- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.321
canım benim bak şöle anlatıyım 15 ekimde oldum 4.günü doktora gittim yumurtam bile yoktu kistlerim vardı onun yerıne .bana gösterdi yanı yumurtayı kistle karıstırması imkansız.yasmin vermişti d.kontrol hapı içmedim ben onu karasızdım.zaten ogünü yani ayın 19 bittim 20sinde ilişkiye girdik 21 de yasmin içtim karar değistırdım bıdahada içmedim içimden bises içme dedi vazgectım yıne.daha sonra ya 23 ü yada 24ü ilişkiye girdik.ee şimdi hesaplıyorum yumurtlama gunum bıle daha yenı baslaması gerek hamıle kalmam için .sık ilişkide yaşamadım :44:kist patlasa parça parça et düşüyo bu öyle değil hiç agrım yoktu sadece bu sabah göğüslerim şişti birden kasıklarımda aynı şekil son 3 saatıt hafıf pembe akıntı gıbı kanama oluyo.şimdi sol bacagım uyuşmaya basladı .ya gıtme dedıler doktora burdada devlet hastanesı zeynep kamıl var kadın doğum hamıle bıle olsan alttan bakıyo dırek dedıler korkuttular cok kararsız kaldım.özeldede varmıdırki bu saatte kadın doğum ben napım ya .
düzeliyorum artık bi bu spermtesti olayı kurcalıo kafamı öle yani
sen nasılsın okudum kanaman falan olmus bendede ıkı adet arası olmustu 12.günümde catlama kanaması dendi aynı tarif ettigin sekilde ama yinede bi doktora gıt canım.
scorpıonsum sen nasılsın
hangi kistten bahsediyorsunuz çikolata mı pcos over mı
anladım cnmm valla sanırım senın yumurta çatlama kanaması bu..yaşayanlar var çünkü..yunusemreyi bi arasan orada oluyormu kdogum diye.belki vardır özelerde oluyo genelde
pko canımağlancak halimize gülüyoz yahu
:))anladım bende de çikolata kisti var benim ki daha vahim ne yapalım dua edicez rabbime başka yolu yok
ben normalde oraya gıdıyorum canım selma hanıma ama bayramda yokum demıstı oyuzden aramadım ama bı arımda sorım ya ne zararı varki
rabbim şifa versin canım .allah buyuktur kadın olmak çok dertli iş ya butun sorunlar bızde
tabi ara cnm söyle selma hanımın hastasıyım diye varsa bi gidersin..
aynen cnm haklısın kadın hastalıkları bitmez,evlendikten sonra özellklle:)
valla öyle ya
ben büyük ihtimalle tüp bebek yaptıracagım cnm bekleyeceğim nisan ayına kadar olmazsa tüp bebek
niye canım doktormu öyle dedı nekadardır bekliyosun bu arada kistin nekadar buyuklukte
sol yumurtalıkta 3 adet 7.7 cm toplamda evet drum öyle dedi bu kist hamileliği engelleyen bir kist oldugundan dolayı böleymiş
peki alma gibi bi şansın yokmu.canım benim
var tabi ki Allahtan ümit kesilmez cnm rabbim bir mucize yaratır inşallah
var tabi ki Allahtan ümit kesilmez cnm rabbim bir mucize yaratır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?