- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.921
aynennn..hadi hayırlısı kızlar yaa bu ay patlatalım şu topiğiiiii
hepberaber hamiş olalımmm
az önce annemle konuştum benim içime doğuyo bu ay olucak dedii..off kadıncağız da bekliyo bi umutla..ona çok iyi gelecek bu torun..yine bu ara hüzünlü yaa üzülüyorm valla
hoşgeldinnn.maşallahhadi bakalım bu ay çalışın mükafatı Rabbimdennn
iyi yaptın canım geçmiştede yazdım .özlemişim bu ojeli tırnakları görmeyi
aynennn..hadi hayırlısı kızlar yaa bu ay patlatalım şu topiğiiiii
hepberaber hamiş olalımmm
az önce annemle konuştum benim içime doğuyo bu ay olucak dedii..off kadıncağız da bekliyo bi umutla..ona çok iyi gelecek bu torun..yine bu ara hüzünlü yaa üzülüyorm valla
canım benım kımbılır ne umutlarla ıstıyodur oda.rabbım sabır versın ana yuregı.
sorma canım yaa abimden sonra hayata küstü..şu bebiş çok bekletmeden gelse eminim hayata yeniden bağlanıcak..eminm daha da güçlenicek..off valla Allah yardımcımız olsun..hepimizin bi derdi var işte..derman beliyoruz
Inss cnm Allah sanadaa bu güzel haberi bir an SunaR cnmÜmidinizini hic
kesmeyin bu cok önemLi bende bir takim seyler yasadim cunkiii Allahtan ümit kesilmezz cnmmm
sorma canım yaa abimden sonra hayata küstü..şu bebiş çok bekletmeden gelse eminim hayata yeniden bağlanıcak..eminm daha da güçlenicek..off valla Allah yardımcımız olsun..hepimizin bi derdi var işte..derman beliyoruz
aaa niye küstün canım
kız yumurtlama gunleri bıttı dıme oyuzden kustun
kızlar benım kocam kıskandı sanırım bıraz
çıkıp ilgılenım bıraz trıp yapmaya basladı bırazdan kavgaya donusmeden ufak ufak kacıyım
hepinizi öpüyorum bol sohbetler yarın gorusuruz artık iyi geceler hepinize
neyse kızlarr herkeze ıyı geceler Allah emanet olun rabbım bu gece hepınızın dualarını kabul etsın bebısler gelsınyanısıra banadaa opuldnzz...
biliyorum bıtanem evlat kımbılır nekadar cok yanmıstır canı.bebegın gelınce hersey hafıflıcek ama emın ol
acılarıznız bıraz olsun azalıcak bıtanem uzulme nolur
- neden sogan cnm ???
kızlar benım kocam kıskandı sanırım bıraz
çıkıp ilgılenım bıraz trıp yapmaya basladı bırazdan kavgaya donusmeden ufak ufak kacıyım
hepinizi öpüyorum bol sohbetler yarın gorusuruz artık iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?