Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bence biran once randevu alip gidin doktora canim

kızlarr benim uyku vaktim geldii.hayırlı haberlerle geçecek güzel bir haftaya baslangıc yapıyoruuzdur insallah.öptüm sizlerii

öncedende konuştuk bıtanem çokmu kafana taktın buay kistin falan varmıydı hiç

Bence biran once randevu alip gidin doktora canim
tekrar hormon testlerı yapcaz sana dedi onuda adetin 3. gunu yapıolar zaten o yuzden beklıom bos yeredevlet hastanesine de gtse şimdi direk bı adet getırıcı ılac verıp yollıycak oda hormonları etkılermı bılemedıgım ıcın kullanmak ta ıstemıomm

öncedende konuştuk bıtanem çokmu kafana taktın buay kistin falan varmıydı hiç
yok cnm baktılar hep kistim de yok hiç bu ay kafama da takmadım pek fazla yumurtam kucuk dıe olmaz dedıydım bu ay..ama bıde gebelık testıde pztf cıktı ustune..tabı kanda negatf...bnde ne enteresanlık var anlayamadım....

Anladim canim sikinti yapma ve beklemekten baska caren yok hamile olmadigina nasil kanaat getirdin peki nasil emin oldun?

yarın bazı hastaneler başlıyo canım sende bı gıt bakalım ben sokturuculerle oluyorum cogunlukla ama mecburum kıstler yuzunden.hayırlısı olsun gıtte bakalım nedıyecek

yarın bazı hastaneler başlıyo canım sende bı gıt bakalım ben sokturuculerle oluyorum cogunlukla ama mecburum kıstler yuzunden.hayırlısı olsun gıtte bakalım nedıyecek
off bakacm artık bıseyler...nyse bn kctım kızlar ii geceler optum hepiciginizi

sümeyyem çalışmalar mı dedın sen bakem
ah ah bi ben başlayamadım ağustosdan beri sabıt beklıyorum ya

Cikan cikana kizlar yasakhayali hic gormuyorum yaaa nereye gitti hic gelmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…