- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.381
Kızçelerimmmm çok teşekkür ederim.. Cihazlar bağlantımızı kestilerrrr.
Rabbim. Sağlıkla doğum nasip etsin sizlere...
Bebişş bekleyen kızçelerime hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbimmmm
aslında parol falan kullanılıyor ama ben cesaret edemem işte:26:canım çatlak kremlerıne başla gercı catlıycaksa catlıyor ama en azından ben savastım dersıncok guldum hayatim yaaaaaa ufffff sanirim en guzel gunlerim yaaaaa bende ilac kullanmiorum hem de aniriorum agridan ama taaaa calismalara baslar baslamaz kestim
Kızlarrr herkese hayırlı aksamlarrrhayalotumm meddimm ve diger arkadaslar ben 21 aralık cumartesigunu 14.40 da oglumu dunyaya getırdımm sukurlerr olsunn kı cok saglıklıı bi bebegimm oldu bu arada sukurler olsun kı normal ve kolay bi dogum gerceklesttı hamıle olan arkadaslar hepinize RABBİM kolay dogum nasıp etsin ve bebeginiz saglıklı olsunn ..... size tavsıyem sancılarınız basladıgı zaman sureklı sol tarafınıza dogru yatın bebek dogum kanalına kolay gırıyomus sola dogru yatınca bnm doktorum oyle soyledı oylede oldu cok sükür .... ıkınmlarım basladıgında bıle bnm oglan sol taraftaydı .... hepiinize iyi aksamlar ALLAH kolaylık versinn..
nasılsınız canbonlarımsabahtan berı bır turlu yazamadım yaaa
benım belım agrımaya basladı yıne bugun karnımda sureklı kasıldı hıc rahat degılım bugunkeyfımde yok valla.dogur deseler doguramam bıle o dereceyım sızlerde ne var yok
hoş geldin canımbende okuldan geldm yemek yapıcam...anamm az kalmış bebişin gelmesine canım valla dikkat et dinlen bol bol ablam gecem gündüzüme karıştı diyorr:))))) ovi testi yaptım 2. çizgi koyulaşmış yımırtlama günüm yarın sanırsam eee tabi değerlendirmek lazım
sen usen kusum o cikar zati isterse huhu anni uyon mu kiz hala dienasılsınız canbonlarımsabahtan berı bır turlu yazamadım yaaa
benım belım agrımaya basladı yıne bugun karnımda sureklı kasıldı hıc rahat degılım bugunkeyfımde yok valla.dogur deseler doguramam bıle o dereceyım sızlerde ne var yok
hoş geldin canımbende okuldan geldm yemek yapıcam...anamm az kalmış bebişin gelmesine canım valla dikkat et dinlen bol bol ablam gecem gündüzüme karıştı diyorr:))))) ovi testi yaptım 2. çizgi koyulaşmış yımırtlama günüm yarın sanırsam eee tabi değerlendirmek lazım
evet kuzum benim ödül sağolsun sevgili eşim beni yılın eşi seçmişkeserim avatradakı ödül senin ödülünmü yeni farkettimmm
az kaldı kuzumda bende sancı neyın eskısı gıbı yok kasılmalarım basladı erken erken dedı herkes ama gunume geldım cok sukur bıde hayırlısı ıle cıkaydıanammm çift çizgimiii hadı ıyı degerlendırınnn hayırlısı olur ın kızçemmm
KUZUCUM İNŞALLAH BU AY OLUR BEKLEYİP GÖRCEZsen usen kusum o cikar zati isterse huhu anni uyon mu kiz hala die
hadi bos gecirme sakin
uzulme canim dualarimiz sizlerlebu ay cok umutluydum hamile kalmya ilacim degistigi icin ama malesef yine olmadi
evet kuzum benim ödül sağolsun sevgili eşim beni yılın eşi seçmişay inşallah hayırlısıyla bu ay hamiş olurum bakalım değerlendrmelerde buluncaz KUZUM EVET YAA AZ KALDI ZMANIN GELDİ ABLAMDA 38 DE DOĞURMUŞTU GÜNÜ 4 ARALIKTI AMA BEBİŞİMZ 21 KASIMDA GELDİ
KUZUCUM İNŞALLAH BU AY OLUR BEKLEYİP GÖRCEZ
canım gözün aydın maşallah tosuncuğa allah analı babalı büyütsün....
gozu aydin allah anali babali buyutsun bize de gostersin o gunleri
aslında parol falan kullanılıyor ama ben cesaret edemem işte:26:canım çatlak kremlerıne başla gercı catlıycaksa catlıyor ama en azından ben savastım dersın
oyyyyyyyyyyyy ben sızı yerımmmmmmmmmmmmmmmmaşallahmaşallah gozun aydın kuzum yaaa rabbım saglıklı uzun ömürler versın analı babalı buyutsun ıns su dogumuda bı anlatsan cok merak ettım cok sukur kolay olmusss amınnn canbonum amınnnn sol tarafıma yatıyorum ama hıc rahat hıssetmıyorum kendımı sag tarfata daha rahatım ama bundan sonra daha cok yatıcam sola dogru
tsk edermm hepinize ALLAHIM bu duyguyu herkese yasatsn.... hayalotumm bende senı yerım sımdı soluna yatma doktorun soylemıyo mu ne tarafa yatacagını ben her hafta gıttıgımde bebek sagdaysa sola soldaysa saga yatırıyodu sancım baslayıp nstye bagladıklarında sureklı sola yattım sancı surecınde hep sola yat sımdı doktorn dedıgı tarafa yat.. dogumla ılgılı burda soyleyebılcegım seyler sancın basladımı hemen gıtme hastaneye bnm ogleden sonra 5 te basladı sancılarm gece 12 de gıttım sancılarım sıklasınca dakıka tut bnm ev e hastane cok yakındı sancılarm 5 dakıkada bı olunca gıttık sancın geldıgınde koltuga otur ıkın sancın gecınce yuru merdıven ın cık bol bol ben hep oyle yaptı. son 1 ay cok sukur kolay oldu sımdı tam zamanın bol bol yuru merdıven ınıp cık
Hayırlı cumalar kizlar nasilsiniz
Enistenizle aramız bozuk
Sizlerden cok cok dua istiyorum
Su mübarek cuma saatinde Allahim huzir mutluluk nasip etsin inşallah
Kizlar mujde bir yildir cocugum olmuyorduu ama bu ay sans bize vurdu bebisimiz 2 aylik allh olmyan herkse yasatsin bu duyguyuu aminn
Hayırlı cumalar kizlar nasilsiniz
Enistenizle aramız bozuk
Sizlerden cok cok dua istiyorum
Su mübarek cuma saatinde Allahim huzir mutluluk nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?