Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım cnmm valla sanırım senın yumurta çatlama kanaması bu..yaşayanlar var çünkü..yunusemreyi bi arasan orada oluyormu kdogum diye.belki vardır özelerde oluyo genelde

iyiyim bitanem kafa karışık biraz onun dışında yok bi sorunsende takma kafana elbet bi anlayan çıkar bu arada allahtan ümit kesilmez

anladım cnmm valla sanırım senın yumurta çatlama kanaması bu..yaşayanlar var çünkü..yunusemreyi bi arasan orada oluyormu kdogum diye.belki vardır özelerde oluyo genelde

ben normalde oraya gıdıyorum canım selma hanıma ama bayramda yokum demıstı oyuzden aramadım ama bı arımda sorım ya ne zararı varki

var tabi ki Allahtan ümit kesilmez cnm rabbim bir mucize yaratır inşallah

sen içini ferah tut cnm bak gör kendiliğinden hamile kalabilirsin..
benim arkadaşım 4. evre çiko kistiydi.eşininde sperm hızı yavaş çıktı.2. ay klomen kullandı ve hamile kaldı ne aşılamaya gerek kaldı ne tüpe..şimdi 5,5 aylık hamiş.artık oluruna bırakmıştı ve Rabbim gönderdi meleğini..

var tabi ki Allahtan ümit kesilmez cnm rabbim bir mucize yaratır inşallah

canım benim çikolata kistli çok arkadaşım var biri benle yasıt cocukluk arkadasım bebek ısterken oda kistini öğrendi şansa işte allah buyuk hamile kaldı şimdi 4 yasında bı oglu var ama sezeryan olduğu için doğum esnasında kisti gitmedi.şimdi kist için ameliyat olucak 2.yı dusunuyo .onunda en umutsuz anında oldu sen bekle yeterki dua et hiç belli olmaz canımdiğer bir tanıdıgımdada vardı yine çikolata kisti doktor ancak kız bebek dogurursan gıder demıs kadın 3 ay sonra hamıle kaldı ve bır kızı oldu hemde çikolata kistiyle onunkıde 8 cmmiş şimdi kisti falan yok mutlu mesutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…