- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.261
bekle bi aslinda olmasi gerekir...bi gelsinde ona göre arastiririz ... sen merak etme..senin icin tüm topikleri dolasirim
medcezir kullanma klavuzu ile gelir zaten sana onu iyice okuduktan sonra yaparsin insallah istegine kavusursun
doru demi loorimedd cezirimin sayesinde bi bahanem oldu gezerim artik tüm topikleri
Yormayayaım ben kaçakhayalimiiii, hastasın zatennn:2:
kizlar ben cikmak zorundayim..insaallah yarin girmeye calisacagim
öpüyorum iyi geceler...
tamam soz benden sana 1 euro
loorimm bitanem.. Seni yalnız bırakmak istemezdim ama benim de çıkmam lazımmmm
Sabah çalışmalar var malumm
Kendine çoook iyi bak olar mıı, iyi geceler tatlı rüyalarr
Çook teşekkür ederim bitanem, Rabbim süpürgene zeval vermesinn
İnşallah looricimmm, ayy daha test piyasada yok ama ben çok heyecanlandım
doru demi loorimedd cezirimin sayesinde bi bahanem oldu gezerim artik tüm topikleri
Yormayayaım ben kaçakhayalimiiii, hastasın zatennn:2:
senin icin gezerim medd cezirim yeterki sen doru kullan
ne sadece 1 eurocukmusüpürge benzinime yazik baska kapilara gideyim bari.. hayalotum cömerttir bu konuda ona dogru yol aliyim bari
canım adetinden kaç gun geçtı sogan suyu adetine engel olmaz aksıne rahatlatır içini temizler inşallah hamilesindir
ok canım doktor hıc bısey ıstemedı benden hala acaba benım kıstlerım var dıyemı ıstemıyo.bende butun testler elımde olsun nevar neyok bır an once tedavıler baslasın ıstıyorum ama sanırım bu sekıl yurumuyor. bu dediğin mavi tıp neresi canım.bıde test yapılırken soru falan soruyolarmı :44:bana yaz be canım valla bende cok merak edıyorum.tek korkum kıstler gıdıcek ya yumurta çatlar bıde esımin spermınde bıseyler cıkarsa al burdan yak butun tedavı boşa gıdıcek .çokmu karamsar düşünüyorum bılemedım ama içimekile bunlar ıste
ya artık biriniz bana öğretirmi şu alıntı ile 2 den fazla kişi cevaplamayıokuyorum okuyorum aklımda kalanları yazıyorum:26:sonrada aralarda kaçırdıklarım oluyo yahu
kusum benim, bnde bilmiyordum tıklaya tıklaya buldum olay yerini
alıntı ile cevap <---- kısmı var ya, onun yanındaki küçük kutucuğa tıkla arka arkaya kimlere ne diceksen, anladın mı ?
mesela :
loorime mi dicen, alıntı ile cvabın yanındaki küçük kutucuğa,
aybish e mi dicen, alıntı ile cvabın yanındaki küçük kutucuğa,
en son kime cvp vericeksen, alıntı ile cvp kısmına tıkla yeni sayfa açıldı mı, hepsinin alıntıları birden çok karsına gelmis olucak zaten, orda alt alta yazarsın herkese,ok mi balım .?
bu arada, hepinize hayalot tıklıcak hahahhahahaDD benden demesi
ya artık biriniz bana öğretirmi şu alıntı ile 2 den fazla kişi cevaplamayıokuyorum okuyorum aklımda kalanları yazıyorum:26:sonrada aralarda kaçırdıklarım oluyo yahu
alıntı ile cevap <---- kısmı var ya, onun yanındaki küçük kutucuğa tıkla arka arkaya kimlere ne diceksen, anladın mı ?
mesela :
en son kime cvp vericeksen, alıntı ile cvp kısmına tıkla yeni sayfa açıldı mı, hepsinin alıntıları birden çok karsına gelmis olucak zaten, orda alt alta yazarsın herkese,ok mi balım .?
günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhadi gelinde az kaynatalım dimi ama sabah sabah bulgur mu kaynatıcaz diye sormayın, bu kez soğan kaynatıcaz haha hahahaha
mesela :
umudum herkese tıklayacamdaben yapamadım yine :44::44::44:
günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhadi gelinde az kaynatalım dimi ama sabah sabah bulgur mu kaynatıcaz diye sormayın, bu kez soğan kaynatıcaz haha hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?