Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Isimiz ne kadar zor yaa hayalot benimde goguslerim fena agriyo ilac kullaniyorum ondandir diye dusunuyorum cunku daha var bat a 16 kasim oyle iste

Gelen giden yok canim sikiliyoo:26:

bende şimdi tam onu okuyodum canım geçmiş olsun diyeyim :26:ilacın yan etkilerine baktınmı okusaydın bi keşke.adetin ortalarındada başlıyabılıyo bu şişkinlikler bazen ama acıyo dıyosun buyuk ıhtımal ılac olabılır.

Okudum bazilarinda olabiliyomus gogus buyumesi agrisi fln yaziyodu ama daha ne kadar boyle gidecek bilmiyorum Sonuc pozitif olsunda isterse hic gecmesin bu kadar agriya siziya katlaniyoruz sonra sonuc (-)

Okudum bazilarinda olabiliyomus gogus buyumesi agrisi fln yaziyodu ama daha ne kadar boyle gidecek bilmiyorum Sonuc pozitif olsunda isterse hic gecmesin bu kadar agriya siziya katlaniyoruz sonra sonuc (-)

ağlama bitanem benim elbet birgün olucak bizimde bende ateşimi ölçtüm şidik 36 buçuk çıkıyor ya ben nasıl ilerme kaydedicemki acep:44:düşünüp düşünüp piskopata bağlıyoruz ya

ağlama bitanem benim elbet birgün olucak bizimde bende ateşimi ölçtüm şidik 36 buçuk çıkıyor ya ben nasıl ilerme kaydedicemki acep:44:düşünüp düşünüp piskopata bağlıyoruz ya

Valla hayalot bende bilmiyorum Senin niye atesin cikiyor normalde insanin vucut sicakligi 37 dir 36 iyi degilmi ?

Valla hayalot bende bilmiyorum Senin niye atesin cikiyor normalde insanin vucut sicakligi 37 dir 36 iyi degilmi ?

kız ben netten araştırırken gördümde millet ateşini falan ölçüp ilişkiye giriyomuş benim sanki kasıklarımın içi yanıyo agzımın içide öyle oyuzden dedım bı bakem canım biraz işim var bı 20dakka sonra burda olurum öpüyorum senı

Hic duymadim ki hayalotum bu sekilde bende bilmyiorum ki sana yardimci oliyim tamam ben buradayimm canimm

Yok zaten kendi kendime ilac almam sadece merak bi de bi kac test yapti doktor hersey iyi cikti ama esime yapmadi sen kac ay bekledinde doktora gittin peki?

Yok zaten kendi kendime ilac almam sadece merak bi de bi kac test yapti doktor hersey iyi cikti ama esime yapmadi sen kac ay bekledinde doktora gittin peki?

En son 1 yada 1.5 ay once fln gittim ama oncesinde de suzenli olarak gidiyodum.. Sen bi kac daha devam et bence olur insallah

Kizlar laptop acik ama burada degilim gelirim biraz sonra

Zaten bu gun pek kimse yoook

En son 1 yada 1.5 ay once fln gittim ama oncesinde de suzenli olarak gidiyodum.. Sen bi kac daha devam et bence olur insallah

Anladim canim hani mesela doktorlar 6 ay ya da bir sene bekle olmazsa gelin diyorlar ya ondan sordum

kaynanamın ısrarıyla bi kocakarıya gittim,güya rahmim terssmiş,şişle mişle düzetti kendince
ama canım çok yandı,içine bide közlenmiş soğan koydu,demesine göre düzeltti,ama korkuyorum
nasıl yaptırdım anlamadım sanki o an aklım durdu.

arkadasim yil olmus 2012 sisle misle olacak islermi bunlar bosunami insanlar doktor oluyo gercekten sana da kizdim nasil yaptirirsin boyle bisey ya bisey olduysa simdi ne olucak dusundun mu hic? sen sisten bahsediyosun sogandan bahsediyosun valla canim ne diyim senin yerinde olsam giderim bi doktora ne yapti ne etti git bi baktirAllah korusun..

burda baya ünlü bi kadın giden hamile kalıyormuş yurt dışındandan bile gelelenler varmış
kaynana da ısrar edince kalakaldım ama şuan ağrım yok,

fatoli merhaba hata yaptiginin den de farkindasindir ama bence de bir doktora gorun sisler umarim bir zarar vermemistir

burda baya ünlü bi kadın giden hamile kalıyormuş yurt dışındandan bile gelelenler varmış
kaynana da ısrar edince kalakaldım ama şuan ağrım yok,

Canim illa agrin olmasi gerekmiyo rahim yapismasini biliyomusun rahim yapisinca agri olmuyo zaten anlamiyosun buda tuplerin kapanmasina neden oluyo ve hamile kalmak daha da zorlasiyo rahim yapismasida genellikle kurtajdan fln sonra oluyo herkesde olmuyo tabiki oda sisle fln is yapmis bence mutlaka doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…