Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

dikkat ediyorum canım çok sağol ...hayırlısıyla bir yerleşseydiydim rahatlayacaktım sen nasılsın hastaydın nasıl oldun?

canım çok şükür iyileştim daha iim ama psklojm bozluyr artk bebeiş bu ayda olmadı bakalm şuan çalışma aşamasındayız preseed aldım inş faydasını görürüz...

canım çok şükür iyileştim daha iim ama psklojm bozluyr artk bebeiş bu ayda olmadı bakalm şuan çalışma aşamasındayız preseed aldım inş faydasını görürüz...

olur hayatim uzgun olma hiccc wardir zamani vekilim allah die kullan ilaclarini benim tek yardimcim allah demek mis :*

ne dedin sen yawwwww napicam ben simdi bebeek yagi kullaniorum bi zarari olmus mudur kiiiii catlak hadi anladim yirtikta ne si ;(((

canım aynı şey ikiside kilo aldıkça oluşuyor benimde az biraz belirgin çizgi çizgi kırmızı oluyor derinin altında seninkilerde öyleyse muhtemelen yırtılmıştır canım benim bacaklarım mahvoldu artık doğumdan sonra bakalım ne yapabileceğiz

allahimin gucune gitmesin yanlis konusmak istemem ama cok zor selermis hakketen omurden omur gidio reklamlarda dio ya hayatin alt ust oluyo ama bi gulusu yetiyor allahim su gulusu de gorelim nasip et bize Ewet konuma doneyim napicaz bunlara ne kullancaz cok sistik ya ondan demi

ayyy allah razı olsun canım çok sağol doğurmadım daha eşimde yardım ediyor beraber topluyoruz canım arttık çok yoruldum oturup dinleniyorum işte canım ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum hayırlısıyla bir yerleşseydim senin minikde iyiymiş ne güzel kiloda almış nst de sancıda çıkmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah

kremler falan var yırtılmasın diye ama en pahalı kremi kullnsanda yırtılınınki yırtılıyor canım bekarlıktaki gibi güzel bacaklar göğüsler kalmıyor maalesef annelik diyelim minik için katlanıyoruz

inşallah faydalı olur bu ay bebişin göbeğine düşer hayırlısıyla
inşallah olur canım valla bekleyip görcez
olur hayatim uzgun olma hiccc wardir zamani vekilim allah die kullan ilaclarini benim tek yardimcim allah demek mis :*

evet haklısında kuzucum napayım zman geçiyor yaş gidiyor ocak 20 de 30 a gircem artık korkuyorum bilemiyorum kafayada çok takıyorum

anliorum diyim sen anla beni ((((
inşallah olur canım valla bekleyip görcez

evet haklısında kuzucum napayım zman geçiyor yaş gidiyor ocak 20 de 30 a gircem artık korkuyorum bilemiyorum kafayada çok takıyorum

hayatim tabiki senin icinin yanmasini anlayamam ama tezem 38 yasinda halam 33 yasinda dogurdu biri guatir biri seker hastasi olarak bilmiorum ne kadar destek moral olur

Son düzenleme:
Kızçelerimmmm çok teşekkür ederim.. Cihazlar bağlantımızı kestilerrrr.

Rabbim. Sağlıkla doğum nasip etsin sizlere...

Bebişş bekleyen kızçelerime hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbimmmm

Bnde bu smileyi aradim demin meğersem hepsini almış

Senden cocuga kalmiyo ki. Sen yiyon anca doymus oluyon. Zawallim içerde ne alsin minikkusum

Iyiyim kusum sen nasılsın dicem ama disin agriyomus:26: kullanabilecegin bi ilacin yok mu :44:
ben ilaç kullanmıyorum ki gonzalezim hatırlamıyonmu çalışmalardayken bile almıyodum hap falan tutmuştur belki diye:26:geçti ama çok şüküğr ara ara vuruyo

anladim canim ewet haklisin oyle bi durum da hic hos degildir oyle yatmak

ayyy gecmis olsunnnnn en nefret ettgim sey dis agrisi.....kg alsin die bebis ozell bisi yiyon mu
valla bitanem bak kaymak tahin pekmez falan yıyorum hergun muz yıyorum bıtane kesın bırde gunde 1 paket sut içiyorumsabah mutlaka kaşar peyniri ve peynır yıyorum bırde haslanmıs yumurta:44:en cok kılo aldıran sey muz ,haşlanmış yumurta,süt ve su imiş aslında bebek için ben fazlasıyla yediğim halde çokta tombik değil sanırsam banamı yarıyor nedır
kizlar hic goguslerinizde pembe ve mor cizgiler ciktimi bnde war ne demek bunlar
olmamı türkiye harıtası gıbı oldum

cok guldum hayatim yaaaaaa ufffff sanirim en guzel gunlerim yaaaaa bende ilac kullanmiorum hem de aniriorum agridan ama taaaa calismalara baslar baslamaz kestim

Kızlarrr herkese hayırlı aksamlarrr hayalotumm meddimm ve diger arkadaslar ben 21 aralık cumartesigunu 14.40 da oglumu dunyaya getırdımm sukurlerr olsunn kı cok saglıklıı bi bebegimm oldu bu arada sukurler olsun kı normal ve kolay bi dogum gerceklesttı hamıle olan arkadaslar hepinize RABBİM kolay dogum nasıp etsin ve bebeginiz saglıklı olsunn ..... size tavsıyem sancılarınız basladıgı zaman sureklı sol tarafınıza dogru yatın bebek dogum kanalına kolay gırıyomus sola dogru yatınca bnm doktorum oyle soyledı oylede oldu cok sükür .... ıkınmlarım basladıgında bıle bnm oglan sol taraftaydı .... hepiinize iyi aksamlar ALLAH kolaylık versinn..

canım gözün aydın maşallah tosuncuğa allah analı babalı büyütsün....

gozu aydin allah anali babali buyutsun bize de gostersin o gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…