- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.821
amin canımÂmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Allahım yareppim bu ne yaa sanki oruç tutuyoda ağzından köpük geliyo canım anne sütü alan bebek susamaz bizim büyüklrimiz öğle derler ve gaz sancısı olmadığı müddetçe şerbet vermezler tatlı şerbet oda dediğin gibi 1-2 çay kaşığı sezeryan olmandanda kaynaklanıyor sütünün kaynamamsı bol bol emzirmeye calış tatlımbitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44offf cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var
inş kuzum çokkk sevındımmmm
merhaba kızlar nasılsınız uzun zmandır giremedim istanbuldaydım ablamın yanında malum bebişle geçirdim vaktimi:)) sizler nasılsınız yeni hamişlerimiz var mı valla benim bu ayda fos çıktı perşembe günü regl oldumartık ne olucak bilemiyorum
gunaydın canbonlarım anca gelebıldım sernesım kusuruma bakmayın.çınar kucaga alıstı yemek bıle yapamıyorum eşimi beklıyorum.anca uyuttum sabahtan berı üütü yapıp bugun kontrolumuz var donusta yazıcam ıns.
çok özledim sizleri ya.akşam uzun uzun konusuruk ıns karsılasabılırsem sızlere ıd egecmıs tabı
şimdilik çıkmak zorundayım yoksa yetısemıycem opuyorum hepınızı kocamançınar ıns kılo alımı guzeldır
kolay gelsin canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız oğluşun çok datlu maşallah yakışıklı olacak belli yerim onu ben onu öp benim içingunaydın canbonlarım anca gelebıldım sernesım kusuruma bakmayın.çınar kucaga alıstı yemek bıle yapamıyorum eşimi beklıyorum.anca uyuttum sabahtan berı üütü yapıp bugun kontrolumuz var donusta yazıcam ıns.
çok özledim sizleri ya.akşam uzun uzun konusuruk ıns karsılasabılırsem sızlere ıd egecmıs tabı
şimdilik çıkmak zorundayım yoksa yetısemıycem opuyorum hepınızı kocamançınar ıns kılo alımı guzeldır
nasilsiniz kizlarrr neler yapiyorsunuzzzzzzzz ben evimi temizledim kizimin kahvaltisini da yaptirdimmmm birazdan meyve sikacammmm kizimaaaaa birazdan da uyuyr doya doya yazisiriz artikkk hepinizi opuyorummmmm:
hoşgeldin alppin tekrardan aramıza ...
bebekler doğdu hamişler arttı gelemiyor kimse galiba buraya gündüz bir kaç sefer bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum benim oğlan gündüzleri uyuyor vaktim oluyor gerçi bazen huysuzluğuda tutuyor herkess nerdeeee?
hayalot bebekle uğraşıyor bestekızım priorim gülbisim karamım sernesim nerdesiniz ya:44:
habibtelerimmmmm artik naziremden firsat buldukca burdayimmmm canlarimmmmmmmm ozledim hepinizi
hayaliotummmmmmm habibtemmm bende kundaklamadimmmmmm cok sukur kizim iyi herkeskundakla ddi carpik bacak olacakkkkk herkes mort oldu sadeceeeeebenim kizim 6.5 aylik oldu ek besinlere gectik yurutece de koyuyoummmmm buyudu cadi allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnn canlarimmm
Canin saolsun bitanwm ya uzulme sakin hakkinda hayirlisi olsun vaedir Allahin bildigi zamani deilmis
canım hayırlısı olsun evet bekliyoruz bakalım ankaraya gidicez tedaviye başlıycaz inşallah...
maşallah kuzuyaSlm canmm nasilsin nevar ne yok toparlandin mi biraz.mustafam nasil iyidir ins.canm ya benm acayip bulantilarim var cok fazla kusuyorum gece gunduz.o yuzden gireniyorum pek migrenim de sık sık tutuyor ne yapcm bilmiyorumdger kizcelerim sizler nasilsiniz hersey yolundadir ins sernesim sonuclar ne oldu kizcem esinin.hayalotummm cinarim napiyoo :) bnde pazartesi kontrole gitmistim bwbisimi gordum cok guzeldii buyumus braz tam bebek gorunumunu almss
ya canım bende geliyorum ama kimseler olmuyo bakınıp cıkıyorum. sen napıyosun bebişinn nasıl inşallah bi sorun yokturhoşgeldin alppin tekrardan aramıza ...
bebekler doğdu hamişler arttı gelemiyor kimse galiba buraya gündüz bir kaç sefer bakıyorum ama kimse olmayınca çıkıyorum benim oğlan gündüzleri uyuyor vaktim oluyor gerçi bazen huysuzluğuda tutuyor herkess nerdeeee?
hayalot bebekle uğraşıyor bestekızım priorim gülbisim karamım sernesim nerdesiniz ya:44:
hadi gzözünaydın kızcem tosuncuk büyüyor maşallahcanbonlarım ben geldimmmnasılsınız kuzkulaklarım
çınarımı dün doktora goturduk çok şüür herşey normaldi kalça usgsıda güzel çıktı.çok korktum ama ben çınarı hiç kundak yapmadım herkes yap kalçası çıkık olur dedi hep sardım ama üşümesin diye yaptım ben gevşekti yani hep bacakları..ama çok şükür korktugum gıbı olmadıburun tıkanıklıgı ıcın bırsey demedı olur dedı :26:
kilo alımı çok güzel olmuş maşallah yavruma 5100 gram olmus kzıçelerimsonra evımıze geldık ama cınar huysuzluk yaptı ılk aşımızı yaptık belki dedi agrı ates olabılır calpol verdı bı caykasıgı kadar verdım bırazdaha rahatladı sankı bugunde gazımız var sabahtan berı gogsumde uyuyor sancı gelınce kıvarnıyor şunuda bı atlataydık
keserim kuzum hoşgeldın bıtanemm
sernesım cok sagol teyzesi rabbım sanada versın bu tatlıdan bıtane ıns
ngasgım sorunsuz gectı sukurler olsun darısı sana ıns.d vıtamınını sormustun gec olcak ama kulanıyorum kuzum 15.gun baslamıstım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?