Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))

2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.

3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.

4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.

Ve en önemli husus:))

Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.

14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))
BUNU KK DEN BULDUM KIZLAR DENEYELIM

yarın hemen başlamalıyım buna aralıkta bebeğim gelsin allahın izniyle artık bu yıla onunla beraber gırmek ıstıyorum allahım ya
10 dan geriye sayarken bebeğimi okşamak istiyorum artıkof of rabbim en kısa zamanda meleklerımızı bızlere sağlıklı bır şekılde yolllar inşallah

Insallah canim ya hepimiz bunu coook istiyoruz en kisa zamanda olur insallah :26:

scorpionsum ya bu sperm testını kafanıza goremı yaptırdınız doktormu ıstedı

valla canım kafamıza göre yaptırdık doktorn cuma günü haberiolacak
napalım benim tahliller başlamadan spoşlar ne alem bilelim istedik..neyse ki kötü bir durum yok..sıra şimdi bende..öyle pahalı bişey de değil mavi tıp ta ssk anlaşması var 60 tl ye yapıyolar..ama bu genel spermiyogram..öyle dna analızı falan yok içinde..onlar gerekirse ilerde yapılıyo..senin eşin yaptırmışmıydı

ok canım doktor hıc bısey ıstemedı benden hala acaba benım kıstlerım var dıyemı ıstemıyo.bende butun testler elımde olsun nevar neyok bır an once tedavıler baslasın ıstıyorum ama sanırım bu sekıl yurumuyor. bu dediğin mavi tıp neresi canım.bıde test yapılırken soru falan soruyolarmı :44:bana yaz be canım valla bende cok merak edıyorum.tek korkum kıstler gıdıcek ya yumurta çatlar bıde esımin spermınde bıseyler cıkarsa al burdan yak butun tedavı boşa gıdıcek .çokmu karamsar düşünüyorum bılemedım ama içimekile bunlar ıste

Canim karamsar dusunme lutfen elimizden geleni yapalim gersini Allaha birakalim insallah olur elbet

heyecan yapma canım sıkıntı yaratma kendine bende son 3 aydır rahatım o masada .kolay bır formulunu buldum benı cok rahatlatıyor bebegımı dusunuyorum yattıgım gıbı gozumu bı kapatıyorum doktor alıstı artık kıstlerıne bakmak ıstermısın dıye gozlerımı actırıyorbusefer ıcımden delı gıbı kıstlerle konusuyorum bıgun gıdıceksınız dıyezaten 3 dakka bıle surmuyor rahat olsen fıtılını kullan dedıyse demekkı bı bıldıgı var zaten ıltıhap gıtmedende hamıle kalman zor canım bıttıgı gıbıde ılıskıye devam et bırakma

nasilsnz bugunn ben cok iyiyimmm kocamla baristik cok ama cok seviyorummmm kocisimi

nasilsnz bugunn ben cok iyiyimmm kocamla baristik cok ama cok seviyorummmm kocisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…