- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.361
herkese günaydın..hastaneden sonucu aldım negatif doğal olarak zaten bo şu boşuna yapmışlardı kanamam bıraz daha cogaldı dune gore .dun doktorda hiç ilgilenmedi sadece hamile degılsın dedı.bende zaten bılıyorum ben kanamamın nedenını ogrenmek için geldım dedım.donup bıde bana demezmı onu ben bılemem salı gunu randevu alıp gelıceksın dıyebende elınden kagıdı cektım gerek yok ben zaten kontrollerıme gıdıyorum cok sukur dedım aldım kagıdı cıktım hıc bı sekılde bakmadı bıle bıdaha oraya gıdersem nolıyım kasıklarıma ara ara cok agrı gırıyo bıra netten arastırım bırazda sanırım uzanmam gerek gelebıırsem gorusuruz kızlar hepinizi öpüyorum
yumurtası çatlarken az kanaması olan var cnm.bende sadece ağrı olur..ama sen anlamıyorsan ovu test en güzli.bende alayım diyorum ama tam karar veremedim:44:
selam canım...ovu testiyle ilgili bişey sorucaktım adetlerim hep düzenliydi fakat 3 aydır sapıttı normalde hep 2 gün öne gelirdi geçen ay 6 gün önce bu ayda 3 gün geç oldum ovu testi için bunu nasıl hesaplıcam bildiğim bişey değil bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim :)
adet oldugun donemden bi diger adetinin arasi kac gun ?? kay gunde bir adet oluyosun
3 aydır belli değil dediğim gibi normalde mutlaka her ay 2 gün öne gelirdi yani 27 günde bir oluyordum son 3 ay hariç
Canim ortalama 30 gun desek bu doneme sen ovu testini adetinin 14.gunu yapmaya baslamalisin.. ama emin olmadigimiz icin sen adetten 1 hafta sonra basla eger elinde yeteri kadar varsa
teşekkür ederim peki bu ovu testleri tek kullanımlık mı yoksa bir kaç kez kullanılanları var mı acaba bildiğiniz?
icinde 25 tane olanda var 20 tane olan da var gebelik testi gibi idrarla yapiliyo tabiki tek kullanimlik daha sonra onu atip bi baskasiyla yapiyosun bu konu hakkinda acilmis topikler var daha detayli sekilde bakabilirsin bi kac sayfa oncesinden de ben linki vermistim
teşekkür ederim canım çok sağol öptüm herkesi inşallah hayırlı haberler yazarım burdan :)
Insallah canim ne zamandan beri deniyosunuz ??
4. ayda da olmadı kısmet 5.aya inş ben hemen olsu istiyorum ama doktor kendine stres yapma daha çok gençsin sağlıklısında olur dedi ama gönül işte :)bir de bişey isticektim linki aradımm fakat bulamadım zahmet olmazsa tekrar yazabilir misin acaba?
Hayirlisi canim Allah gonlune gore versin http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html
çok teşekkür ederim canım sende durumlar nasıl peki :)
Rica ederim canim.. Ben yaklasik 1 yildir istiyorum fakat herhangi bir sorunum yok dr bana cyclo progynova diye bi ilac verdi onu kullaniyorum oda bende gogus agrisi yapti gogus uclarim aciyo cok fazla iste boyle bakalim hayirlisi insallah
o ilaç ne işe yarıyor peki canım bu arada bu sitede çoğu konuda bir çok bayan klomen diye bir ilaç kullanıyormuş o ilaç ne için?
Hayalotumm hosgeldinnnn
Nasil oldun???
birazdaha iyiyim tatlımnormal adet oluyomuşum gibi kanamam var şuan ama sancım yok derecek kadar az.parça filan düşmedi hiç .oyle kontrol edıp duruyorum işte sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?