- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.521
bende şimdi tam onu yazacaktım loorimkaçakhayalde biyerlere gitmiştir belki umutta yok bayadır:44:
Bunlarin ikisi birlikte kacmis olmasinyasakhaylinn supurgesine binip
kızlar çıkmam gerek benim benimki geldi dışardaydı yemek hazırlıcam sonrada yatarız artık bıraz sancım baslıyo gıbı yıne
herkese tatlı ruyalar bıde su randevuyu almaya çalısıyım bakım yarın sabah gorusuruz artık
öpüyorum hepinizi
Iyi geceler canimm dikkat et kendine yarin insallah gidersin bizlerede haber ver
kizlarrr merhaba iyle mutluyum ki hemen sizlerle paylasmak istedim dun yolculuk sirasinda kirmizilar geldu diye yazmistim yaaa devami gelmedi sadece o anlikmis sabah 3 farkli test yaptim 3u de pozitif cikinca hemen kan vermeye gittim sonucum 166,9 inanamadim aglamaya basladim esim hemen isi birakip geldi doktora gittik ultrasonla bakti ama daha cok yeni 16 gunluk filan dedi carsamba bir kez daha kan testim tekrarlanacak kesin sinuc icin hala soktayim yaaa
aybishhcimm inanmıyorum yaa, hadi insallah bakalım, Rabbim devamını getirir insallah
bu arada bnde bekliyorum, artık bekleme zamanı benim de, bakim nolcek, yarından itibaren olmam lazım ama, bugün nedenes midem bulanıyo:26:
kizlarrr merhaba iyle mutluyum ki hemen sizlerle paylasmak istedim dun yolculuk sirasinda kirmizilar geldu diye yazmistim yaaa devami gelmedi sadece o anlikmis sabah 3 farkli test yaptim 3u de pozitif cikinca hemen kan vermeye gittim sonucum 166,9 inanamadim aglamaya basladim esim hemen isi birakip geldi doktora gittik ultrasonla bakti ama daha cok yeni 16 gunluk filan dedi carsamba bir kez daha kan testim tekrarlanacak kesin sinuc icin hala soktayim yaaa
amin canim insallah devami gelir carsambayi iple cekiyorum bende bulanti yok sancim var kasiklarimda bi de sivilce adet olcakmisim gibi insallah bebegim beni birakmazALLAH hepimizin gonlune gore versin umutum umarim bebisin bu ay sana tutunur
Bu arada herkese merhabalar .. ben geldimmgeçmis kurban bayramınızı kutlarım, bugünkü 29Ekim Cumhuriyet Bayramınızı da kutlarımm.. Aynı zamanda esimin doğum günü ... bi haftadır evde yoktum, dün öğlen geldik ama, evin işleri fln derken, yeni bakabılıyorum sizlere.. çok çalıskanım görüyosunuz işimi bitirmeden oturmuyorum pc basına Hadi bismillah deyip, bgünkü mide bulantısı ve yarından itibaren beklediğim şu meşhur adetim, ve birde belimin ağrısı .. Rabbim sen içimdekini biliyosun Amiinnn...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve hepiniz gibi bebek istiyorum daha 1 sene oldu ama istememize rağmen olmadı.inş senin sevindiğin gibi bende sevinirim banada dua edin inş:)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve hepiniz gibi bebek istiyorum daha 1 sene oldu ama istememize rağmen olmadı.inş senin sevindiğin gibi bende sevinirim banada dua edin inş:)
Bende aranıza yeni katıldım. Adetim 8 gün gecikti. Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. oturdum ağladım. Ama hiç adet olacakmışım gibi de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Aranızda bunu yaşayan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?