- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.041
kılar merhaba ben dun dr deydım doktor bana adetım ucuncu gunu test yaptırdı hormon prolaktın 35.65 cıktıdostnex dıye bı ılac verdı ben dedım bana bu ay yumurta tkıbı yapcaktınız gec ıcerı dedı usg baktı rahımden 3 tane mıs gıbı yumurtan vr dedı ben 24 ekımde adet oldum benı pazartesı cagırdı tekrar 5 kasımda gel dedı napcka bılmıyorum bu arada ben heyecanla unuttum neyse dedım benım akıntım var bana gecen ay bıleteral 500 mg hpla bıleteral vajınal fıtıl verdı onları dedım gecen ay kullanmadım bu ay kullanaymmı ddım kullan dedı ynaı kafam karısık napım ben sımdı bılgısı olan varsa muhakak cevp eklıorum Allahım herkese yardım etsın
yaa bu soğansuyu adetime engel olmus olabilir mi ki ? ama saraçoğlu adet öncesi yaptıktan sonra adet olucaksınız fln diyordu, yada öle değilse, ben neden bu durumdayım :26::44::44:
eeee benim adet nereye gitti o zaman
kız senın adetı inşallah bebek yemiştir
kantesti yaptır bıde bakalım nolacak
yesin yesin yarasın
inşallah hamlesindir umudum ya 1 hafta daha bekle ıdrarı tekrar dene yada kan ver canım
yumurtalarına bakıcaktır canım geliştimi çatladımı diye ilişki konusunda uyarmadımı sık yapın yada 1 gun arayla yapın dıye
yok demedı bısey bnede sımdı fıtele basladım ftılde ılıskı perhıı lazım dımı onda ılıskeıeyde gıremıoruz bugun 24 oldum adetımın de 6 gunu benım reg donemı e fazla 4 suruyor
hoşbulduk bıtanem napıyon baklaım
insallah kusum yaaa,eğer varsa da tahlilde görünmediyse, yaramaz bebis simdiden saklanbaç oynamak istiyo galiba
Umudum ben pazartesiyi bekleyemem olurum haaa
sağol cnmçok sevindim canım aybıshımız hamıletedavın hayırlı olsun canım
teyzesı yakalar onu sımdı
umudum kan nıye vermedınkı sen
canım benım ama sımdı bu ıste bır terslık var.fıtılde bıldıgım kadarıyla ılıskı olmuyo evet .
ama yumurtan varsada hep ilişki esnasında olman lazım ve doktorunun sana yumurtanın muhtemelen su aralıkta catlar dıye sana ılıskı gunlerı vermesı lazımdı
yumurtalarının boyutu ne ayrıca fitil kaç gunluk
yaw hele ben ne haldeyim bilmiyom, benim durum daha fenabu soğansuyu benim adeti havaya uçurdu ha ha hahaha
yaa bu soğansuyu adetime engel olmus olabilir mi ki ? ama saraçoğlu adet öncesi yaptıktan sonra adet olucaksınız fln diyordu, yada öle değilse, ben neden bu durumdayım :26::44::44:
eeee benim adet nereye gitti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?