Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

NE 630 DAN ITIBARENMIoldu pazarligimizi unutmamda önemli bisey olunca yazarim herseyi yazarsam kutun dolar yaw..kiz sende hemen karsiligini istemeye erken basladin

hadi bakalım kaytarmak yok iş başına
dolsun dolsun ben sılerım okuyunca yarın ahanda sana en buyuk ceza
hepinizi opuyorum canlarım

Evet canim onuda okudum tekrar gecmis olsun ne olucak simdi sozialamt a fln basvurun.Ama calsitigi sirket devam edicek dimi maasini vermeye:26:

suan krank yazdi doktoru paramizi kesintisiz alacagiz..insaallah cabuk iyilesirde isine geri baslar.

hadi bakalım kaytarmak yok iş başına
dolsun dolsun ben sılerım okuyunca yarın ahanda sana en buyuk ceza
hepinizi opuyorum canlarım

tamam oldu bundan sonra sana yorulmak yok sonra deme ama mesaj kutum gereksiz mesajlarla dolmus diye...herseyi yazacam sen görürsün biktirana kadar yazacam iste....

Insallah canim ya

Ya ben bisey anlamiyorum ama simdi anlatin dicem bilmem kac sayfadan ihtibaren oku diceksiniz o yuzden vazgectim

kaçakhayale ceza ver canım bak gozum arkada kalmadan cıkıyorum sımdı oyazacak bana
bu sefre cıktım meddcezırım sabah calısması supermıste benımkı kabul etmıyo
tatlı ruyalar

kaçakhayale ceza ver canım bak gozum arkada kalmadan cıkıyorum sımdı oyazacak bana
bu sefre cıktım meddcezırım sabah calısması supermıste benımkı kabul etmıyo
tatlı ruyalar

kiz hayalot sen görecen bende seni mesaj trafigine tutmazsam banada kacakhayal demesinler....yeter istemiyorum dedittirecem sana

Ay yasakhayal beni guldurdun ya su halimle bile deli oldum durmadan zile basiyolaar Halloween Yeter diye bagirasin varrr

loori onu hic deme yaw..valla bizde biktik vere vere evde biseyde kalmadi yaw...bide vermeyince kapinin önüne beyaz bisey dökmeye basliyolar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…