- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.201
olsun bitanemheyecan değilde içimde bi boşluk var şuan anlatamam karamım.hani kurbanlık koyunlar boş boş bakar ya etrafına bende öyle bakınıyorum işte içimde sadece merak var korku var inş sağsalim alabilrim onu kucagıma darısı sana bıtanem
maşallah canımmRabbim nazarlardan korusun sağlıklı bereketli hayırlı ömürler versin.... öpme beni desede öper yerimm ben onu inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlerede böyle lokum nasip eder
oyyy maşallah kuzuyaa.. analı babalı büyütün şekerimmm
klnim ben sana ne diyeyimkiii rabbım nazarlardan saklasın kuzunuuu allahım herkese nasıp eylesınnn maşallah maşalalh 41 kere maşalalh
çok tatlıymış benim teyzoşum yaaaa
Ah kuzum benim inşallah bi avazda kucağına alcan teyzoşumuu... amin inşallah bigün bu duyguları yaşamak banada nasip olur canım
kimse gelmiomu artık medcezir
gurbet kız
umut bütün kızlar işte adını sayamadığmm
adetimde başladı ne şans varmış bende de...artık bebiş olcanı sanmıyorum
mevla nasip etsin bende 14 ay bu topikte ağladım mevla beni sevindirdi sizede verdinnn bu minik canavardan
allah razı olsn cannmm çok teşekkürler
büyüdük bi görün dedim hayatol teyzesi..nasıl gidio hamilelikk..13 kilo almışşın takma alınan alınıo..verirsin sonra.çünkü bu küçük canavarlar çok eziyetli
13 müahh bitanem keşke 13 olaydı hatta 18 e bile razıydım ama malesef 23 kilo aldımm napalım artık başa gelen çekilir doğuma kadar kendimi taşısam yeter bana yoksa hastaneye itfaiye götürcek beni ya hemde nasıl buyumus sıpa maşallah kocaman olmus sen nasılsın pekı ıyımısın
slmmm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bir gireyim kim var kim yok diye kln maşallah miniğin çok tatlı rabbim sağlıklı uzun ömürler versen inşallah ...hayalotm nasılsın canım ...
benim bebeğim bugunlerde fazla hareket etmiyor ya çok az kıpırdıyor neden böyle oldu anlamadım kafama takılıyor yeri daraldığı için mi acaba :26:
teşşkkr ederim cnm saol
çikolata yeee bakalım bişi yoktur inşllh
bende iyiyim kzum kv faciası bende idi gitti şükür..ne kadar kaldı doğuma.bide facen varmı canm
slmmm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bir gireyim kim var kim yok diye kln maşallah miniğin çok tatlı rabbim sağlıklı uzun ömürler versen inşallah ...hayalotm nasılsın canım ...
benim bebeğim bugunlerde fazla hareket etmiyor ya çok az kıpırdıyor neden böyle oldu anlamadım kafama takılıyor yeri daraldığı için mi acaba :26:
herkes gitti mi yoksa yetişemedim mi?
kızlar ben çok kötü hastalandım ölüyorum resmen ağır gribal enfeksiyon yaşıyorum
bitanem artık yeri daralıyor benimkide öyle inan.günde eğer 10 defa hissediyorsan miniğini bir sorun yok demekmiş bi dene bakalım.2-3 gün çınarda hareketsız kalsada sonra yıne canavar gıbı oluyor ınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?