- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.061
yaa medcezirimm, ben yaptım, hani saraçoğlu adet gününe 10gün kala fln die okudum, ben yaptım ama çok ona bağlı kalmadım, hani yapması zor geldiği için arda bir yaptım, 5-6 kere anca yapmışımdır.. esimde keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içtiydi, bilmiyom dün adet günümdü henüz bisey yok,.dün belimde atesli bi ağrı saplanır gibi ağrıyodu, evdede pek bi is yapmadım, hayalotlada konustuk bgün, dedim son 3aydır adetim hep bigün önceye kaymaya basladı dedim, oda bizim büyükler adet geri geriye gelmeye baslarsa bebek tutunmak için yer arıyordur dedi. şuan hiç bi akıntım yok.bakalım bgün ne olcak..
bekliyom öle ne olcam diye yani
Medcezirim akrebim hic sesiniz cikmiyo nerelerdesiniz?
Yaşasııınnn loorim de burdaymışşşşokuldan geldim yemek bulaşık derken ancak girebildim bitanem, naber nasılsınn
Sorma canim seninde isin zor iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo tatil nasildi
kızlar size bir onerim var doktorsitesi.com diye bir yer var bende yeni keşvettim çok guzel bir site butun alanlarda doktorlar var şikayetinizle ilgili soru soruyosunuz size cevap veriliyo özellikle kadın dogum alanında dr Güvenç Karlıkaya ve dr Erkut Harmancılar çok açıklayıcı cevaplr veriyo bence uye olun benim çok içim rahatlıyo sorduguma bır doktordan yanıt alabılmek güzel bişey sorunuza aynı gun veya hemen ertesi gun cevap veriyolar bence deneyın kızlar bir tavsiye
Öyle canım ya, Allah sağlık versinn.. Tatil nasıl geldi nasıl geçti anlamadım.. Bi annemlerde bi kayınvalidemlerde derkennn bitti gittiiE bide bayram olduğu içinde hepten bişey anlamadım anlayacağın Gurbette olmak zor be looricim sen naaptın görüşmeyelii bitanemmmmmmm
Herkese merhabaaa
Scorpionsum naber nasıslın canımın içiiiii
Medcezirim akrebim hic sesiniz cikmiyo nerelerdesiniz?
geldimm canlarımmm fazla kalamıycam ama olsunn maksat sizinle olayımm
geldimm canlarımmm fazla kalamıycam ama olsunn maksat sizinle olayımm
Başladı muhteşem yüzyılllllama burdan da çıkamıyorum kii scorpionsumm bu arada senin yazının üzerine eşimin test sonucunu ben de kaan aydosa gönderdimm.. İnşallaah cevap verir
Hosgeldin canimKiz daha muhtesem yuzyila var kalsaydin ya
kimsecikler kalmadııııı:18: Ben de çıkıyorum, sonra yine gelirim canlarımmmmmm öpüyorum sizii
şekerim yarının yemeğini yapayım..biraz mutfak işim var..ee çalışmalar da başlayacak artık
Başladı muhteşem yüzyılllllama burdan da çıkamıyorum kii scorpionsumm bu arada senin yazının üzerine eşimin test sonucunu ben de kaan aydosa gönderdimm.. İnşallaah cevap verir
ben geldimbi geçmişi okuyayım hemencık gelıyorum kaçmayın haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?