Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yumurtalarına bakıcaktır canım geliştimi çatladımı diye ilişki konusunda uyarmadımı sık yapın yada 1 gun arayla yapın dıye

yaa bu soğansuyu adetime engel olmus olabilir mi ki ? ama saraçoğlu adet öncesi yaptıktan sonra adet olucaksınız fln diyordu, yada öle değilse, ben neden bu durumdayım :26::44::44:
eeee benim adet nereye gitti o zaman

kız senın adetı inşallah bebek yemiştir
kantesti yaptır bıde bakalım nolacak

yumurtalarına bakıcaktır canım geliştimi çatladımı diye ilişki konusunda uyarmadımı sık yapın yada 1 gun arayla yapın dıye

yok demedı bısey bnede sımdı fıtele basladım ftılde ılıskı perhıı lazım dımı onda ılıskeıeyde gıremıoruz bugun 24 oldum adetımın de 6 gunu benım reg donemı e fazla 4 suruyor

yok demedı bısey bnede sımdı fıtele basladım ftılde ılıskı perhıı lazım dımı onda ılıskeıeyde gıremıoruz bugun 24 oldum adetımın de 6 gunu benım reg donemı e fazla 4 suruyor

canım benım ama sımdı bu ıste bır terslık var.fıtılde bıldıgım kadarıyla ılıskı olmuyo evet .
ama yumurtan varsada hep ilişki esnasında olman lazım ve doktorunun sana yumurtanın muhtemelen su aralıkta catlar dıye sana ılıskı gunlerı vermesı lazımdı

yumurtalarının boyutu ne ayrıca fitil kaç gunluk

çok sevindim canım aybıshımız hamıletedavın hayırlı olsun canım
sağol cnm
cok mutluyum
genetiğe uğradım ankaraya gelnce
iğneye gerek yok hatta aspirin bile önlem için olabilir dedi kadın doğumcuna söyle dedi 02likten fazlasını kullanma dedi doktor versede kullanmıycam iğne sana yaramamış dedi
cok rahatım inş bu kez olacak yarın kadın doğuma gitcem oda onaylar inş

teyzesı yakalar onu sımdı
umudum kan nıye vermedınkı sen

ya bitanem, tesit kendim aldım yaptım eczaneden bilmiylom doğru yapmısımdır heralde :26:ama nedense olmadı, bide hemen damlatamadım sürekli koydum, testi bozdum mu bilmiyom esim gelsin aksama bi konusiim de, bi doktara gidiim bu böyle olmıcak, kan tahlilide hepis çıkar o zaman

3 gunluk ftıl yumurtalarım daha regl 6 gunu sadcece var dedı ıste 13 gunude cagrdı boyut falan demedı dedımkı benım gecen aydna kalan fıtılım var dedım akıntı devam kullanıyım kullan dedı ee bıde pazrtesı persembe ıcınde hormonlarla ılgılı ılac verdı hemsıreye sordum ne oclkak sımdı dıe bn dedı dr tedvıye baslıo y ben bıde lttan muyane olunca heyecanlanıom kafam allak bullak oluyor olan bu

yaa bu soğansuyu adetime engel olmus olabilir mi ki ? ama saraçoğlu adet öncesi yaptıktan sonra adet olucaksınız fln diyordu, yada öle değilse, ben neden bu durumdayım :26::44::44:
eeee benim adet nereye gitti o zaman

canım adetinden kaç gun geçtı sogan suyu adetine engel olmaz aksıne rahatlatır içini temizler inşallah hamilesindir

of bende aynııı günüm geçtii...test yaptım çıkmadııı bakalımmm olmazsa tekrar yapacağım testt....Hüsrana uğramak zorr.. hayırlısı olsun inşallahh...

Kizlar umitlerinizi yetirmeyin bekleyin ve kan testi yaptirin insallah guzel sonuclarinizi beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…