Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy kızçem sen çok aldım diyorsan ben kendimi camdan asagıya atıveremÇİKOLATLI EKMEK ÇOK KİLO ALDIRIYOR DIKKAT EDEREK YE EGER BIRAKAMIYORSAN 1-2 DİLİM YE EN FAZLA.ya ben bunların hıcbırınıde yemedım ama nıye bukadar kılo aldım onuda anlamıs degılım ya neyse.bak ben dogumdan sonra eskı kıloma ulasırım dıyosam eger sen hayli hayli verırsın için rahat olsun.zaten cok az kaldı.şişliklerimizde olcak artık bırazdaha sıcaz dısımızıdıkkat et artık olur oyle benım bayadır oluyor mesela .sakın ani hareket yapma.bişey kaldırma tabi ben bunların hıcbırını yapmıyorum ya oda ayrı işte

gelcek kuzum senınde ıns
inş şu 1 ayıda sorunsuz atlattıkmı dedıgın gıbı kucagıma alıp koklarım bende inşsen nasılsın teyzoşumla nasıl gıdıyor

iyi gidiyor cnm.bol bol tekme yiyorum :) artık ağırlaşmaya başladım.bende çok kilo aldım cnm.başta çok takıyodum.ama umursamıyorum artık.hayırlısıyla doğsunda bebişlerimiz veririz inş.hayalotum odanız bitmiştir herhalde çok merak ediyorum.resmini yüklesene.ocak topiğinede baktım ama eklememişsin.

şekerimmm iyiyz biz çok şükür sen nasılsın ...çınarım nasıl... artık yorma kendini sen de... dinlen bol bol

bizde iyiyiz sanırım kızçem klasık bel ağrımız devm etmektebirde sanki kafası batıyormış gibi oluyor ara ara vajinama.sanırım kazı çalışmaları başlıyor içerde

Son düzenleme:

maşalah maşallahhsen kaç kilo aldın yediklerine dikkat et kızçem benim giibi olmayın sakın zor vallahibu arada cidden umursama ben kendime zehir ettim resmen okumuşundur belki ama çevrenin baskısı çoktu üzerimde gerçi halada öyle ama alıştığımdan duymuyorum artıkkodamız bitti çok şükür kuzum ama resim atmadım hiç..rabbim herkese nasip eylesin inş.
.

bizde iyiyiz sanırım kızçem klasık bel ağrımız devm etmektebirde sanki kafası batıyormış gibi oluyor ara ara vajinama.sanırım kazı çalışmaları başlıyor içerde

ilahi kızçemm sen çok yaşa emi.. güldürdün beni sabah sabah... özlemiş seni annesi.. yolları aşıp gelme derdine düşmüş teyzoşum...

13 kilo aldım cnm.daha önümde 12 hafta var.dahada çok alıcam.

kuzum geç gördümmmm yinede kolay gelsin... heyecanlı ol canım kuzuna kavuşmana çok az kaldıı

olsun bitanemheyecan değilde içimde bi boşluk var şuan anlatamam karamım.hani kurbanlık koyunlar boş boş bakar ya etrafına bende öyle bakınıyorum işteiçimde sadece merak var korku var inş sağsalim alabilrim onu kucagımadarısı sana bıtanem

13 kilo aldım cnm.daha önümde 12 hafta var.dahada çok alıcam.

sıkma sen o tatlı canını son aylara geldikçe biraz daha yavaşlıyor kilo alımı bende öyle oldu en azındannormalde ben ortalarda ayda 5-6 kilo alıyodum son 2 ayda sadece 5 kilo aldımyarıladım en azından.
ekmek çikolat kes çıkar hayatından ozaman yavaşlıyor kilo alımın birde yürüyüş ben yapamıyorum sen yap emi
birde vucudunu bol bol yağla kremlesonra herbi tarafın çatlamasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…