Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hmm... valla kaçakhayal için birsey diyemicem, son zamanlarda nedense benim ona die yazdıklarımı görmeden geçiyodu; diğerine cvp veriyodu, bi anlam verememistim

yok canım kaçakhayal yapmaz oyle şey ordan oraya zıplıyo ya geldıgınde kesın atlaya atlaya gıdıyodur kişisel degıldır emın ol

hadi yaa öyle mi oldu
amin cnımm insallhhh

bizde hep onun doğumgununde evde oluyoruz benımkınde kesın dışarda
benım mutlaka hedıyem olur
ama onun eli bazen boş kalabılır
gerçi benım verdıgım doğum gunu hedıyesı en guzeli ama orayı karıştırma

insan tatil olunca çekiniyor tabi..bu ay kullan canım..şu kistolardan bi kurtul bak ardından bebiş te gelicek o zaman

bu arada, aramızdan en hızlı aybish çıktı, vay anassını arkadas yaaa

off kızlar tüp bebek bölümünde bir yaşanmışlık okudum..çok fena oldum..ya ne zor sınavlar varRabbim yaşatmasın..bu günekadar duyduklarımın en acıklısıydı..off çokfena oldum..ağlayamıyorum da eşim görecek diye

ben o bölümlere hiç girmek istemiyorum tüp bebek diyosun olur diyosun ama onda bile rabbim vermesse vermiyo işte girme canım oralara
rabbım sabır versın biran once meleklerıne kavustursun onları.
sanırım bende pkoyla basedemezsem asılama ve tup bebege gecmek zorunda kalıcam

ayy ne bileyim salaklık bende de..şimdi başıma ağrılar girdi..yok cnm yaa farklı dertler var şükürler olsun bu halimize..vucudu eşinin dna sını kabuletmediği için her bebişini kaybedebiliyormuş inşan..ne zor yaaa..
neyse okudum halimize şükrettim..bi daha okumayacağım sözzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…