- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.221
NE 630 DAN ITIBARENMIoldu pazarligimizi unutmamda önemli bisey olunca yazarim herseyi yazarsam kutun dolar yaw.. kiz sende hemen karsiligini istemeye erken basladin
Evet canim onuda okudum tekrar gecmis olsun ne olucak simdi sozialamt a fln basvurun.Ama calsitigi sirket devam edicek dimi maasini vermeye:26:
Öyle walla, hayırlısını versin Rabbimmm .... Biz bu ay sabahları ilişkiye girmeyi deneyeceğiz canım, yarın sabah baaşlıyoruuuuzzzz
soylemedim amaaaaaaaaaaa
hadi bakalım kaytarmak yok iş başına
dolsun dolsun ben sılerım okuyunca yarın ahanda sana en buyuk ceza
hepinizi opuyorum canlarım
hadi bakalım kaytarmak yok iş başına
dolsun dolsun ben sılerım okuyunca yarın ahanda sana en buyuk ceza
hepinizi opuyorum canlarım
suan krank yazdi doktoru paramizi kesintisiz alacagiz..insaallah cabuk iyilesirde isine geri baslar.
Haydi rastgele canim insallah Allah yuzumuze bakar
medd cezırım bu kız işi bılıyo ya ama sonra ona bısey daha yazdım onu gormedı daha
Insallah canim ya
Ya ben bisey anlamiyorum ama simdi anlatin dicem bilmem kac sayfadan ihtibaren oku diceksiniz o yuzden vazgectim
Insallah canim ya
Ya ben bisey anlamiyorum ama simdi anlatin dicem bilmem kac sayfadan ihtibaren oku diceksiniz o yuzden vazgectim
ne yazdin görmedim gercekten..bak loorimi devreye sokarim...
ne yazdin görmedim gercekten..bak loorimi devreye sokarim...
de loorim sen bakim belki demeyiz...
kaçakhayale ceza ver canım bak gozum arkada kalmadan cıkıyorum sımdı oyazacak bana
bu sefre cıktım meddcezırım sabah calısması supermıste benımkı kabul etmıyo
tatlı ruyalar
Anlasam dicem de anlamadigim icin boyle takiliyorum saf disisigaramida yaktim bak
kiz yaralanmayin bak safligimdan
Ay yasakhayal beni guldurdun yasu halimle bile deli oldum durmadan zile basiyolaar Halloween Yeter diye bagirasin varrr
loori onu hic deme yaw..valla bizde biktik vere vere evde biseyde kalmadi yaw...bide vermeyince kapinin önüne beyaz bisey dökmeye basliyolar...
ara bulmedd cezırım soleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?