Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kucak dolusu karşılaman için çok teşekkür ederim canım.
13 aydır yani evlendik evleneli istiyoruz. Ama şimdiye kadar hep bir terslik oldu o yüzden de çok önemsemiyordum. Bu aralar stres bakımından rahatladık. Bir sıkıntı yok. Dr. a gittik sorun yok dedi. Yalnızca bir anda 15 kg gibi bir artışım oldu. Dr. kilo vereceksin dedi. Onu da başaramıyorum. Aşırı yemememe rağmen olmuyor. Yine başladı buhranlı günlerim anlayacağın.

ekmeği kesip hafıf yuruyusler dene bakalım tatlım en azından bol suiç mesela
peki kilo artımındaki sebep ne bırden umarım altında yatan bı rahatsızlık yoktur onun kontrollerını oldunmu peki canım.
doktorun bısey yok demıs ama yumurtlama takıbı falan yaptımı

Kilo almamın sebebi; sigarayı bırakmam. Dediklerini harfiyen uyguladım canım. Ekmek hiç denecek kadar az yiyorum zaten. Suyu bol bol içmeye çalışıyorum. Yumurtlama takibine de başladım yaklaşık 4 aydır. Herhalde kendi kendime panik yapıyorum. Çünkü tek korkum sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olamamak.

canım ozaman sen direk aklını boşaltacaksın biran önce
elbet meleklerımızın bızamanı var gelmelerı için
kilo bakımındanda bu illet çabuk alınır ama zor verlir oyuzden ondada bıraz sabır gerekırse diyete gır uzun bı sure

Çok sağol canım.
Yarın gidip bir de kan testi yaptıracağım. İnşallah Bebiş vardır. Sizlerle de paylaşacağım mutlaka

Çok sağol canım.
Yarın gidip bir de kan testi yaptıracağım. İnşallah Bebiş vardır. Sizlerle de paylaşacağım mutlaka

inşallah canım dualarım seninle
bi yaptır bakalım hayırlısı olsun inşallah.olmassada sıkma canını önümüzdeki aylara bakmaktan başka çaremiz yok

oyyy canım yaa nasıl sevindim anlatamammm..oley bee ekimi kapamadan hamişimiz de oldu çok şükürrrrrRabbim sağsağlim kucağına almayı nasipetsin..bizden ayrılma ama olurmuuu

oyyy canım yaa nasıl sevindim anlatamammm..oley bee ekimi kapamadan hamişimiz de oldu çok şükürrrrrRabbim sağsağlim kucağına almayı nasipetsin..bizden ayrılma ama olurmuuu

umudum şükür kavuşturanaaaözlettin vallaaa..eşinin de yeni yaşı kutlu olsunnn.benimkinin de dündü:)bayram çocukları bizimkilerRabbim gönlünden geçeni sana kavuştursun inşallahhhh

rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah tez vakitten bizede yaşatır aynı mutluluğu:119: allahım isteyen herkese versin inşallah ... AMİN

hoşbuldumm canımmm
ne yaptın doktor işiniii

gittim bitanem kızdı bana okadar çektin kanaman olduğu halde niye beni aramadın dıye.
cebını verdı ilk defa bukadar cok ilgılendı bu arada küçük kistlerim gıtmış sol tarafta ki 4mm den 26 mm buyumus
farklı bı hap verdı bunu kesınlıkle içiyosun dedı içmemezlik yapma dedı 1 ay sonra tekrar gıtcem
inşallah busefer başlıcak çatlatma iğnelerine .ben doğum kontrol kullanmak istemıyorum dedım
oda 1 ay daha kullan bak bu kadar ay savastın 1 aydaha bekle dedı bakalım nolcak
ilacımı alamadım bugun yarın baslıcam artık canım

umudum şükür kavuşturanaaaözlettin vallaaa..eşinin de yeni yaşı kutlu olsunnn.benimkinin de dündü:)bayram çocukları bizimkilerRabbim gönlünden geçeni sana kavuştursun inşallahhhh

saolasın cnm tsk ederim.e tabi benm doğm günüm olduğunda o beni bi yere götürüyo, ben götüremiyom aramıdaki fark bu amin canm aminn insallah..hepimizin umut dunyası iste bekliyoruz

bende sizleri özledim tabiki, ee sizler neler yaptınız görüsmeyeli, ne haliniz var anlatın bakam

saolasın cnm tsk ederim.e tabi benm doğm günüm olduğunda o beni bi yere götürüyo, ben götüremiyom aramıdaki fark bu amin canm aminn insallah..hepimizin umut dunyası iste bekliyoruz

aynı beni anlattın ya
bu arada eşinin yeni yaşı kutlu olsun canım daha güzel eşinle bırlıkte nıce yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…