- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.181
ben burdaydımda canım elektrkler gidince kaldı yoksa bekliyordum gelen olur diye ...ah kuzum keşke karşılıklı içerdikne oluyor bana anlamıyorum kuzum ekmek arası çikolata atıştırmalık çok yiyorum eşim kahvaltıdan kalkıyor namaza falan gidiyor geliyor ben kahvaltıdayım hala hele ke taze ekmek olursa tamam beni kimse durduramıyor eşim yeme şişeceksin hamur diye kızıyor hemen tekrar acıkıyorum falan insan kendini durduramıyor ya benim de umudum doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum ama hayırlısı ...gece adet sancısı gibi ara ara kasıklarıma ağrı girdi birde gribm burnum tıkanıyor boğazım ağrıyor ne yapcam bilmiyorum
gelcek kuzum senınde ıns
inş şu 1 ayıda sorunsuz atlattıkmı dedıgın gıbı kucagıma alıp koklarım bende inşsen nasılsın teyzoşumla nasıl gıdıyor
sernesım priorim nasıslsınız
şekerimmm iyiyz biz çok şükür sen nasılsın ...çınarım nasıl... artık yorma kendini sen de... dinlen bol bol
iyi gidiyor cnm.bol bol tekme yiyorum :) artık ağırlaşmaya başladım.bende çok kilo aldım cnm.başta çok takıyodum.ama umursamıyorum artık.hayırlısıyla doğsunda bebişlerimiz veririz inş.hayalotum odanız bitmiştir herhalde çok merak ediyorum.resmini yüklesene.ocak topiğinede baktım ama eklememişsin.
karamım nasılsın
iyiyim kuzum nasıl olayım evde yatıp duruyorum sen naslsın???
bende yemek yapıyorum canım napayım aynıyız işteee
bizde iyiyiz sanırım kızçem klasık bel ağrımız devm etmekte birde sanki kafası batıyormış gibi oluyor ara ara vajinama.sanırım kazı çalışmaları başlıyor içerde
maşalah maşallahh sen kaç kilo aldın yediklerine dikkat et kızçem benim giibi olmayın sakın zor vallahi bu arada cidden umursama ben kendime zehir ettim resmen okumuşundur belki ama çevrenin baskısı çoktu üzerimde gerçi halada öyle ama alıştığımdan duymuyorum artıkk odamız bitti çok şükür kuzum ama resim atmadım hiç..rabbim herkese nasip eylesin inş.
.
kuzum geç gördümmmmyinede kolay gelsin... heyecanlı ol canım kuzuna kavuşmana çok az kaldıı
ilahi kızçemm sen çok yaşa emi.. güldürdün beni sabah sabah... özlemiş seni annesi.. yolları aşıp gelme derdine düşmüş teyzoşum...
13 kilo aldım cnm.daha önümde 12 hafta var.dahada çok alıcam.
13 kilo aldım cnm.daha önümde 12 hafta var.dahada çok alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?