- 15 Eylül 2012
- 8.387
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.821
sernesım hayırlısı olsun ..ınsallah hormonların güzel çıkar ınsallah bu ay olur kuzum
günaydın canımmm..
bende iyiym canımm minnak kızım kalktıı onunla ilgileniyorum arada buraya bakıyorumm
kucaga alıştıkk yerine yatırınca uyanıyoo kucagıma aldıgım anda uyyoişim var
sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik
selam kizlar tel den giriyorim ewimde net yok geriye donup okimayi beceremedim insalah heekes iyidir hayolotum sernesim priorim umidim ve daha nicelerim 3 aylik hamileyim yasmini birakir birakmaz hamile kapdim desem yeri var inanilmaz bi duygu bikez kanamam geldi dr isrirat werdi herseyi tek tek anlatip araniza.en kisa.zaman dakatilmayi umit ediyorum allah hepinizin yuzune gulucukler firlatsin kizcelwrim opuyorum
:2:mrb kızlar...bebek çalışmalarına son hızla devam ediyorum ancak olmuyor..bu ay tekrar yumurtlama takibi yapıldı..ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum..inanılmaz umutluyum.alahım lütfen bu kez olsun hayırlısıyla inş..ayın 18 inde test yapmayı planlıyorum beta hcg baktırcam..nolur dua edin....
:2:mrb kızlar...bebek çalışmalarına son hızla devam ediyorum ancak olmuyor..bu ay tekrar yumurtlama takibi yapıldı..ayın 6 sında çatlatma iğnesi vuruldum..inanılmaz umutluyum.alahım lütfen bu kez olsun hayırlısıyla inş..ayın 18 inde test yapmayı planlıyorum beta hcg baktırcam..nolur dua edin....
günaydın kızlarrr nerelerdesiniz bakalımmm ....beste kızçem tebrikler sağlıkla doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah ...
kuzumm nasılsın... sağlığın sıhhatin yerinde inş. teyzoşum nasıl annesi
canım çok şükür iyiym sen nasılsın ...elhamdullillah bir sorun yok şu an canım ...minikde iyi canım ya şükür hareketleri düzenli inşallah sağlıkla doğar canım ...sen nasılsın çıktı mı sonuçlarınız
canım benimmm çok şükür ben de iyiym... dün işbaşı yaptımsonuçlarımız iyi çok şükür canım temiz çıktı.
sağlıkla doğacak inşallah teyzoşum annesi
evin karışıklığından dolayı uğruyamıyorum ama hergün yazdıklarınızı telden okuyorum size yazamasamda
nasılsınız iyimisiniz
biz iyiyiz çok şükür çok yorgun oluyorum bu sıralar evi henüz bi düzene sokamadım
çınarın odası yavaş yavaş tamam gibi birtek oda takımının gelmesini bekliyoruz oda kısmetse haftaya elimizde olur sanıyorum.rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah en kıs azamanda
badana boya ile işimizde bitti işte temizlik yapılıyor kaba pisliği kalktı ortadan cok sukur.
bu arada b12 düşük çıkmıştı hani iğne vermişti doktor şimdide çok yüksek çıktı üstelik kan verdiğimde iğnelerden daha 2 tanesini vurulmuştum:44:saglık ocagındakı doktorda bişey demedi anlamadım şimdi ne olacak durum.birde b12 düşük çıkınca kırmızı eti iyice yükselttiğimden dolayı kolestrolüm çıkmışşyaşlandımmı ne
minnakta geçen gün oynamadı sanırım yorgunluktan.ama son 3 gundur çok şükür yine yaramazlığa basladı
birde dün gece nasıl olduysa w c kapısının onunde dustum .ayagımmı kaydı anlamadım ama bir şey olmadı çoksukurbirazcık totoyla bacağımı acıttım okadar sakar oldum çıktım ıyıce
evin karışıklığından dolayı uğruyamıyorum ama hergün yazdıklarınızı telden okuyorum size yazamasamda
nasılsınız iyimisiniz
biz iyiyiz çok şükür çok yorgun oluyorum bu sıralar evi henüz bi düzene sokamadım
çınarın odası yavaş yavaş tamam gibi birtek oda takımının gelmesini bekliyoruz oda kısmetse haftaya elimizde olur sanıyorum.rabbim sizlerede nasip eylesin inşallah en kıs azamanda
badana boya ile işimizde bitti işte temizlik yapılıyor kaba pisliği kalktı ortadan cok sukur.
bu arada b12 düşük çıkmıştı hani iğne vermişti doktor şimdide çok yüksek çıktı üstelik kan verdiğimde iğnelerden daha 2 tanesini vurulmuştum:44:saglık ocagındakı doktorda bişey demedi anlamadım şimdi ne olacak durum.birde b12 düşük çıkınca kırmızı eti iyice yükselttiğimden dolayı kolestrolüm çıkmışşyaşlandımmı ne
minnakta geçen gün oynamadı sanırım yorgunluktan.ama son 3 gundur çok şükür yine yaramazlığa basladı
birde dün gece nasıl olduysa w c kapısının onunde dustum .ayagımmı kaydı anlamadım ama bir şey olmadı çoksukurbirazcık totoyla bacağımı acıttım okadar sakar oldum çıktım ıyıce
biz iyiyiz canım sen kendine dikkat et kendine temizlik iş güç derken yorma kendini gerçi bunlar tatlı telaşlar ama olsun az kaldı şu 2 ay geçsin rahat rahat hareket edriz artık b12 nin yükselmesine sevindim canım aman hareket etsinler ya korkuyorum sonra ben hareket etmiyince geçmiş olsun canım bacağın içinbende geliyorum yazan olursa yazıyorum yoksa bende okuyup çıkıyorum tek başıma canm sıkılıyor ...:26:
Kuzum geçmiş olsun.... dikkat et canım benim.. iyisin di mi birşeyin yoktur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?