- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.241
Benim kapinin onundeki paspasimi katlaip koseye birakmislar Allahim ya
Ayyyy şu ovulasyon testini nasıl kullancam diye netten bakııyodum, kafam karıştııı sohbetten de uzakta kaldım bi haltta anlamadımm
Yasakhayalim simdi anlatir sana medcezirim
Yasakhayalim simdi anlatir sana medcezirim
kiz bi dur yeni bismillah dedik daha yeni yeni konsantre olmaya basladim..bi eski formuma geleyim..:84::84::84::84:
bisey diyecem icinde kullanma kilavuzu olmuyomu yaw.....
cünkü ben daha hic kullanmadim...
kiz bi dur yeni bismillah dedik daha yeni yeni konsantre olmaya basladim..bi eski formuma geleyim..:84::84::84::84:
bisey diyecem icinde kullanma kilavuzu olmuyomu yaw.....
cünkü ben daha hic kullanmadim...
Ayy sabırsızlıkla bekliyorummm
Daha gelmedi ki, kullanma klavuzu var mı bilmiyorum.. yarın elimde olcak inşallaah ama aklıma takılan şey acaba sabahları ilk idrarla mı yapılması lazım Bi yerde sabahları ilk idrarla olmalı diye okudum, başka bi yerde de ilk idrarla olmamalı yazıyo.. Ben Öğleden sonra okuldayım o yüzden ya sabah yapabilirim ya da 5 ten sonra okuldan dönünce ... Hangisi doğru acabaa:44:
Daha gelmedi ki, kullanma klavuzu var mı bilmiyorum.. yarın elimde olcak inşallaah ama aklıma takılan şey acaba sabahları ilk idrarla mı yapılması lazım Bi yerde sabahları ilk idrarla olmalı diye okudum, başka bi yerde de ilk idrarla olmamalı yazıyo.. Ben Öğleden sonra okuldayım o yüzden ya sabah yapabilirim ya da 5 ten sonra okuldan dönünce ... Hangisi doğru acabaa:44:
meddcezirim yaw ben bilmiyorumki cünkü hic kullanmadim...:26::26::26::26::26::26:
bekle bi aslinda olmasi gerekir...bi gelsinde ona göre arastiririz ... sen merak etme..senin icin tüm topikleri dolasirim
Sen her zaman formdasin sekerim ben seni gozunden anlarim
o supurge varken ondan kuskumuz yokKiz hazir cadilar bayramida sen bi turla cok seker toplarsin he
hadi yaaa neyse sağlık olsunn... Bu arada ben dün sabah soğan suyunu içtim, sonra yan etkisi olur diye tırstım ve bıraktım.. Seni de bulamadığım için soramadım yasakhayalimmm
doru demi loorimedd cezirimin sayesinde bi bahanem oldu gezerim artik tüm topikleri
seker istemem gezersem eurocuklar toplarim ama:84::84::84::84::84:
canim benim hic korkma gercekten..istersen prof dr ibrahim saracoglunun sitesine girip okuya bilirsin..ama tabi yinede yapip yapmamak senin elinde ama gercekten cok faydali bi kür...ben eger yapabilirsem haftaya basliyacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?