Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyyy ne kadar güzell ya RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah peki bu klomeni eczaneden kafamıza göre alabiliyor muyuz acaba

ayyyy ne kadar güzell ya RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah peki bu klomeni eczaneden kafamıza göre alabiliyor muyuz acaba

yok cnm onu doktor veriyo.çünkü herkes kullanamıyo.yumurta geliştirici ve bazen fazla sayıda geliştirmesi doktorların istemediği bi durum..hatta öyle çok yumurta olursa ilişkiyi yasaklıyolar bazen hamilelik çok olur diye..bi arkadaş o ilaçla 4tane döllenmiş.yazık hepsini kaybetti..yani çok dikkatlı ve doktor kontrolünde kullanılması gerekiyo.aman diyim doktor vermeden kullanmayın öyle şeyleri

cok agrım olursa gıdıcem canım sadece sol kasıgımda batma ve sol bacagımda uyusma var suan agrım yok oyle kanamada ilk olduğu gıbı degıl.
sen nasılsın

Alla alla ne olabilirki acaba ilaci icmedigin icin olmus olabilirmii ?? Selam akrebimmm

hımmm anladım cnm teşekkür edrim bilgiler için

cok agrım olursa gıdıcem canım sadece sol kasıgımda batma ve sol bacagımda uyusma var suan agrım yok oyle kanamada ilk olduğu gıbı degıl.
sen nasılsın

tatlım valla sen yumurtluyon haa
bende de öyle ağrı olur..kanama gelmez ama akıntım yapışkan olur.

yumurtası çatlarken az kanaması olan var cnm.bende sadece ağrı olur..ama sen anlamıyorsan ovu test en güzli.bende alayım diyorum ama tam karar veremedim:44:

Anladim canim bende istiyodum ama calisma gunlerim neredeyse bitti artik bi dahakine insallah gerek kalmazda

Insallah normal biseydir hayalotum drla fln konustunmu ?

aradaımda doktor yokmuş canım hastanede.gorusemedık gece gecede aramak ıstemedım kendı cebını sonucta dogum veya düşük degıl gerk yok okadarına.belkı kotu olursam ınsallah gerek kalmazda devlete gıderim belli olmaz bakalım

Bizede haber ver ama mutlaka Bende cikiyorumm canimm kendine cook iyi bak sende fazla netten fln okuyup kafani karistirma optum seni iyi geceler...

Son düzenleyen: Moderatör:
gebelık olmadıgını bıle bıle alttan bakıcaklar yavarsa bısey olursa dıye tek korkum .çok kararsızım ben ya

kızlar ben gıttım doktora kan aldılar yıne 2 saat sonra cıkıcak sonuc.eve geldık orda beklemeyelım dedık .devlet hastanesınden nefret edıyorum ya bızım burdakı tam pislik .uyuz oldum yıne suratsızlar rabbım kımseyı dusurmesın boylelerının elıne.ya sonuc negatıf cıkıcak bılıyorum dedım yınede aldılar sımdı bekle dur.saat 3bucukta cıkar sonuc bu gece hayalota uyku yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…