- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.221
oyyy kıyamam cok sukur kurtulmusundoğuma gecen hafta doktor aralık sonu gıbı demıstı ama normalde ocak 15 sata gore
bakalım yarın kontrolumuz var bırazdaha kesınlesır herhalde bıseyler çatı muanesı yapmadı daha cunkuözele bak kızçem
kızlar ben çok kötü hastalandım ölüyorum resmen ağır gribal enfeksiyon yaşıyorum
hmm anladım canım ya valla eskisi gibi değil dediğin gibi yeri daralıyor rahat hareket edemiyor kuzum galiba hayırlısı artık ne yaptın sen doktora gittin mi canım
ayy çok az kalmış..özelde bişi yokmşşşşşşşşşş
meraba hanımlar nasılsınız bakalım ben yorgun ve bitkinimhafta sonu sınavları beni baya yordu evde almış başını gidiyo bi 5 dk bakınayım dedim herkesler iyidir umarım gulbisi göremiyorum aceba nerdeki bu kızçe napıyo ki hiç görünmüyor:44: bende fazla giremiyorum artık nedense girsemde kimse olmayınca girip hemen çıkyorum .
bize gelince eşime varikosel teşhisi konmuştu ama usg de ameliyatlık olmadığı anlaşıldı maşallah spermogram testide gayet normal çıkmış doktoru ameliyata gerek yok demiş ve şimdi ara ara testlere devam edicez hepsinin sonucunda bi değerlendirme yapıp aşılama yada tüpe geçiş yapıcaz sanırsam işte böyle kızçeler benden haberler.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ngasgım,hayalotum,priorim ve diğer hamiş kızçeler Rabbim tek avazda kurtarsın kavuştursun bebklerinize sağlıcakla inşallah doğumlarınızda bizleride unutmayın çok çok dua edin kızçelerim bize ve tüm evlat isteyenleresizleri seviyorum canlar iyi ki varsınız
meraba hanımlar nasılsınız bakalım ben yorgun ve bitkinimhafta sonu sınavları beni baya yordu evde almış başını gidiyo bi 5 dk bakınayım dedim herkesler iyidir umarım gulbisi göremiyorum aceba nerdeki bu kızçe napıyo ki hiç görünmüyor:44: bende fazla giremiyorum artık nedense girsemde kimse olmayınca girip hemen çıkyorum .
bize gelince eşime varikosel teşhisi konmuştu ama usg de ameliyatlık olmadığı anlaşıldı maşallah spermogram testide gayet normal çıkmış doktoru ameliyata gerek yok demiş ve şimdi ara ara testlere devam edicez hepsinin sonucunda bi değerlendirme yapıp aşılama yada tüpe geçiş yapıcaz sanırsam işte böyle kızçeler benden haberler.
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ngasgım,hayalotum,priorim ve diğer hamiş kızçeler Rabbim tek avazda kurtarsın kavuştursun bebklerinize sağlıcakla inşallah doğumlarınızda bizleride unutmayın çok çok dua edin kızçelerim bize ve tüm evlat isteyenleresizleri seviyorum canlar iyi ki varsınız
Nie yoruyosun kendine eziyet ediosun birak yorma az az yap yaaaaaaa
ben geldimbıtanem sınavlarını atlatmısın cok sukru eşin içinde cok sevındım kuzumaz kaldı ınan inşallah tedavılere basladıgında hersey yoluna gırcekkk etmezmıyım hıc dualarım her zaman sızlerle..ama şu kımse yoktu gırıp cıkıyorum demeyın artııkk..ben gelıncede kımse olmuyor ben sen o yazmasa nasıl haberımız olucak bırbırımızden kızçelerimmm:26:gelın artııkk.hemşiremi bende cok merak edıyorum ve daha bır cok kızçemeı ama kımse gelmıyor:26:sanırım onlar bızlerı merak etmıyor
hayolotuuuuum
çıktın mı ben gelmiştim
neyse gidiyim sonra gelirim bari
bebişi kucağına almana çok az kalmış Allah kurtarsın kıscemdoğumda bizede dua et unutma
ben geldim
oyyy kuzum senmi geldinn tatlımmmmnasılsın ıyısın degılmı bebıskoylaaa
kızlar bu arada doktora gıttık bugun..herseyı guzel dedı suyu falan.sadece eşi biraz aşağıda gözüküyor dinelen bol bol dedi..pazartesı tekrar gıdıcem sonrakı haftada çatı muanesı yapcakmıs
eşek suratını kapamıstı yıne nstde oynamadı tabı
kızlar bu arada doktora gıttık bugun..herseyı guzel dedı suyu falan.sadece eşi biraz aşağıda gözüküyor dinelen bol bol dedi..pazartesı tekrar gıdıcem sonrakı haftada çatı muanesı yapcakmıs
eşek suratını kapamıstı yıne nstde oynamadı tabı
Okadar yazdim hepsini yanlislikla yok ettim uyuz oldum ;( dr a ben tembihledim tatlim yorulmasin die tembih et dedim walla cok uzuyosun bni sen is yaptim deyince ben yoruluyorumkizim ii 3 lu testler hersey yolinda ay sonu renkli boyutli bakcakmis 250 tl cok uzuluyorum....ama allaha sukir dert keder yok daha ne isterim ) bende iim allaha hamd olsun bi cok akbaba bekliodu dusuk yapcammi istiratlimi olcam ayilip bsyilcammi die ama sadece migrenim var oda yetio saten ama sukur isteee boleeee
ne güzel her şeyi iyi imiş kuzum aman dinlen kuzum biliyosun eşi aşağıda olunca kanama olma ihtimalide oluyor dinlen ki çıksın yukarı sonra rahmin ağzına iner doğum yolunu kapatır allah korusun ...yine mi göstermedi yüzünü yaramaz minik
bitanem bende ödedim malesef o parayı evet cok pahalı ama degermi degergerçi şöylede birşey var allah korusun birşey çıksa kıyamazdımki ona :26:bizde ufak bi pürüz çıkmıştıda 1 ay aklımı oynatmamak için sabır cekmıstım.inş sorunsuz gecer milletide boşver banada neler neler yaptılar duyma bıle yoksa benım gıbı cok yıpranırsın canbonum
dengasgım cok yordum kendımı benım hatam sanırım bu:26:bu hafta dınlencem ama ıns yukarı cıkar yıne.gercı suan ıcın tehlıke yok ama dınlenmen gerek dedıçok şükür herşey yolundayıd canım sen nasılsın ıyımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?