Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kalbimi cok kotu kird icocuk olmuyor diye trip yapmis sorun bendeymis gibi davraniyor destek vermesi gerekirken stres yaratiyor...hersey normal ama oluyorsa suclusu ben degilimm:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Allah Alllaahhh, iyi de sorun yoksa neden senden kaynaklanıyo olsun kii.. Hem sorun olsa bile trip yapmamalı Ahh bu erkekleerrrr

hadi yaaa

kız testi yapan doktor sansın yok dedı asılama dedı bizeee cok üzüldük bide

cnm tam anlamıyorum ama doktorsitesinde kaan aydos var ona yolla değerlerini bir günde cvp veriyo..benim eşimin ki de bana pek iyi gibigelmedi..o bana hamileliğe bir engeliniz yok dedi..

Son düzenleme:
canim benim dok hep derdiki kagit yut derdi yagiti unut ne gelirse Allahtan gelir
benimde cok moralim bozuktu olmicak zanediyordum artik kendimi baska seylere vermistim sonra bi baktik Hamisim Allahima binlercekez sukurler olsun
cnmm ben yurt disinda oldugum icin yengem TRden kocama kurumus keci boyunuzu getirdi saolsun cok Faydasii VAR ve birtane yenge söle sölemisti bana
Peygamberimizi uyguladigi cocuk isteyenler icinmiss ---> HERGUN BALIK KALITELI BAL, Sabahkari tavada kizartilmis yumurta icinede biraz kekik ve Rukola otu cnm
bunlari hergun uygulicak ve rukolayii her yemekte yicek bildiklerim bu cnm ins sizlere yardimci olur...ama Hergun yapicak bunlari uygulMAK ZORUNDA
Yalnis anlama ama cnm Kocanin beli biraz kuvetlenecekk ! Rabbim her isteyene nasippp eder ins.. yardimci ola bilmisimdir inss cnm

Ben çıkıyorum hanımlarrr.. Hepinizi çoooooooooook öpüyorum,iyi geceleerrrr

cok kotu durumdyim annemde yok 6 aay once kaybettim destek vermsi gereken yerde offff offff gurbetteyimde :2::2::2:

erkekler sorun kendisinde bile olsa konuşma hakkı buluyorlar.ama üzülme alppincim bizde aynıydı sorun yoktu.ama çocuk olmuyor.bir arkadaşım eşimin üroloğa gitmesini söyledi onda varikosel çıktı.önceki ay ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz.yani bende 4 sene boyunca sorunu kendimde aradım.hiç birşey çıkmadı.rabbim inşallah artık yüzümüze baksın.bizede sağlıklı bir evlat nasip etsin.

cok kotu durumdyim annemde yok 6 aay once kaybettim destek vermsi gereken yerde offff offff gurbetteyimde :2::2::2:

Bende gurbetteyim ve burada hic kimsem yok tek basimayim evdeyim ama napalim canim keske anneler olumsuz olsa olumde Allahin emri metanetli ol Allh sabir versin kolay degil ama birakma kendini yipratma

canım yurtdısıdnayım bende ve kecıbpynuzunu bulamadık pekmezını aldık

diger yazdıklarını daha detaylı yazarmısın nasıl uyguladıgını

Öncelikle basin saolsun cnm bu kadar neden Üzerine geliyorr seninn Kocan anlamiyorum dogrusu
Hersey Allahtan gelirr Üzülmee cnm bende Gurbetin neresindesin cnm ben Almanyadayimm -... yani benimkiside Gurbet sayilir..
sakin Üzme cnm kendini Moral cok Önemli bu durumda Moralin ne kedar yuksek tutarsan o kadar iyi cnm bende gecirdim bu dönemi ve Allahim
umadik bir anda bebegi veriyor hic anlamiyorsun biLe ALlahim yardimci olsun ins Sabirlar versin..

Almanyada neredesin ben Hamburg tayim

canım yurtdısıdnayım bende ve kecıbpynuzunu bulamadık pekmezını aldık

diger yazdıklarını daha detaylı yazarmısın nasıl uyguladıgını

söyle uyguladim cnm Esim baligi taze aldi dükkandan ve firinda yaptik hergun yedi yaninda Rokayi unutma
hergün yiyecek Rokadan Bal Her sabaH Kahv, yine kahvtida Roka Esimin ark da cocugu olmuyordu sperm leri yavasmis oda
Kuru keci boynuzu yemis 4-5 tane ve suan 1 yasinda bir oglusu var Allahim sabir versin cnm ins sende o cift cizgiyi Görürsün!
DEDIGIM gibi uygula keci bekmezi olmasin cnm KURUSU olsun yani KECI BOYNUZU CNM Rabbim yardimciniz olsun inss dualarim sizinle..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…