Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar çıkmam gerek benim benimki geldi dışardaydı yemek hazırlıcam sonrada yatarız artık bıraz sancım baslıyo gıbı yıne
herkese tatlı ruyalar bıde su randevuyu almaya çalısıyım bakım yarın sabah gorusuruz artık
öpüyorum hepinizi

Iyi geceler canimm dikkat et kendine yarin insallah gidersin bizlerede haber ver

kizlarrr merhaba iyle mutluyum ki hemen sizlerle paylasmak istedim dun yolculuk sirasinda kirmizilar geldu diye yazmistim yaaa devami gelmedi sadece o anlikmis sabah 3 farkli test yaptim 3u de pozitif cikinca hemen kan vermeye gittim sonucum 166,9 inanamadim aglamaya basladim esim hemen isi birakip geldi doktora gittik ultrasonla bakti ama daha cok yeni 16 gunluk filan dedi carsamba bir kez daha kan testim tekrarlanacak kesin sinuc icin hala soktayim yaaa

aybishhcimm inanmıyorum yaa, hadi insallah bakalım, Rabbim devamını getirir insallah
bu arada bnde bekliyorum, artık bekleme zamanı benim de, bakim nolcek, yarından itibaren olmam lazım ama, bugün nedenes midem bulanıyo :26:

Bu arada herkese merhabalar .. ben geldimm geçmis kurban bayramınızı kutlarım, bugünkü 29Ekim Cumhuriyet Bayramınızı da kutlarımm.. Aynı zamanda esimin doğum günü ... bi haftadır evde yoktum, dün öğlen geldik ama, evin işleri fln derken, yeni bakabılıyorum sizlere.. çok çalıskanım görüyosunuz işimi bitirmeden oturmuyorum pc basına Hadi bismillah deyip, bgünkü mide bulantısı ve yarından itibaren beklediğim şu meşhur adetim, ve birde belimin ağrısı .. Rabbim sen içimdekini biliyosun Amiinnn...

Son düzenleme:

amin canim insallah devami gelir carsambayi iple cekiyorum bende bulanti yok sancim var kasiklarimda bi de sivilce adet olcakmisim gibi insallah bebegim beni birakmaz ALLAH hepimizin gonlune gore versin umutum umarim bebisin bu ay sana tutunur

canım benim ya nekadar sevindim adına bi bilsen
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inanamıyorum ya

amin canim insallah devami gelir carsambayi iple cekiyorum bende bulanti yok sancim var kasiklarimda bi de sivilce adet olcakmisim gibi insallah bebegim beni birakmaz ALLAH hepimizin gonlune gore versin umutum umarim bebisin bu ay sana tutunur

bitanem aklına kötü şeyler getirme.doktora anlatmadınmı ağrı falan olduğunu:26:
belki ani hareketler çok yaptın tatilde dikkatli ol bitanem bundan sonra
ne yazıcamı şaşırdım ya

hoşgeldin umudum ben diyodum bu kız nere kaçtı
rabbim inşallah bu ay seninde aybıshım gıbı göbişini boş bırakmaz.
seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve hepiniz gibi bebek istiyorum daha 1 sene oldu ama istememize rağmen olmadı.inş senin sevindiğin gibi bende sevinirim banada dua edin inş:)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve hepiniz gibi bebek istiyorum daha 1 sene oldu ama istememize rağmen olmadı.inş senin sevindiğin gibi bende sevinirim banada dua edin inş:)

hoşgeldin tatlım aramızarabbim inşallah en kısa zamanda senınde gonlune gore verır

Bende aranıza yeni katıldım. Adetim 8 gün gecikti. Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. oturdum ağladım. Ama hiç adet olacakmışım gibi de değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Aranızda bunu yaşayan var mı arkadaşlar?

sende hoşgeldin canım
kan testi yaptırabılırsın bazı insanlarda ıdrarda çıkmayabılır bu durum
bunun harıcınde psikolojık olarak etkılenebılırsın canım bende kendı kendıme takmıyorum desemde cok olur ama benım ek olarak kıstlerımdende kaynaklanıyor tabı adet gecıkmelerım.
sen kantestıyle bı basla oda negatıfse bı doktora gorun canım.
nekadar zamandır ıstıyosun buarada bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…