağına versin ins

Şekerim hiç önemli değil. Bakamıyorum ben de pek kk ya. Eşim işten gelince telinden giriyorum. Kv ve görümceler kaldırmıyor yataktan.. kuzum dikkat et kendine ve çınar ıma.. yorma kendini çok.. hayırlısıyla temiz çıkacak inşallah sonuclarimiz.. öpüyorum çok çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…