- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.941
sorma canım yaa abimden sonra hayata küstü..şu bebiş çok bekletmeden gelse eminim hayata yeniden bağlanıcak..eminm daha da güçlenicek..off valla Allah yardımcımız olsun..hepimizin bi derdi var işte..derman beliyoruz
kızlar benım kocam kıskandı sanırım bıraz
çıkıp ilgılenım bıraz trıp yapmaya basladı bırazdan kavgaya donusmeden ufak ufak kacıyım
hepinizi öpüyorum bol sohbetler yarın gorusuruz artık iyi geceler hepinize
ıltap ıcın sogan kürü canım
neyse kızlarr herkeze ıyı geceler Allah emanet olun rabbım bu gece hepınızın dualarını kabul etsın bebısler gelsınyanısıra banadaa opuldnzz...
bende cikiyim simdi gelir herifim zaten konusmuyorz uyumus numarasi yapiyim
Ne intihabi var cnm sende anlatirmisin biraz??
Canım Rabbim bi an evvel hayırlısı ile bi melek göndersin de dindirsin acılarınızı bi nebze... Dualarımdasın canım arkadaşımm
sağolun canlarımmm..inşallah hepimizin dermanı en yakın zamanda gelir..hepimize umut olur..neşe olur..biliyorum bıtanem evlat kımbılır nekadar cok yanmıstır canı.bebegın gelınce hersey hafıflıcek ama emın ol
acılarıznız bıraz olsun azalıcak bıtanem uzulme nolur
canım cok sükür bısey yok ama herhangı bısey varsa söküo dıolar düzenlı ıcınce sarımsı bı akıntı oluo denıo ve olumsuz seylerı alıo dıolar
analdimm cnm senHamilemisin cnm yoksa Hamis oLmayami calisiyorsun?? pek soruyu anlayamadim k.Bakma
bende cikiyim simdi gelir herifim zaten konusmuyorz uyumus numarasi yapiyim
Canim benim birazcik tecrubem var bu konuda sana yardimci olmak istiyorumben hamıs olmaya calısıyorum canımya sen
Canim benim birazcik tecrubem var bu konuda sana yardimci olmak istiyorum
sana bisiler yazacagim bunlari iyi uygula ama Önce sende ve kocanda bir Problem yoksa spermlerin kocamda 100
80 Ölü dediler hizlilikta birsey yok dediler ondan sonra benim bir kadin dok var cok iyi oraya gittim düsük yaptinmi sen hic birkere cnm??
Hormonlar bozulyuor ben bu sene dusuk yapmistimm Allaha sukur tekrar hamis oldum suan 11+3 Haftaligiz yer yataginda cok iyi
ve cok sagLikli Sende veya kocanda bier problem varsa ona göre sana birsey yazacagim???
ve nerden katiliyorsun cnm????
kalbimi cok kotu kird icocuk olmuyor diye trip yapmis sorun bendeymis gibi davraniyor destek vermesi gerekirken stres yaratiyor...hersey normal ama oluyorsa suclusu ben degilimm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
canım öncelikle cok tsk ederım ve gecmıs olsun ve gözün aydın rabbım herkese evlat duygusunu tatırır ıns
spermlerde problem var yani söyle
hızlı cızgısel ılerleyen 100 de 36
yavas cızgısel ılerlemeyen 100de 15
yerınde kalan 100 de 5
öle sperm sayısı 100 de 46
sayı 16 mio
volüm: 6ml
ph 8
morfoloji normal 100de 60
ama sen anlat canım yınede bana yaramazssa dıger arkadaslara faydalı bılgı olabılır
kızlar scorpions kaçarrr..kocişle takılayımbiraz..sonrada yatayım..öpüyorum sizi.yarın görüşürüzzzz
buarada yurtdısındayım ben
kalbimi cok kotu kird icocuk olmuyor diye trip yapmis sorun bendeymis gibi davraniyor destek vermesi gerekirken stres yaratiyor...hersey normal ama oluyorsa suclusu ben degilimm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?