Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canım Rabbim bi an evvel hayırlısı ile bi melek göndersin de dindirsin acılarınızı bi nebze... Dualarımdasın canım arkadaşımm

kıızz bilirim benimki de yapıyooo..napıyon ne konuşuyon bütün akşam orda diyo
aman işte erkek ne anlar..onlar içlerinde tutuyolar biz paylaşıyoruz
hadi şekerim sen bakkocişine adam haklı..
öpüldünnn

bende cikiyim simdi gelir herifim zaten konusmuyorz uyumus numarasi yapiyim

Canım Rabbim bi an evvel hayırlısı ile bi melek göndersin de dindirsin acılarınızı bi nebze... Dualarımdasın canım arkadaşımm
biliyorum bıtanem evlat kımbılır nekadar cok yanmıstır canı.bebegın gelınce hersey hafıflıcek ama emın ol
acılarıznız bıraz olsun azalıcak bıtanem uzulme nolur
sağolun canlarımmm..inşallah hepimizin dermanı en yakın zamanda gelir..hepimize umut olur..neşe olur..

canım cok sükür bısey yok ama herhangı bısey varsa söküo dıolar düzenlı ıcınce sarımsı bı akıntı oluo denıo ve olumsuz seylerı alıo dıolar

analdimm cnm senHamilemisin cnm yoksa Hamis oLmayami calisiyorsun??pek soruyu anlayamadim k.Bakma

ben hamıs olmaya calısıyorum canım ya sen
Canim benim birazcik tecrubem var bu konuda sana yardimci olmak istiyorum
sana bisiler yazacagim bunlari iyi uygula ama Önce sende ve kocanda bir Problem yoksa spermlerin kocamda 100
80 Ölü dediler hizlilikta birsey yok dediler ondan sonra benim bir kadin dok var cok iyi oraya gittim düsük yaptinmi sen hic birkere cnm??
Hormonlar bozulyuor ben bu sene dusuk yapmistimm Allaha sukur tekrar hamis oldum suan 11+3 Haftaligiz yer yataginda cok iyi
ve cok sagLikli Sende veya kocanda bier problem varsa ona göre sana birsey yazacagim???
ve nerden katiliyorsun cnm????

kızlar scorpions kaçarrr..kocişle takılayımbiraz..sonrada yatayım..öpüyorum sizi.yarın görüşürüzzzz

kalbimi cok kotu kird icocuk olmuyor diye trip yapmis sorun bendeymis gibi davraniyor destek vermesi gerekirken stres yaratiyor...hersey normal ama oluyorsa suclusu ben degilimm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

canım öncelikle cok tsk ederım ve gecmıs olsun ve gözün aydın rabbım herkese evlat duygusunu tatırır ıns

spermlerde problem var yani söyle

hızlı cızgısel ılerleyen 100 de 36
yavas cızgısel ılerlemeyen 100de 15
yerınde kalan 100 de 5
öle sperm sayısı 100 de 46
sayı 16 mio
volüm: 6ml
ph 8
morfoloji normal 100de 60

ama sen anlat canım yınede bana yaramazssa dıger arkadaslara faydalı bılgı olabılır

kalbimi cok kotu kird icocuk olmuyor diye trip yapmis sorun bendeymis gibi davraniyor destek vermesi gerekirken stres yaratiyor...hersey normal ama oluyorsa suclusu ben degilimm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

slm cnm seni cok ii anliorum fakat bende gecirdim bu dönemi ve yapmadigimiz gitmedigimiz dok
kalmadiii Allaha dua et cnm herzaman Allah insss nasippp eder

buarada yurtdısındayım ben

fazla takilma canim hasas bi donemdeyiz suc sende yada onda gibi bisey yok sonucta bu Allahin karari oyle olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…