- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.381
Isimiz ne kadar zor yaahayalot benimde goguslerim fena agriyo ilac kullaniyorum ondandir diye dusunuyorum cunku daha var bat a 16 kasim oyle iste
Gelen giden yok canim sikiliyoo:26:
bende şimdi tam onu okuyodum canım geçmiş olsun diyeyim :26:ilacın yan etkilerine baktınmı okusaydın bi keşke.adetin ortalarındada başlıyabılıyo bu şişkinlikler bazen ama acıyo dıyosun buyuk ıhtımal ılac olabılır.
Okudum bazilarinda olabiliyomus gogus buyumesi agrisi fln yaziyodu ama daha ne kadar boyle gidecek bilmiyorumSonuc pozitif olsunda isterse hic gecmesin bu kadar agriya siziya katlaniyoruz sonra sonuc (-)
ağlama bitanem benimelbet birgün olucak bizimde bende ateşimi ölçtüm şidik 36 buçuk çıkıyor ya ben nasıl ilerme kaydedicemki acep:44:düşünüp düşünüp piskopata bağlıyoruz ya
Valla hayalot bende bilmiyorumSenin niye atesin cikiyor normalde insanin vucut sicakligi 37 dir 36 iyi degilmi ?
kız ben netten araştırırken gördümde millet ateşini falan ölçüp ilişkiye giriyomuş benim sanki kasıklarımın içi yanıyo agzımın içide öyle oyuzden dedım bı bakemcanım biraz işim var bı 20dakka sonra burda olurum öpüyorum senı
Klomen hakkinda bi bilgim yok canim ama bu ilaci dr bana bebek icin verdi hormon ilaci ayni zamanda adetleri duzene girsin diyede kullananlar var...
Doktor kontrolunde ilac alinmasi onemli sakin doktora gorunmeden ilac fln kullanma. Bunlar receteli ilaclar.
Yok zaten kendi kendime ilac almam sadece merak bi de bi kac test yapti doktor hersey iyi cikti ama esime yapmadi sen kac ay bekledinde doktora gittin peki?
En son 1 yada 1.5 ay once fln gittim ama oncesinde de suzenli olarak gidiyodum.. Sen bi kac daha devam et bence olur insallah
h.b canım
bugün çok kötü bişey yaptım
kaynanamın ısrarıyla bi kocakarıya gittim,güya rahmim terssmiş,şişle mişle düzetti kendince
ama canım çok yandı,içine bide közlenmiş soğan koydu,demesine göre düzeltti,ama korkuyorum
nasıl yaptırdım anlamadım sanki o an aklım durdu.
burda baya ünlü bi kadın giden hamile kalıyormuş yurt dışındandan bile gelelenler varmış
kaynana da ısrar edince kalakaldım ama şuan ağrım yok,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?