Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aybisim sen nasılsın cnm, durumlar nasıl, teyze oluyoruz dimi kesin yani biliyosun teyze demek anne yarısı demek

sizin gibi güzel teyzeleri olacak inşallah bebişimin hele bir keseyi görelim bugüne kadar iç çekmedim ama çekecez şu meşhur halayınızı haberiniz olaa

kız sende ismet mi var gönlünde bakem
sorma tatlım güzelliğim düngece kayıplara karıştı
aaaa kız burda dedıkodular başlamısken hayalot hıc uyurmu
boyle olsam bıle burdayımmmmm

yok kuşum yaa, ne ismeti, aklımda meleğim var, gelse bi an öncede o mutluluğa ersem diyorum sadece.. tabi dualarımda sizleride hiç eksik etmicem insallah canımsınn yaaa, gitme tabi, bakim dedim bizi bırakıp gidecek mi uykusundan daha mı değerliyiz değilmiyiz dedim, ondan öle dedim yani, bak bana belim atesli bi sekilde ağriir hiç gidip uzanıyom mu, niye cünkü aklım burda hahaha

aaa inanamıyorumm ciddimisin sen canımm :26:

ya nebılım eskıler oyle anlıyomus nekadar dogru bılmıyorum canım
ılk evlendıgımde cocuk ıstemıyoduk gunlerım normaldı mıllette sanıyodukı ıstıyoruz olmuyo habıre gunlerımı sorarlardı
megersem nedenını sorunca bunun acıklamasını boyle yapmışlardı ama ben hıc yasayamadım benım kısı hep ılerı hep ılerı
inşallah bu soyledıklerım senın bebegın olur
ama yınede bıyerde koca karı lafı işte dogrulugu nekadar bılmıyorum

umutum bende de böyle bişey oldu adetim çok öne geldi 49 günleri gören aybish 28 günleri de gördü, şimdi de çift çizgileri umarım sende yaşarsın bu duyguları

allahın izniyle olcak tabı bıtanem
bak ne guzel bıseydır emınım smıle kendın ıcın yapıyosun
buarada doktoruna dedınmı bu agrıları normalmıymıs:26:

sancılar be bel ağrısının yanındaki sevinçle iyiyim tatlım, haftaya pazartesi nasipse keseyi görmeye gidecez

valla cankuşum, altın kesesi bulsak bu kadar sevinir miydik bilmiyorum.. Allahım bizede yolla o kesecikten hahahaha amin deyin kızlar

umutum bende de böyle bişey oldu adetim çok öne geldi 49 günleri gören aybish 28 günleri de gördü, şimdi de çift çizgileri umarım sende yaşarsın bu duyguları

hmmm valla iyi ki üye olmusum bu siteye, burada insan okudukça çok seyler öğreniyo..insalalh canımm ... hepimiz arka arkaya muradımıza erecez Allah'ın izniyle

Son düzenleme:

vay vay vay
aman canım ha ismet ha kısmet gelsınlerde saglıklı bır sekılde
ben ruyalarımda falan erkek goruyorum hep bebegımı magazalardan gecerkende hep erkek kıyafetlerıne bakarım oyuzden sordum

vay vay vay
aman canım ha ismet ha kısmet gelsınlerde saglıklı bır sekılde
ben ruyalarımda falan erkek goruyorum hep bebegımı magazalardan gecerkende hep erkek kıyafetlerıne bakarım oyuzden sordum

öle tabi sağlıklı olsun da, şööle tatlı tatlı olsunlar , bzlere yaşama sevinci versinler insallah valla çocuktan bıkmıslar bunları okusalar, kafayı mı yediniz siz derler ama öle, insan olmayan birseyin olamadığının özlemini çekerken nasıl böyle konusmasın dimi ? geçen senelerde benim halalarımdan bitanesi diyodu, kendisi çok çabuk hamile kalıyodu, 4.cü çocuktan sonrada iki tane aldırmıs, iste kendisi çok çabuk hamile olduğunun stresini yaşadığı için, enistemin yanında bana ya kızım sende hiç akıl yok çocuk istiyosun dediydi çok üzülmüstüm..çok zoruma gitmisti ama o beni anlıyamazdı olanın bin derdi, olmayanın bir derdi.. napalım bizim de hayatımzda bunları yaşıcakmışız elden birsey gelmiyor :26:

Son düzenleme:
senın tez zamanda smildeki gıbı göbeğin şişsin emi bebekle neguzel bedduamı yoksa duamı ettım bılemedım ama guzel oldu be
canım cok agrırsa evde durma hemen ara sor doktoruna

amiiiiiin, hem de nasıl güzel oldu duan hayalotummm. keşke evde olsam şekerim işteyim şuanda sancım var ve buz gibi yerdeyim kırk kat giydim oturuyorum işte , sağol düşündüğün için ararım ben aramasam eşim arar merak etme öyle heyecanlı ki şimdiden be de afallamaktan mı ne sevinemiyorum deliler gibi

bana zamanında kaynanm demıstı acaba onun bedduasımı tuttu demekten alıkoyamıyorum kendımı
eşim askerdı ozman benımde duzensızdı 7aydır adet olmamıstım doktora gıdıcem ben dedım param yok annemlere soyluyemıyodum uzulcekler dıye
eşimde bısey yapamıyordu garıbım askerde cocuk sıgortada yoktu ozaman
eşim annesıne soyledı annesı bana sordu doktora gıtmek ıstıyorum demıstım para vermemk ıcın bana demezmı
ben 3tane dogurdumda noldu cocugun olmasada olur basına belamı alıcan inşallah olmazda derdınız olmaz sonra bana cok dua edersın demıstıben agla agla bekledım tabı gıdemedım doktora eşimede soylemedım askerden kacmasın dıye parası yokmus vercekmıs dedım oyle kapandıkonu tabı gelınce içimdekılerı anlattım sonra zaten ılkısımız doktora gıttık ve kıstlerle savas basladı yavas yavas .ozaman gonderseydı belkıde buhalde olmıcaktım şimdi herseyde vardır bıhayır dıyorum napalım kısmet

kız sen çalışan annemı olacan
tamam tatlım kımbılır nasıl heyecanlıdır ben benımkını dusunemıyorum bıle

zamanında kaynanm banada öle halden anlıyor gibi durmazdı. taa ki 3 tüp bebek denemesinden sonra, hatta 2. cisinde o baktı ben yatarkene, sonra olmadığının öğrenince ben çılgına döndüm,. şoka girmişim, baygın bi sekilde hasteneye götürdüler, serum taktılar fln.. ama kim ne derse desin dediklerinin acısı onların bi yerden çıkacak ben inanıyorum buna. derken geldik bu zamana, insallah muradımıza ererizde, sabrın sonu selamet olur . Aminnn...

amin canım
rabbım bızlerıde guldurur inşallah
hamile olanlara saglıklı bır dogum
cocugu olanlarada saglıklı ve bol sabırlı gunler
versın inşallah aminnnnnnnnn

aybishcimm sende hamilelik takvimi eklesene imza kısmına, bak
ASLA CEVABINI BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM
KONUSU var Kadın Doğumda., orda yazan kisinin yazısının hemen altında Hamilelik Takvimi görünüyo, hadi sende yap bizde sıradan gelirik tabi kısmetse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…