- 15 Eylül 2012
- 8.387
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.161
aaa nerden cıktı sımdı bu varıkosel ya.evet hatırladıgım kadarıyla eşını ıkna etmeye calısıyordun doktora gıtmek ıcın sonunda basardın galıba :) hayırlısı olsun canım ayrıca gecmıs olsun. olsun tabıkı saglıklı spermler ve gebelık ıcın bu amelıyat gereklı benım arkadasımın esındede cıkmıstı bu varıkosel o da oldu amelıyat olmazsa doktor baya olumsuz seyler soylemıstı.
bende bır gelısme yok bır kac aydır sallıyorum gıdıyor. kafayı takınca cok kotu oluyorum o yuzden zamanda akısına bırakıyorum. ınofolıc'e basladım gebelıkı kolaylastırıyormus doktorum oyle dedı bakalım zaman neler gosterecek.
hayırlısı olsun canım bıran once olsun bıtsın amelıyatını bıldıgım kadarıyla amelıyat sonrası 6 ayda beklemesı gerekıyormus spermlerın normale donmesı ıcın ılac tedavısı uygulanıyor en azından arkadasımın oyleydı gecen sene subatta amelıyat oldu temmuza kadar ılac tedavısı gordu bu zaman zarfında hep korundular sımdı yenı tedavıye basladılar.
o zaman sorun eşindemıymıs senın? bu zamana kadar hamıle kalamayasının
hadı bakalım sermescım ınsallah hersey yolunda gıderde sende bebegıne kavusursun...
inşallah canım yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tatlım sen napıyosun minişin nasıl napıyo
tatlım sen napıyosun minişin nasıl napıyo
hayırlı akşamlar herkese kızlar kimsecikler yok ama olsun ne güzel istanbula kar yağıyor güzel güzel eşim maç izliyor ordan gördüm malum ben hatay da olduğum için söyle istanbulda olacaksın kar yağarken sahlep iceceksinbügün sağlık ocağında kontrolm vardı tansiyonum düşük çıktı ya bebeğin kalp atışlarıda iyi idi ben 62.5 olmuşum aldım başımı gidiyorum bebeğin kafası dönmemiş yan duruyormuş hemşire öyle dedi nasıl dönck bu kuzucuk bilmiyorm ya :26:
cnm bayağa az kalmış seninde doğuma.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.1 ay sonra bebişinin kokusunu çekicen içine.ne güzel bitti artık sona yaklaştınız.bizim daha çok var.
ngasgımm nabıyosun balım yetısemedım sana ben gelene kadar cıktın sen
keske burda olsanda ben yapardım saana sahlep
ahh kzuum sen sanıyorum 50 idin çokta almamışınki zaten sınır 14 kilobide beni al gözünün önüne tam 23 kilo almıştım cumartesiye kadar umarım şuan almamışımdır 3 günde valla artık saldık çayıra mevlam kayıra aynaya baktıkça bile kendime gülüyorum artık alıştım yaw ben yağlara bebişkoda iyiymiş şükür tansıyonda oynama olur artık aman dıkkat et balım döner daha merak etme daha var doguma
günaydın canbonlarımmmm[/QUOTE
günaydınn hayalotummmm
hayırlı akşamlar herkese kızlar kimsecikler yok ama olsun ne güzel istanbula kar yağıyor güzel güzel eşim maç izliyor ordan gördüm malum ben hatay da olduğum için söyle istanbulda olacaksın kar yağarken sahlep iceceksinbügün sağlık ocağında kontrolm vardı tansiyonum düşük çıktı ya bebeğin kalp atışlarıda iyi idi ben 62.5 olmuşum aldım başımı gidiyorum bebeğin kafası dönmemiş yan duruyormuş hemşire öyle dedi nasıl dönck bu kuzucuk bilmiyorm ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?