- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.081
yarına alırsın cvbını canımm gayet te ilgilibiri bence..bana endişe etmeyin falan yazmış..
aaaa meddcezirim ve scorpionsum çıkıyonuzmu yahu
loorim sen kal bari ben napam buralarda tek başıma
kimsecikler kalmadııııı:18: Ben de çıkıyorum, sonra yine gelirim canlarımmmmmm öpüyorum sizii
Ben burdayim canim merak etme
oleyyyyyyyyy
ya bu kaçakhayalim çok canımı sıkmaya başladı nereye kayboldu buya:44::44:çok korkuyorum umarım kötü bişey olmamıştır
Merhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))
2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.
3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.
4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.
Ve en önemli husus:))
Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.
14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))
BUNU KK DEN BULDUM KIZLAR DENEYELIM
yarın hemen başlamalıyım buna aralıkta bebeğim gelsin allahın izniyle artık bu yıla onunla beraber gırmek ıstıyorum allahım ya
10 dan geriye sayarken bebeğimi okşamak istiyorum artıkof of rabbim en kısa zamanda meleklerımızı bızlere sağlıklı bır şekılde yolllar inşallah
scorpionsum ya bu sperm testını kafanıza goremı yaptırdınız doktormu ıstedı
oleyyyyyyyyy
ya bu kaçakhayalim çok canımı sıkmaya başladı nereye kayboldu buya:44::44:çok korkuyorum umarım kötü bişey olmamıştır
valla canım kafamıza göre yaptırdık doktorn cuma günü haberiolacak
napalım benim tahliller başlamadan spoşlar ne alem bilelim istedik..neyse ki kötü bir durum yok..sıra şimdi bende..öyle pahalı bişey de değil mavi tıp ta ssk anlaşması var 60 tl ye yapıyolar..ama bu genel spermiyogram..öyle dna analızı falan yok içinde..onlar gerekirse ilerde yapılıyo..senin eşin yaptırmışmıydı
aynen yaa nerde bu kız..hiç girmemezlik etmezdi..bende mesaj attım.mesaj kutusu dolacak yakında
ok canım doktor hıc bısey ıstemedı benden hala acaba benım kıstlerım var dıyemı ıstemıyo.bende butun testler elımde olsun nevar neyok bır an once tedavıler baslasın ıstıyorum ama sanırım bu sekıl yurumuyor. bu dediğin mavi tıp neresi canım.bıde test yapılırken soru falan soruyolarmı :44:bana yaz be canım valla bende cok merak edıyorum.tek korkum kıstler gıdıcek ya yumurta çatlar bıde esımin spermınde bıseyler cıkarsa al burdan yak butun tedavı boşa gıdıcek .çokmu karamsar düşünüyorum bılemedım ama içimekile bunlar ıste
selammm kizlarrrr ben geldim naasilsnz bakalim
3 gunluk ftıl yumurtalarım daha regl 6 gunu sadcece var dedı ıste 13 gunude cagrdı boyut falan demedı dedımkı benım gecen aydna kalan fıtılım var dedım akıntı devam kullanıyım kullan dedı ee bıde pazrtesı persembe ıcınde hormonlarla ılgılı ılac verdı hemsıreye sordum ne oclkak sımdı dıe bn dedı dr tedvıye baslıo y ben bıde lttan muyane olunca heyecanlanıom kafam allak bullak oluyor olan bu
nasilsnz bugunn ben cok iyiyimmm kocamla baristik cok ama cok seviyorummmm kocisimi
selammm kizlarrrr ben geldim naasilsnz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?