Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada scorcipimiz yarın saat 12 civarı doğuma girecek kısmetse kızçemizi hayırlısıyla kucağına alıcak inşallah

kısmet canım sen işlerini bitirde hayırlısıyla gecede gelirsin gündüzde artık büyükdükçe yerleri daralıyor galiba hareketlerde bazen azalma oluyor bendede canım

anaaammm scorcipimiz doğuma giriyor hemii..valla ben heyecan yaptım...acısı öbür dünyaya gidip gelmek gibi bişey..ama kuzunu kucağına alınca hersey bitiyor..rabbim kolaylıklar versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn

kızçelerim daha gelmemiş:44:
bende şu saatte kadar 2 öğün yemek yedim inanmassınız
saat 8 buçuk gıbı kavaltı yaptım sonrasında kavaltıya gıttım zorla ordada 1 haşlanmış yumurta yedım birde süt içtim
şimdide patlamak üzereyimmm

kuzum gelmişinn hoşgeldınnnnasıl gorkemımız buyudumu annesıscorcıpm den haber alamadım daha kendıne gelemedı sanırım:26:

doğumdan sonra rahatlıkla verirsin kuzum benim o kilocukları dert etme sen... ye iç keyfine bak

Allah razı olsun kuzum... çok şükür temiz çıktı kesin sonuç 2-3 haftaya çıkacakmış .. dün aradım doktoru nolcak kesin sonuçta bişi çıkarmı diye.. yok ilk sonuç ttemiz o bize yeter.. kesin sonucun olumsuz çıkması mümkün değil dedi.. bakalım ayın 19 unda ayrıntılıya giricez.. görelim sıpayı napıyooo.. korkuttu bizi çok.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . AMİN.

ASETONUMMMM kuzumm nasılsın görüşemiyoruzz.... minik kuzum nasıl... herşey yolundadır inşallah

kuzum gelmişinn hoşgeldınnnnasıl gorkemımız buyudumu annesıscorcıpm den haber alamadım daha kendıne gelemedı sanırım:26:

doğumdan sonra rahatlıkla verirsin kuzum benim o kilocukları dert etme sen... ye iç keyfine bak

inşallah veririz zaten rabbım nasıp ederde 2. hamılelıgımı yasarsam eger dıyetısyene gıdıcem kilo almak bir şey değil cok zor oluyor ne yuruyebılıyosun ne nefes alabılıyosun

ayyy o kısım cok güzle oluyo kuzuminşallah ondada bırsey cıkmıyacak korkma rabbım buyuktur

hanimlar meraba ben hala annemdeyim gecmise bakamadim herkes iyidir insallah bnde pazar gunu donucem insallah evime burda net var ama girmeye vaktim yok gezmeden firsat bulamadim cepten yazmakta cok zor hepinizi optum Allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız?? topiğimizin bi fıstığı daha oldu scorpinsumuz doğum yapmış simayımız doğmuş:)))) çok sevindim valla darısı bizlere inşallah...

slm kızlar nasılsınız?? topiğimizin bi fıstığı daha oldu scorpinsumuz doğum yapmış simayımız doğmuş:)))) çok sevindim valla darısı bizlere inşallah...

ben iyiyim canım sen nasılsın dünyaya bir bebek daha gelmiş ne güzell rabbim uzun ömür versin sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…