Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sernesım hayırlısı olsun ..ınsallah hormonların güzel çıkar ınsallah bu ay olur kuzum

saolasın hayalotum progesteron 12.80 di galiba 10 uzerı normal oluyomus sanırsam suan bursadayım annemlerdeyım dugun var herkes burda kalabalıktan gıremıyorum sımdı fırsat buldum bı bakınayım dedım herkesler ıyıdır ınsallah Allaha emanet olun

selam kizlar tel den giriyorim ewimde net yok geriye donup okimayi beceremedim insalah heekes iyidir hayolotum sernesim priorim umidim ve daha nicelerim 3 aylik hamileyim yasmini birakir birakmaz hamile kapdim desem yeri var inanilmaz bi duygu bikez kanamam geldi dr isrirat werdi herseyi tek tek anlatip araniza.en kisa.zaman dakatilmayi umit ediyorum allah hepinizin yuzune gulucukler firlatsin kizcelwrim opuyorum

selencelkimm canım benim... biraz geç oldu ama... güle güle büyüt prensesimizi.. analı babalı inşallah.. pc başına şimdi geçebildim...

nasılsın tatlım..daha iyisindir inşallah... ev halkı ve benim minnakım nasıll...

canım benim tebriak ederim..saglıkla kucagınıza almak nasip olsun inşallah.... geçenlerde aklıma geldin..bestekızçe görünmüyor diyordumm... hadi çık gel artık sen de ... du ilk halayını ben çekeyim.....

günaydın kızlarrr nerelerdesiniz bakalımmm ....beste kızçem tebrikler sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah ...

slm canlarımmm nasılsınızzz yaa bende dün pansiyonda nöbetteydim bugün okulda nöbetim var yarın tekrar pansiyon da :))) bu sene nöbetlerle geçicek sanırım ama yarından sonra 10 gün yok ara var:)))

bestekızzzz canıımmm inan çok sevindim valla ne güzel bir haber bu böyleee :))

Son düzenleme:
:2:mrb kızlar...bebek çalışmalarına son hızla devam ediyorum ancak olmuyor..bu ay tekrar yumurtlama takibi yapıldı..ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum..inanılmaz umutluyum.alahım lütfen bu kez olsun hayırlısıyla inş..ayın 18 inde test yapmayı planlıyorum beta hcg baktırcam..nolur dua edin....

[B]canım dert etme inşallah olur yaaa bende 1 yılı aşkın bekliyorum olmayınca olmuyor sen duanı et inşallah allahım yardımcı olur...[/B]

canım benim Rabbim hakkında hayırlısını versin..

kuzumm nasılsın... sağlığın sıhhatin yerinde inş. teyzoşum nasıl annesi

canım çok şükür iyiym sen nasılsın ...elhamdullillah bir sorun yok şu an canım ...minikde iyi canım ya şükür hareketleri düzenli inşallah sağlıkla doğar canım ...sen nasılsın çıktı mı sonuçlarınız

canım benimmm çok şükür ben de iyiym... dün işbaşı yaptım sonuçlarımız iyi çok şükür canım temiz çıktı.

sağlıkla doğacak inşallah teyzoşum annesi

evin karışıklığından dolayı uğruyamıyorum ama hergün yazdıklarınızı telden okuyorum size yazamasamda
nasılsınız iyimisiniz
biz iyiyiz çok şükür çok yorgun oluyorum bu sıralar evi henüz bi düzene sokamadım
çınarın odası yavaş yavaş tamam gibi birtek oda takımının gelmesini bekliyoruz oda kısmetse haftaya elimizde olur sanıyorum.rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah en kıs azamanda
badana boya ile işimizde bitti işte temizlik yapılıyor kaba pisliği kalktı ortadan cok sukur.
bu arada b12 düşük çıkmıştı hani iğne vermişti doktor şimdide çok yüksek çıktı üstelik kan verdiğimde iğnelerden daha 2 tanesini vurulmuştum:44:saglık ocagındakı doktorda bişey demedi anlamadım şimdi ne olacak durum.birde b12 düşük çıkınca kırmızı eti iyice yükselttiğimden dolayı kolestrolüm çıkmışşyaşlandımmı ne
minnakta geçen gün oynamadı sanırım yorgunluktan.ama son 3 gundur çok şükür yine yaramazlığa basladı
birde dün gece nasıl olduysa w c kapısının onunde dustum .ayagımmı kaydı anlamadım ama bir şey olmadı çoksukur birazcık totoyla bacağımı acıttım okadarsakar oldum çıktım ıyıce

Son düzenleme:
canım benimmm çok şükür ben de iyiym... dün işbaşı yaptım sonuçlarımız iyi çok şükür canım temiz çıktı.

sağlıkla doğacak inşallah teyzoşum annesi

çok şükür canım çok sevindim temiz çıkmasına allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah ömrü uzun olsun miniğin dikkat et kendine canım yinede çok yorma kendini

biz iyiyiz canım sen kendine dikkat et kendine temizlik iş güç derken yorma kendini gerçi bunlar tatlı telaşlar ama olsun az kaldı şu 2 ay geçsin rahat rahat hareket edriz artık b12 nin yükselmesine sevindim canım aman hareket etsinler ya korkuyorum sonra ben hareket etmiyince geçmiş olsun canım bacağın için bende geliyorum yazan olursa yazıyorum yoksa bende okuyup çıkıyorum tek başıma canm sıkılıyor ...:26:

Kuzum geçmiş olsun.... dikkat et canım benim.. iyisin di mi birşeyin yoktur inşallah..

ah kzum bütün evi kaldırınca telaş bir başka oluyor ama rabbım herkese nasip eylesin
evet son 2 ayımıza girdik sonunda.zaman hiç geçmiyor yaklaştıkça
canım geçenlerde nerdeyse 2 gece 1 gündüz hiç hareket etmedi bir defa eşime vurdu okadar :26:doktora gitmemek için zor tuttum kendımı:26:eşim olmasa bindefa gitmiştim ya oda ayrı bi konuneyseki sıpa saklambaç oynadı sanırımşimdi maşallahı varben telden yazamıyorum gırıyorum kk atıyor beni benim netle ılgılı sıkıntı oluyor sanırım.pcyede gündüz ustalardan gecede yorgunluktan oturamadım

Kuzum geçmiş olsun.... dikkat et canım benim.. iyisin di mi birşeyin yoktur inşallah..

iyiyim priorim sapa sağlamımdün ufaktan bi şok yaşadım hayır kendimede güldüm nasıl olduğunu anlamadan pat yerde buluverdim kendimikalkcam kaldıramıyorumki kendimi 80 kiloya dayanınca işte yerçekiminin gazabına uğradım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…