- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.541
sende hoşgeldin canım
kan testi yaptırabılırsın bazı insanlarda ıdrarda çıkmayabılır bu durum
bunun harıcınde psikolojık olarak etkılenebılırsın canım bende kendı kendıme takmıyorum desemde cok olur ama benım ek olarak kıstlerımdende kaynaklanıyor tabı adet gecıkmelerım.
sen kantestıyle bı basla oda negatıfse bı doktora gorun canım.
nekadar zamandır ıstıyosun buarada bebek
Kucak dolusu karşılaman için çok teşekkür ederim canım.
13 aydır yani evlendik evleneli istiyoruz. Ama şimdiye kadar hep bir terslik oldu o yüzden de çok önemsemiyordum. Bu aralar stres bakımından rahatladık. Bir sıkıntı yok. Dr. a gittik sorun yok dedi. Yalnızca bir anda 15 kg gibi bir artışım oldu. Dr. kilo vereceksin dedi. Onu da başaramıyorum. Aşırı yemememe rağmen olmuyor. Yine başladı buhranlı günlerim anlayacağın.
ekmeği kesip hafıf yuruyusler dene bakalım tatlım en azından bol suiç mesela
peki kilo artımındaki sebep ne bırden umarım altında yatan bı rahatsızlık yoktur onun kontrollerını oldunmu peki canım.
doktorun bısey yok demıs ama yumurtlama takıbı falan yaptımı
Kilo almamın sebebi; sigarayı bırakmam. Dediklerini harfiyen uyguladım canım. Ekmek hiç denecek kadar az yiyorum zaten. Suyu bol bol içmeye çalışıyorum. Yumurtlama takibine de başladım yaklaşık 4 aydır. Herhalde kendi kendime panik yapıyorum. Çünkü tek korkum sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olamamak.
canım ozaman sen direk aklını boşaltacaksın biran önce
elbet meleklerımızın bızamanı var gelmelerı için
kilo bakımındanda bu illet çabuk alınır ama zor verlir oyuzden ondada bıraz sabır gerekırse diyete gır uzun bı sure
Çok sağol canım.
Yarın gidip bir de kan testi yaptıracağım. İnşallah Bebiş vardır. Sizlerle de paylaşacağım mutlaka
kizlarrr merhaba iyle mutluyum ki hemen sizlerle paylasmak istedim dun yolculuk sirasinda kirmizilar geldu diye yazmistim yaaa devami gelmedi sadece o anlikmis sabah 3 farkli test yaptim 3u de pozitif cikinca hemen kan vermeye gittim sonucum 166,9 inanamadim aglamaya basladim esim hemen isi birakip geldi doktora gittik ultrasonla bakti ama daha cok yeni 16 gunluk filan dedi carsamba bir kez daha kan testim tekrarlanacak kesin sinuc icin hala soktayim yaaa
kizlarrr merhaba iyle mutluyum ki hemen sizlerle paylasmak istedim dun yolculuk sirasinda kirmizilar geldu diye yazmistim yaaa devami gelmedi sadece o anlikmis sabah 3 farkli test yaptim 3u de pozitif cikinca hemen kan vermeye gittim sonucum 166,9 inanamadim aglamaya basladim esim hemen isi birakip geldi doktora gittik ultrasonla bakti ama daha cok yeni 16 gunluk filan dedi carsamba bir kez daha kan testim tekrarlanacak kesin sinuc icin hala soktayim yaaa
Bu arada herkese merhabalar .. ben geldimmgeçmis kurban bayramınızı kutlarım, bugünkü 29Ekim Cumhuriyet Bayramınızı da kutlarımm.. Aynı zamanda esimin doğum günü ... bi haftadır evde yoktum, dün öğlen geldik ama, evin işleri fln derken, yeni bakabılıyorum sizlere.. çok çalıskanım görüyosunuz işimi bitirmeden oturmuyorum pc basına Hadi bismillah deyip, bgünkü mide bulantısı ve yarından itibaren beklediğim şu meşhur adetim, ve birde belimin ağrısı .. Rabbim sen içimdekini biliyosun Amiinnn...
kızlarrrrr
aybish ha-mi-ley-miş
HAMİLEYMİŞ
scorpionsum hoşgeldin
hoşbuldumm canımmm
ne yaptın doktor işiniii
umudum şükür kavuşturanaaaözlettin vallaaa..eşinin de yeni yaşı kutlu olsunnn.benimkinin de dün dü:)bayram çocukları bizimkilerRabbim gönlünden geçeni sana kavuştursun inşallahhhh
saolasın cnm tsk ederim.e tabi benm doğm günüm olduğunda o beni bi yere götürüyo, ben götüremiyom aramıdaki fark buamin canm aminn insallah..hepimizin umut dunyası iste bekliyoruz
bende sizleri özledim tabiki, ee sizler neler yaptınız görüsmeyeli, ne haliniz var anlatın bakam
aynı beni anlattın ya
bu arada eşinin yeni yaşı kutlu olsun canım daha güzel eşinle bırlıkte nıce yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?