- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.361
aman canım dikkat et ağır falan kaldırma ayyy hayırlısıyla yerleş yerine minnoşuda alıver kucağına ohhhh misss:)
dikkat ediyorum canım çok sağol ...hayırlısıyla bir yerleşseydiydim rahatlayacaktım sen nasılsın hastaydın nasıl oldun?
canım çok şükür iyileştim daha iim ama psklojm bozluyr artk bebeiş bu ayda olmadı bakalm şuan çalışma aşamasındayız preseed aldım inş faydasını görürüz...
yırtılmış yada çatlamış olabilir canımm
Canim Allah yardimcin olsun. Taşınmak zaten zor bide sen o hâlde :26:
canım çok şükür iyileştim daha iim ama psklojm bozluyr artk bebeiş bu ayda olmadı bakalm şuan çalışma aşamasındayız preseed aldım inş faydasını görürüz...
ne dedin sen yawwwww napicam ben simdi bebeek yagi kullaniorum bi zarari olmus mudur kiiiii catlak hadi anladim yirtikta ne si ;(((
canım aynı şey ikiside kilo aldıkça oluşuyor benimde az biraz belirgin çizgi çizgi kırmızı oluyor derinin altında seninkilerde öyleyse muhtemelen yırtılmıştır canım benim bacaklarım mahvoldu artık doğumdan sonra bakalım ne yapabileceğiz
canım bende seni merak edıyordum:26:çok ama çok kolay gelsın rabbım yardımcın olsun inş..eşinde yardım etsın sana sakın agır falan kaldırma ve bısey kaldırırken dıkkatli egıl oyle kaldır anıden yapma.çünkü benim annem bana hamıleyken boş kazan kaldırmısta suyu gelmiş düşün yani aniden yaptıgı için.çok yordugun ıcın bebek asagıya dusuyormus gıbı oluyor ben bunu cok denedım :26:bol bol aralarda dınlenerek yap herseyınıtemızlık sonrada yapılır kuzum onemlı olan suan dogurmadan saglıklı bı sekılde varman
allahimin gucune gitmesin yanlis konusmak istemem ama cok zor selermis hakketen omurden omur gidio reklamlarda dio ya hayatin alt ust oluyo ama bi gulusu yetiyor allahim su gulusu de gorelim nasip et bizeEwet konuma doneyim napicaz bunlara ne kullancaz cok sistik ya ondan demi
inşallah olur canım valla bekleyip görcezinşallah faydalı olur bu ay bebişin göbeğine düşer hayırlısıyla
olur hayatim uzgun olma hiccc wardir zamani vekilim allah die kullan ilaclarini benim tek yardimcim allah demek mis :*
anliorum diyim sen anla benikremler falan var yırtılmasın diye ama en pahalı kremi kullnsanda yırtılınınki yırtılıyor canım bekarlıktaki gibi güzel bacaklar göğüsler kalmıyor maalesef annelik diyelim minik için katlanıyoruz
inşallah olur canım valla bekleyip görcez
evet haklısında kuzucum napayım zman geçiyor yaş gidiyor ocak 20 de 30 a gircem artık korkuyorum bilemiyorum kafayada çok takıyorum
Bnde bu smileyi aradim demin meğersem hepsini almış
Senden cocuga kalmiyo ki. Sen yiyon anca doymus oluyon. Zawallim içerde ne alsin minikkusum
ben ilaç kullanmıyorum ki gonzalezim hatırlamıyonmu çalışmalardayken bile almıyodum hap falan tutmuştur belki diye:26:geçti ama çok şüküğr ara ara vuruyoIyiyim kusum sen nasılsın dicem ama disin agriyomus:26: kullanabilecegin bi ilacin yok mu :44:
valla bitanem bak kaymak tahin pekmez falan yıyorum hergun muz yıyorum bıtane kesın bırde gunde 1 paket sut içiyorumanladim canim ewet haklisin oyle bi durum da hic hos degildir oyle yatmak
ayyy gecmis olsunnnnn en nefret ettgim sey dis agrisi.....kg alsin die bebis ozell bisi yiyon mu
olmamı türkiye harıtası gıbı oldumkizlar hic goguslerinizde pembe ve mor cizgiler ciktimi bnde war ne demek bunlar
valla bitanem bak kaymak tahin pekmez falan yıyorum hergun muz yıyorum bıtane kesın bırde gunde 1 paket sut içiyorumsabah mutlaka kaşar peyniri ve peynır yıyorum bırde haslanmıs yumurta:44:en cok kılo aldıran sey muz ,haşlanmış yumurta,süt ve su imiş aslında bebek için ben fazlasıyla yediğim halde çokta tombik değil sanırsam banamı yarıyor nedır
olmamı türkiye harıtası gıbı oldum
Kızlarrr herkese hayırlı aksamlarrrhayalotumm meddimm ve diger arkadaslar ben 21 aralık cumartesigunu 14.40 da oglumu dunyaya getırdımm sukurlerr olsunn kı cok saglıklıı bi bebegimm oldu bu arada sukurler olsun kı normal ve kolay bi dogum gerceklesttı hamıle olan arkadaslar hepinize RABBİM kolay dogum nasıp etsin ve bebeginiz saglıklı olsunn ..... size tavsıyem sancılarınız basladıgı zaman sureklı sol tarafınıza dogru yatın bebek dogum kanalına kolay gırıyomus sola dogru yatınca bnm doktorum oyle soyledı oylede oldu cok sükür .... ıkınmlarım basladıgında bıle bnm oglan sol taraftaydı .... hepiinize iyi aksamlar ALLAH kolaylık versinn..
Kızlarrr herkese hayırlı aksamlarrrhayalotumm meddimm ve diger arkadaslar ben 21 aralık cumartesigunu 14.40 da oglumu dunyaya getırdımm sukurlerr olsunn kı cok saglıklıı bi bebegimm oldu bu arada sukurler olsun kı normal ve kolay bi dogum gerceklesttı hamıle olan arkadaslar hepinize RABBİM kolay dogum nasıp etsin ve bebeginiz saglıklı olsunn ..... size tavsıyem sancılarınız basladıgı zaman sureklı sol tarafınıza dogru yatın bebek dogum kanalına kolay gırıyomus sola dogru yatınca bnm doktorum oyle soyledı oylede oldu cok sükür .... ıkınmlarım basladıgında bıle bnm oglan sol taraftaydı .... hepiinize iyi aksamlar ALLAH kolaylık versinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?