Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nurlummm çok guldurdun beniiirabbımde seni guldursun ınsallahdogru ama benım mısafırım hıc eksık olmuyokı buyuzden temızlıkte bıtmıyor
şimdide tosbıgın telaşı var keşke butun yorgunluklar böyle olsa ama allahım herkese yasatsın ıns
bıyı sayılırız nurlum sallana sallana aksamı sabah sabahı akşam etmeye çalışıyoruz ıste
sen nasılsın teyzosarım nasıllar ıyılermııı

bıtanem dun senı sona bırakmıştım o ara çıkmak zorunda kaldım kaldı kızçem
hıcc kafaana takma sorunsuz çıkacak hersey.aynısı ben yasadım gecen ay 1 ay boyunca gözüme uyku gırmedı ama bak çok şükür sorunumuz yok yınede rabbım bılır tabı
senınde güzel cıkıcak hersey..
doktorlar en ufak bı noktayı atlamıyıor bu yüzdende ınsanı telaşa verıyor.hatta bazı hastaneler sadece para tuzağı başka hıcbırsey degıl bu konuda
oyuzden uzulme bebegeımız cok sağlıklı ıns

günaydınnnnnnnnnn canbonlarımmmm
dün gece sabahı sabah ettım yıne..
bacaklarım kasıldı ayrı ayrı 3-4 kez şimdide üstüne basamıyorum
magnormda vermıstı 1 aydır olmuyodu nerdeyse nıye oldu yıne hıc sevmedim bu krampları
onun dışında dun odanın boyası bıttı cok sukur evın boyası kaldı en zor kısma gecıldı anlıycagınızhaftasonuna kadar bı bıtse derın bı ohhhhh cekecegım valla
yavaş yavaş kaçma vaktı hepinizi öpüyorummm ara ara gelırım ıns sizi çok sevıyorummmmmmmm

cnmmm sol sağol cok teşekkur ederim.. ya n bılıyım degerlerden pek anlamadım ama dun buraya yazdıktan sonra bıraz arastırdım guzel bı degermıs dediğin gibi... sende ole soleyınce içime su serptin valla canbonum cokk sagoll daha bi doktorla gorusmedım ama bnm ınternetten hesabıma gore 4 hafta 5 gunluk cnm kan degerıne gorede 4+4 du işte.. yaa sımdı napılır ne edilir salak gibiyim hiç bişey bilmiyorum.. cunku sok saskınız normalde eşim bugun ameliyet olcaktı varıkoselden ama dun bole bi müjdeli haber alınca doktor iptal etti gerek yok die o yyuzden o da bende soktayız benim simdi neler yapmam lazım???:

günaydın meleğim
canım benim çok geçmiş olsun 6 ve 7. ayda çok oluyo bu kıramplar sonra geçiyo canımm

canımm kolay gelsinn çok zor boya badana işi
helede hamile ,ikennn
çınarımında odası hayırlı olsun tosuncuk güle güle yatsın

mrb canımm gözün aydın Rabbim nelere kadirrr
haylotumda tüp yaptırcaktı sanırımm onunda bi anda süpriz yatı meleği
Rabbim tamamına erdirsin inşşşş sağlıklıcakla kucagına alırsınn

kızçemmm şimdi doktora gitsende daha keseyi göremessin 1 hafta daha bekle oyle doktra gıt ozaman kesenı gorceksın ınsbu arada folık aşıt ıcmıyorsan hemen folık asıde basla
birde sağlık ocağında tam kan tahlılı ıle ıdrar testı ver hemen.doktora gıttıgınde elınde bulunsun hem değerlerde yukseklık yada düşüklük varsa doktor ona gore vıtamın ılacı falan yazar kızçemhadı bakalım hayırlısı olsunnn

geçen aylarda oluyordu kızme tam gectı dedım dun gece yıne başladı umarım devam etmez ya
hoşgeldınnn canbonummmmmmmmmmmmprensesım nasıl ıyımıııı
dur bı sarılam cok ozlemısım

geçen aylarda oluyordu kızme tam gectı dedım dun gece yıne başladı umarım devam etmez ya
hoşgeldınnn canbonummmmmmmmmmmmprensesım nasıl ıyımıııı
dur bı sarılam cok ozlemısım
inş canım çok kötü oluyooo az kaldı kuzumm dayan
oda iyi teysezi şimdi uyandı emziriyorum kuzumudarsııı biran önce sanatabi bide isteyen herkese
bende seni çok özledim tatlımmm

günaydınlarrr herkese nasılsınız iyisiniz inşallah hayalot yoğunsun sen canım dikkat et kendine sellencek sen nasılsın canım

inş canım çok kötü oluyooo az kaldı kuzumm dayan
oda iyi teysezi şimdi uyandı emziriyorum kuzumudarsııı biran önce sanatabi bide isteyen herkese
bende seni çok özledim tatlımmm

evet az kaldı selencelkım ama hıc gecmıyor günler yasu kasımın sonunu bırak hala ortasına bıle gelemedık
eşim habıre soruyor kaç aylık kaç aylık adama 6 ve 7 demekten sıkıldım o bana sormaktan sıkılmadı
oda bı dengesız otur hesapla alaala kaç aylık sankım tek başıma yaptım bu cocuuuu

günaydınlarrr herkese nasılsınız iyisiniz inşallah hayalot yoğunsun sen canım dikkat et kendine sellencek sen nasılsın canım
günaydın canımmm..
bende iyiym canımm minnak kızım kalktıı onunla ilgileniyorum arada buraya bakıyorumm
kucaga alıştıkk yerine yatırınca uyanıyoo kucagıma aldıgım anda uyyoişim var
sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik

günaydın kızçem ıyıyız sanırım bız
aynen bıtanem yoğunluk devam edıyor suan ıcın:sen nasılsın

allah iyilik sağlık sıhhat versin canım tatlı telaşlar bunlar güzel yorgunluklar bende iyiyim çok şükür canım minikde iyi yani tekmelerinden anlıyorum bunu bakalım ....benim kasılmalarım olmuyor magnormu doktor bir ara günde 3 defa yazdı şimdi 1 düşürdüm canım içmediğim günler oluyor ama düzenli kullan o ilacı tatlım

cnm bnm cok sagoll simdi saglık ocagına gıdıyorum canbonum aksama gorusuruz hapinizi opuyorummmmmm

ay ne güzel ya bir heyacan geliyor bana böyle anlatan olunca ...bende iyiyim hamilelikte iyi gidiyor bir sorunum yok çok şükür canım normal doum mu yaptın canım

oyyy canımmsın kızzz çok güldümmm Rabbimde seni güldürsünn meleğim
sorma tatlım son günler geçmek bilmiyooo Allahım yardımcın olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…