- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.301
Sorma scorpions um kimse yok
niye kimse yokki acil bişey danışmam gerekti size kızlar ya
yaaa offff yine geldim yine kimse yokkkk
kızlar spermtestinden anlıyomusunuz bi su sonuca baksanıza doktor bana kesinkikle kalamazsın dedi bu sonucla
hacim: 6ml
sivilasma zamani: 14′
ph:8
cizgisel hizli ilerleyen: 36%
yavas cizgisel ilerlemeyen: 13%
mobil sabit/yerinde kalanlar: 5%
hareketsiz: 46%
lokosit: 1Mio
morfoloji: 60%
sayisi: 16Mio
ama arkadasın sonucu hızlı ılerlyene yüzde 25
yerınde kalanlar yüzde 25
hareketsiz yüzde 50
morfoloji yüzde 40
haciim 4ml
sıvılasma 20'
sayı 16 mio
simdi bunların ılk testlerı cok kötüydü ve asılama merkezi ıkıncı test yaptı aynı cıktı asılama yaptılar tutmadı ve dedıgıne göre ıkıncı seferde asılamaya son adım kala spermtesti yapıldı ve yazdıklarım cıkınca sonuc ıyı bu sonucla asılama yapılmaz git normal yolla bı ıkı aya kadar olur demısler dedı vee hemen ardına hamıle kaldı ve dedıgıne göre normal yolla sımdı onun sonucları bıze göre kötü ama nasıl kalabıldı
kızlar benim kanamam var yinehiç böyle olmamıştı ekim 15te oldum zaten 19da bittim..normalde hiç ara kanamam olmadı.kistlerim patladı desem patlayınca parça parça et düşüyo normalde bu cıvık yapışkan su gibi açık pempeydi şimdi koyu kırmızıya dönüşüyo.bikaç kişiye sordum bekle dedi yerleşme kanamasıdır doktora gidipte baktırma sakın yoksa tutunamadan gider varsada dedi.çok kararsızım agrım sızım çok hafıf belimde ama kasıklarım taş gibi semsert.dün gece rüyamda doktora gıtmısım yıne kanamma varmıs doktor sozde hamılesın dıyodu ben dıyodum nasıl olur 1 hafta once gıttım doktora dıyodum gelıyodum sızlere anlatıyodum hemen hadi bu rüyaydı ama şimdiki ne anlamadım acabamı dıyorum aptala malum olurmuş durumunumu oynuyorum:44:bı fıkır verın ya ben napım yaşayan varmı kaçakhayalim gelin biriniz ya çok efkarlandı bu hayalot.:18::18:
canım benim sen yine de git doktora.alttan baktirmazsin.üstten ultrasona bakar.acaba baska kist varmıydı kalan?yumurtlaman geçtimi peki.ayy ne desem bilemedim cnm anlamiyorum bu islerden ama bence ihmal etme.belkide bebis vardir bellimi olurrr
hayalotum yazamıyorum yaaa sayfadan mı netten mi bilmiyorum ama süreklı atıo beniiiii
8scorpionsumçok özlemişim kız seni
oyyy bendeeee
cnm bu arada bugün senin 13.günün sanırım..benim bir arkadaşımın yumurtlarken kanaması olurdu acaba öyle bişey mii??devam ediyomu kanam..yerleşme kanaması daha ilerde regle yakın oluyo diye biliyorum..döllenmeden 5-6 gün sonra falan
canım kistler varken yumurtlama olurmuki ben onuda bilmiyorum.arastırdıkça kafam karıştı ne bılem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?