Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Umutumm bitanemmm, aayy hadi inşallaah güzel haberlerini bekliyoruz bitanemmmmm

Sorma canim seninde isin zor iyiyim sen nasilsin nasil gidiyo tatil nasildi

Öyle canım ya, Allah sağlık versinn.. Tatil nasıl geldi nasıl geçti anlamadım.. Bi annemlerde bi kayınvalidemlerde derkennn bitti gittii E bide bayram olduğu içinde hepten bişey anlamadım anlayacağın Gurbette olmak zor be looricim sen naaptın görüşmeyelii bitanemmmmmmm

bende yıllardır üyeyim kızlar..tavsiye ederim bende..ama doktor seçerken nekadar soru cevaplamış ne kadar cvpsız bırakmış onlara dikkat edin..bazılrı çok az kullanıyo siteyi..bende geçen gün eşimin spermiyogramını kaan aydos a gönderdim..gece yolladım sabah cvp gelmişti

Ne guzel canim cok zor gurbette olmak bende de napiyim canim ayni degisen bisey yok dua ediyoruz insallah bu sefer diye bakalim kismet:26:

geldimm canlarımmm fazla kalamıycam ama olsunn maksat sizinle olayımm

Başladı muhteşem yüzyılllll ama burdan da çıkamıyorum kii scorpionsumm bu arada senin yazının üzerine eşimin test sonucunu ben de kaan aydosa gönderdimm.. İnşallaah cevap verir

kimsecikler kalmadııııı:18: Ben de çıkıyorum, sonra yine gelirim canlarımmmmmm öpüyorum sizii

Başladı muhteşem yüzyılllll ama burdan da çıkamıyorum kii scorpionsumm bu arada senin yazının üzerine eşimin test sonucunu ben de kaan aydosa gönderdimm.. İnşallaah cevap verir

yarına alırsın cvbını canımm gayet te ilgilibiri bence..bana endişe etmeyin falan yazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…