- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.341
sen içini ferah tut cnm bak gör kendiliğinden hamile kalabilirsin..
benim arkadaşım 4. evre çiko kistiydi.eşininde sperm hızı yavaş çıktı.2. ay klomen kullandı ve hamile kaldı ne aşılamaya gerek kaldı ne tüpe..şimdi 5,5 aylık hamiş.artık oluruna bırakmıştı ve Rabbim gönderdi meleğini..
Hayalotum bence bi dr a git gorun...
Bu arada selam kizlarrr
ayyyy ne kadar güzell ya RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah peki bu klomeni eczaneden kafamıza göre alabiliyor muyuz acaba
cok agrım olursa gıdıcem canım sadece sol kasıgımda batma ve sol bacagımda uyusma var suan agrım yok oyle kanamada ilk olduğu gıbı degıl.
sen nasılsın
yok cnm onu doktor veriyo.çünkü herkes kullanamıyo.yumurta geliştirici ve bazen fazla sayıda geliştirmesi doktorların istemediği bi durum..hatta öyle çok yumurta olursa ilişkiyi yasaklıyolar bazen hamilelik çok olur diye..bi arkadaş o ilaçla 4tane döllenmiş.yazık hepsini kaybetti..yani çok dikkatlı ve doktor kontrolünde kullanılması gerekiyo.aman diyim doktor vermeden kullanmayın öyle şeyleri
cok agrım olursa gıdıcem canım sadece sol kasıgımda batma ve sol bacagımda uyusma var suan agrım yok oyle kanamada ilk olduğu gıbı degıl.
sen nasılsın
Alla alla ne olabilirki acaba ilaci icmedigin icin olmus olabilirmii ?? Selam akrebimmm
tatlım valla sen yumurtluyon haa
bende de öyle ağrı olur..kanama gelmez ama akıntım yapışkan olur.
hımmm anladım cnm teşekkür edrim bilgiler için
yok tatlım ya o bildiğin doğum kontrol ilacı kistlerin küçülmesi için .ya nebilem ilk defa oldu boyle bişey oyuzden garıp geldi.:26:
Kanama oldugunda da yumurtlaniyomu valla ben yumurtladigimi fln anlamiyorum
yumurtası çatlarken az kanaması olan var cnm.bende sadece ağrı olur..ama sen anlamıyorsan ovu test en güzli.bende alayım diyorum ama tam karar veremedim:44:
canlarım ben kaçıyorum.hayalotum bizi habersiz bırakma..yarın görüşürüzzzzzzzz
Insallah normal biseydir hayalotum drla fln konustunmu ?
aradaımda doktor yokmuş canım hastanede.gorusemedık gece gecede aramak ıstemedım kendı cebını sonucta dogum veya düşük degıl gerk yok okadarına.belkı kotu olursam ınsallah gerek kalmazda devlete gıderim belli olmaz bakalım
Bizede haber ver ama mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?