- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.561
ben ıyıyım canım
ama kaçakhayal kayıp
hmm... valla kaçakhayal için birsey diyemicem, son zamanlarda nedense benim ona die yazdıklarımı görmeden geçiyodu; diğerine cvp veriyodu, bi anlam verememistim
hadi yaa öyle mi oldu
amin cnımm insallhhh
insan tatil olunca çekiniyor tabi..bu ay kullan canım..şu kistolardan bi kurtul bak ardından bebiş te gelicek o zamangittim bitanem kızdı bana okadar çektin kanaman olduğu halde niye beni aramadın dıye.
cebını verdı ilk defa bukadar cok ilgılendı bu arada küçük kistlerim gıtmış sol tarafta ki 4mm den 26 mm buyumus
farklı bı hap verdı bunu kesınlıkle içiyosun dedı içmemezlik yapma dedı 1 ay sonra tekrar gıtcem
inşallah busefer başlıcak çatlatma iğnelerine .ben doğum kontrol kullanmak istemıyorum dedım
oda 1 ay daha kullan bak bu kadar ay savastın 1 aydaha bekle dedı bakalım nolcak
ilacımı alamadım bugun yarın baslıcam artık canım
insan tatil olunca çekiniyor tabi..bu ay kullan canım..şu kistolardan bi kurtul bak ardından bebiş te gelicek o zaman
bende sizleri özledim tabiki, ee sizler neler yaptınız görüsmeyeli, ne haliniz var anlatın bakam
bu arada, aramızdan en hızlı aybish çıktı, vay anassını arkadas yaaa
evet bak goruyonuzmu kız cok çalısmış ödevlerini tam yapmış bu kızçe
yahu bana doktor eve ödev vermiyoki bende yapam
evet bak goruyonuzmu kız cok çalısmış ödevlerini tam yapmış bu kızçe
yahu bana doktor eve ödev vermiyoki bende yapam
anam ödevleri yapıyoz da nooluyoo..koca bir sıfırrr
olur inşallah tatlım bak aybıshıme nasıl aldıbizde gorucez inşallah ogunleri canım
insallah yarından itibaren benim de yüzüm güler :18:
off kızlar tüp bebek bölümünde bir yaşanmışlık okudum..çok fena oldum..ya ne zor sınavlar varRabbim yaşatmasın..bu günekadar duyduklarımın en acıklısıydı..off çokfena oldum..ağlayamıyorum da eşim görecek diye
scorpionsum bayramda bitti ama nerde bu cadılar
ben o bölümlere hiç girmek istemiyorum tüp bebek diyosun olur diyosun ama onda bile rabbim vermesse vermiyo işte girme canım oralara
rabbım sabır versın biran once meleklerıne kavustursun onları.
sanırım bende pkoyla basedemezsem asılama ve tup bebege gecmek zorunda kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?