Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar birbirimizi bi tutturamadik gittiben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben yokum

geri gitmem gerek simdiöpüyorum hepinizi

kızlar benim kanamam var yinehiç böyle olmamıştı ekim 15te oldum zaten 19da bittim..normalde hiç ara kanamam olmadı.kistlerim patladı desem patlayınca parça parça et düşüyo normalde bu cıvık yapışkan su gibi açık pempeydi şimdi koyu kırmızıya dönüşüyo.bikaç kişiye sordum bekle dedi yerleşme kanamasıdır doktora gidipte baktırma sakın yoksa tutunamadan gider varsada dedi.çok kararsızım agrım sızım çok hafıf belimde ama kasıklarım taş gibi semsert.dün gece rüyamda doktora gıtmısım yıne kanamma varmıs doktor sozde hamılesın dıyodu ben dıyodum nasıl olur 1 hafta once gıttım doktora dıyodum gelıyodum sızlere anlatıyodum hemen hadi bu rüyaydı ama şimdiki ne anlamadım acabamı dıyorum aptala malum olurmuş durumunumu oynuyorum:44:bı fıkır verın ya ben napım yaşayan varmı kaçakhayalim gelin biriniz ya çok efkarlandı bu hayalot.:18::18:

yaaa offff yine geldim yine kimse yokkkk

kızlar spermtestinden anlıyomusunuz bi su sonuca baksanıza doktor bana kesinkikle kalamazsın dedi bu sonucla

hacim: 6ml
sivilasma zamani: 14′
ph:8
cizgisel hizli ilerleyen: 36%
yavas cizgisel ilerlemeyen: 13%
mobil sabit/yerinde kalanlar: 5%
hareketsiz: 46%
lokosit: 1Mio
morfoloji: 60%
sayisi: 16Mio

ama arkadasın sonucu hızlı ılerlyene yüzde 25
yerınde kalanlar yüzde 25
hareketsiz yüzde 50
morfoloji yüzde 40
haciim 4ml
sıvılasma 20'
sayı 16 mio

simdi bunların ılk testlerı cok kötüydü ve asılama merkezi ıkıncı test yaptı aynı cıktı asılama yaptılar tutmadı ve dedıgıne göre ıkıncı seferde asılamaya son adım kala spermtesti yapıldı ve yazdıklarım cıkınca sonuc ıyı bu sonucla asılama yapılmaz git normal yolla bı ıkı aya kadar olur demısler dedı vee hemen ardına hamıle kaldı ve dedıgıne göre normal yolla sımdı onun sonucları bıze göre kötü ama nasıl kalabıldı

ben geldimama mutluyumki boş geldim bu sonuçları ben pek anlamam canım

Son düzenleme:

canım benim sen yine de git doktora.alttan baktirmazsin.üstten ultrasona bakar.acaba baska kist varmıydı kalan?yumurtlaman geçtimi peki.ayy ne desem bilemedim cnm anlamiyorum bu islerden ama bence ihmal etme.belkide bebis vardir bellimi olurrr

canım benim bak şöle anlatıyım 15 ekimde oldum 4.günü doktora gittim yumurtam bile yoktu kistlerim vardı onun yerıne .bana gösterdi yanı yumurtayı kistle karıstırması imkansız.yasmin vermişti d.kontrol hapı içmedim ben onu karasızdım.zaten ogünü yani ayın 19 bittim 20sinde ilişkiye girdik 21 de yasmin içtim karar değistırdım bıdahada içmedim içimden bises içme dedi vazgectım yıne.daha sonra ya 23 ü yada 24ü ilişkiye girdik.ee şimdi hesaplıyorum yumurtlama gunum bıle daha yenı baslaması gerek hamıle kalmam için .sık ilişkide yaşamadım :44:kist patlasa parça parça et düşüyo bu öyle değil hiç agrım yoktu sadece bu sabah göğüslerim şişti birden kasıklarımda aynı şekil son 3 saatıt hafıf pembe akıntı gıbı kanama oluyo.şimdi sol bacagım uyuşmaya basladı .ya gıtme dedıler doktora burdada devlet hastanesı zeynep kamıl var kadın doğum hamıle bıle olsan alttan bakıyo dırek dedıler korkuttular cok kararsız kaldım.özeldede varmıdırki bu saatte kadın doğum ben napım ya .

8scorpionsum çok özlemişim kız seni

oyyy bendeeee
cnm bu arada bugün senin 13.günün sanırım..benim bir arkadaşımın yumurtlarken kanaması olurdu acaba öyle bişey mii??devam ediyomu kanam..yerleşme kanaması daha ilerde regle yakın oluyo diye biliyorum..döllenmeden 5-6 gün sonra falan

düzeliyorum artık bi bu spermtesti olayı kurcalıo kafamı öle yani

sen nasılsın okudum kanaman falan olmus bendede ıkı adet arası olmustu 12.günümde catlama kanaması dendi aynı tarif ettigin sekilde ama yinede bi doktora gıt canım.

scorpıonsum sen nasılsın

canım kistler varken yumurtlama olurmuki ben onuda bilmiyorum.arastırdıkça kafam karıştı ne bılem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…