Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aralık olmasını hiç istemiyorum ngasgım ya tam gününde doğsunlarhayırlısı yınede tabı
sen nasılsın doktor kontrolü nezmaan kuzum ben bu pazartesi tekrar gidecm önce nst sonrasında kağıtla bana gel dedı.
sonrasındada cumadan cumaya olur kontroller dedı bakalım artık neler beklıyor bızı.varmı senın agrıların falan kızçem

18 ziyaretçi ve esilam gelmişşşşşşşşşşşşşş
eski günlerimi hatırladım biannnhamiş hamiş ağlatmayın beni çıkın gelin iştee

başım agrıyor benim yaaaburnumda agrıyo ama acaba sinüzit falanmı var :44:

geçmiş olsun canım grip falan mı oldun yoksa dikkat et kendine kuzum benimde sabahları boğazım acıyor burnum tıkanıyor idare ediyorum öyle böyle işte canım bu arada eşim sınavı kazanmış canım tekirdağa taşınacağız yavaş yavaş ev toplamalarına başladım ağırlaşmadan

hayırlısı diyelim canım bende ayın 20 sinde gideceğim doktora bakalım ne diyecek benim öyle sancım falan yok ama iki bacak arası ağrıyor sabahları falan nedendir bilmem artık sen sürekli nst ye gircen bebeğin sancısı falan var mı diye bakıyorlarmış bizim komşu söylemişti bebeğin sancısı olunca alıyorlarmış sende sancı olmasa bile allah yardımcımız olsun canım

ngasgım süper bi haber bupeki ya doğum nasıl olacak tekirdağda yani yeni bir doktorda bence gitmeden hastane arastırmaya basla netten kararlı gıt gıtcegınız yere
yok kuzum grıp degılım ama bas agrısı var tek nıyedır bılmıyorum sureklı boyleyım bıkac gundur:26:eşin içinde cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ıns

evet şimdi her gittiğimdeönce nst sonra kontrol dedı doktor.iki bacak arası benimde çok agrıyor kuzum bende sanıyorumki kilolardan olabılır bacaklarım tasımıyor dıye dusunuyordum demek sendede oluyor desene:26zaman son haftalardan kaynaklı bebek asagıya baskı yaptıgından oluyordur kuzumogün nstede cok bekledım sancım yoktu zaten ama bebek oynamadı gıtmeden tok karınlı ol bırde cok tatlı ye meyve suyu ıc.oynaması lazımmıs.cok bekledım ben oynaması ıcın ınat ettı.ben bunalınca onunda kalp atımı yavaşladı sonra kendımı rahatlattım da bı ıkı tekme attıda cıktık nstden cok sukur.ocağa kadar sabredelimde

evet canım çok güzel bir haber artık istanbula 18 saatlik bir uzaklıkta değilde 2 saatlik bir mesafede olacağım annemle daha yakınım gidip gelmek kolay işte tek sorun ben hamileyim eşimin evrakları ankara gidip gelecekmiş onay alınması gerekiyomuş sonra hataya dilekçe gönderilecek bekliyoruz bakalım ilişiği kesildiği anda 15 gün içinde taşınmamız lazım bu işlem ya tam doğum zamanına gelirse yada ben bebeği doğurduktan sonra kucağımda bebekle kışın ortasında taşınmak zor olacak benim için ama hakkımda hayırlısı kuzum ya

inşallah tam zamanında doğar canım ...benim nst girdiğimde yan yat dedi yan yatınca hareket etmeye başlamıştı hemen sorun olmadı inatçı olacak senin minik galiba canım

anladım bıtanem ama vardır onaddaa bı hayır sen hayırlısıyla bı dogumunu yapta.napcaksın pekı annenler gelebılcekmı eger hatayda olursan dogumda nasıl olucak.:26:yada eşin izin verirse annenlere gecsende ıstanbulda dusunsen dogumu olmazmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…