- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.501
Kizada o kadar soru sorduk kacti herhalde
Ya eşim fön cekti saclarima dikkatli okumadim ne yazdn ki
bat 23 ekimdi cnm...
3 aydır boyleyım ben ya duzensızlestı adetlerım cok berbat hıssedom kendımı
bayram grdı araya gıdemedımkii adet olunca doktora gtcektık ne guzel testler ıcın gıdemedıkte hala hamıle de deılm zatenn
bat 23 ekimdi cnm...
3 aydır boyleyım ben ya duzensızlestı adetlerım cok berbat hıssedom kendımı
bayram grdı araya gıdemedımkii adet olunca doktora gtcektık ne guzel testler ıcın gıdemedıkte hala hamıle de deılm zatenn
kızlarr benim uyku vaktim geldii.hayırlı haberlerle geçecek güzel bir haftaya baslangıc yapıyoruuzdur insallah.öptüm sizlerii
kızlarr benim uyku vaktim geldii.hayırlı haberlerle geçecek güzel bir haftaya baslangıc yapıyoruuzdur insallah.öptüm sizlerii
tekrar hormon testlerı yapcaz sana dedi onuda adetin 3. gunu yapıolar zaten o yuzden beklıom bos yereBence biran once randevu alip gidin doktora canim
Sihatler olsun yazmisimda canim onemli degil ya bende oylesine takildim zaten
yok cnm baktılar hep kistim de yok hiç bu ay kafama da takmadım pek fazla yumurtam kucuk dıe olmaz dedıydım bu ay..ama bıde gebelık testıde pztf cıktı ustune..tabı kanda negatf...bnde ne enteresanlık var anlayamadım....öncedende konuştuk bıtanem çokmu kafana taktın buay kistin falan varmıydı hiç
Òzür dlrim cnm gormedim. cok tesekkur ederim adet bitti calismalar var bende:)
tekrar hormon testlerı yapcaz sana dedi onuda adetin 3. gunu yapıolar zaten o yuzden beklıom bos yeredevlet hastanesine de gtse şimdi direk bı adet getırıcı ılac verıp yollıycak oda hormonları etkılermı bılemedıgım ıcın kullanmak ta ıstemıomm
kanda gebelik negatf cıktı cnmm...koca bi 0.1 hmde:)Anladim canim sikinti yapma ve beklemekten baska caren yok hamile olmadigina nasil kanaat getirdin peki nasil emin oldun?
yok cnm baktılar hep kistim de yok hiç bu ay kafama da takmadım pek fazla yumurtam kucuk dıe olmaz dedıydım bu ay..ama bıde gebelık testıde pztf cıktı ustune..tabı kanda negatf...bnde ne enteresanlık var anlayamadım....
kanda gebelik negatf cıktı cnmm...koca bi 0.1 hmde:)
off bakacm artık bıseyler...nyse bn kctım kızlar ii geceler optum hepiciginiziyarın bazı hastaneler başlıyo canım sende bı gıt bakalım ben sokturuculerle oluyorum cogunlukla ama mecburum kıstler yuzunden.hayırlısı olsun gıtte bakalım nedıyecek
off bakacm artık bıseyler...nyse bn kctım kızlar ii geceler optum hepiciginizi
Cikan cikana kizlar yasakhayali hic gormuyorum yaaa nereye gitti hic gelmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?