Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayyyy şu ovulasyon testini nasıl kullancam diye netten bakııyodum, kafam karıştııı sohbetten de uzakta kaldım bi haltta anlamadımm

Yasakhayalim simdi anlatir sana medcezirim

kiz bi dur yeni bismillah dedik daha yeni yeni konsantre olmaya basladim..bi eski formuma geleyim..:84::84::84::84:

bisey diyecem icinde kullanma kilavuzu olmuyomu yaw.....

cünkü ben daha hic kullanmadim...

Son düzenleme:
kiz bi dur yeni bismillah dedik daha yeni yeni konsantre olmaya basladim..bi eski formuma geleyim..:84::84::84::84:

Sen her zaman formdasin sekerim ben seni gozunden anlarim

Daha gelmedi ki, kullanma klavuzu var mı bilmiyorum.. yarın elimde olcak inşallaah ama aklıma takılan şey acaba sabahları ilk idrarla mı yapılması lazım Bi yerde sabahları ilk idrarla olmalı diye okudum, başka bi yerde de ilk idrarla olmamalı yazıyo.. Ben Öğleden sonra okuldayım o yüzden ya sabah yapabilirim ya da 5 ten sonra okuldan dönünce ... Hangisi doğru acabaa:44:

bekle bi aslinda olmasi gerekir...bi gelsinde ona göre arastiririz ...sen merak etme..senin icin tüm topikleri dolasirim

medcezir kullanma klavuzu ile gelir zaten sana onu iyice okuduktan sonra yaparsin insallah istegine kavusursun

meddcezirim yaw ben bilmiyorumki cünkü hic kullanmadim...:26::26::26::26::26::26:

hadi yaaa neyse sağlık olsunn... Bu arada ben dün sabah soğan suyunu içtim, sonra yan etkisi olur diye tırstım ve bıraktım.. Seni de bulamadığım için soramadım yasakhayalimmm

bekle bi aslinda olmasi gerekir...bi gelsinde ona göre arastiririz ...sen merak etme..senin icin tüm topikleri dolasirim

o supurge varken ondan kuskumuz yok Kiz hazir cadilar bayrami ya sen bi turla cok seker toplarsin he

Son düzenleyen: Moderatör:
o supurge varken ondan kuskumuz yok Kiz hazir cadilar bayramida sen bi turla cok seker toplarsin he

doru demi loori medd cezirimin sayesinde bi bahanem oldu gezerim artik tüm topikleri

seker istemem gezersem eurocuklar toplarim ama:84::84::84::84::84:

hadi yaaa neyse sağlık olsunn... Bu arada ben dün sabah soğan suyunu içtim, sonra yan etkisi olur diye tırstım ve bıraktım.. Seni de bulamadığım için soramadım yasakhayalimmm

canim benim hic korkma gercekten..istersen prof dr ibrahim saracoglunun sitesine girip okuya bilirsin..ama tabi yinede yapip yapmamak senin elindeama gercekten cok faydali bi kür...ben eger yapabilirsem haftaya basliyacagim...

canim benim hic korkma gercekten..istersen prof dr ibrahim saracoglunun sitesine girip okuya bilirsin..ama tabi yinede yapip yapmamak senin elindeama gercekten cok faydali bi kür...ben eger yapabilirsem haftaya basliyacagim...

Umudum yapmisti hala adet olmamisti galiba :26:

kizlar ben cikmak zorundayim..insaallah yarin girmeye calisacagim

öpüyorum iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…