Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ah kuzum benim inşallah bi avazda kucağına alcan teyzoşumuu ... amin inşallah bigün bu duyguları yaşamak banada nasip olur canım

maşallah canımm Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı bereketli hayırlı ömürler versin.... öpme beni desede öper yerimm ben onu inşallah Rabbim bana ve tüm isteyenlerede böyle lokum nasip eder

mevla nasip etsin bende 14 ay bu topikte ağladım mevla beni sevindirdi sizede verdinnn bu minik canavardan

oyyy maşallah kuzuyaa.. analı babalı büyütün şekerimmm

allah razı olsn cannmm çok teşekkürler

klnim ben sana ne diyeyimkiiirabbım nazarlardan saklasın kuzunuuu allahım herkese nasıp eylesınnn maşallah maşalalh 41 kere maşalalh
çok tatlıymış benim teyzoşum yaaaa

büyüdük bi görün dedim hayatol teyzesi..nasıl gidio hamilelikk..13 kilo almışşın takma alınan alınıo..verirsin sonra.çünkü bu küçük canavarlar çok eziyetli

merhaba kızlar nasılsınız?? ya ben kafayı yemek üzreyim en son kasım 18 de grip oldum hastalandım dün yine grip oldum daha 1 ay olmadan 2 kez aynı hastalık direncim baya zayıflamış

adetimde başladı ne şans varmış bende de...artık bebiş olcanı sanmıyorum

13 mü ahh bitanem keşke 13 olaydı hatta 18 e bile razıydım ama malesef 23 kilo aldımmnapalım artık başa gelen çekilir doğuma kadar kendimi taşısam yeter banayoksa hastaneye itfaiye götürcek beniya hemde nasıl buyumus sıpa maşallah kocaman olmussen nasılsın pekı ıyımısın

bende iyiyim kzum kv faciası bende idi gitti şükür..ne kadar kaldı doğuma.bide facen varmı canm

slmmm kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız bir gireyim kim var kim yok diye kln maşallah miniğin çok tatlı rabbim sağlıklı uzun ömürler versen inşallah ...hayalotm nasılsın canım ...

benim bebeğim bugunlerde fazla hareket etmiyor ya çok az kıpırdıyor neden böyle oldu anlamadım kafama takılıyor yeri daraldığı için mi acaba :26:

teşşkkr ederim cnm saol
çikolata yeee bakalım bişi yoktur inşllh

bende iyiyim kzum kv faciası bende idi gitti şükür..ne kadar kaldı doğuma.bide facen varmı canm

oyyy kıyamam cok sukur kurtulmusundoğuma gecen hafta doktor aralık sonu gıbı demıstı ama normalde ocak 15 sata gore
bakalım yarın kontrolumuz var bırazdaha kesınlesır herhalde bıseyler çatı muanesı yapmadı daha cunkuözele bak kızçem

bitanem artık yeri daralıyor benimkide öyle inan.günde eğer 10 defa hissediyorsan miniğini bir sorun yok demekmiş bi dene bakalım.2-3 gün çınarda hareketsız kalsada sonra yıne canavar gıbı oluyor ınan

kızlar ben çok kötü hastalandım ölüyorum resmen ağır gribal enfeksiyon yaşıyorum

bitanem artık yeri daralıyor benimkide öyle inan.günde eğer 10 defa hissediyorsan miniğini bir sorun yok demekmiş bi dene bakalım.2-3 gün çınarda hareketsız kalsada sonra yıne canavar gıbı oluyor ınan

hmm anladım canım ya valla eskisi gibi değil dediğin gibi yeri daralıyor rahat hareket edemiyor kuzum galiba hayırlısı artık ne yaptın sen doktora gittin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…