Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bekle bi aslinda olmasi gerekir...bi gelsinde ona göre arastiririz ...sen merak etme..senin icin tüm topikleri dolasirim

Çook teşekkür ederim bitanem, Rabbim süpürgene zeval vermesinn

medcezir kullanma klavuzu ile gelir zaten sana onu iyice okuduktan sonra yaparsin insallah istegine kavusursun

İnşallah looricimmm, ayy daha test piyasada yok ama ben çok heyecanlandım

doru demi loori medd cezirimin sayesinde bi bahanem oldu gezerim artik tüm topikleri

Yormayayaım ben kaçakhayalimiiii, hastasın zatennn:2:

loorimm bitanem.. Seni yalnız bırakmak istemezdim ama benim de çıkmam lazımmmm
Sabah çalışmalar var malumm
Kendine çoook iyi bak olar mıı, iyi geceler tatlı rüyalarr

ne sadece 1 eurocukmu süpürge benzinime yazik baska kapilara gideyim bari..hayalotum cömerttir bu konuda ona dogru yol aliyim bari

Ben almanlara cektim herhalde bu konuda

Yavrukus ben cikyorum iyi geceler yarin gel ugra buraya benim ozel park yerime park edersin ferrariyi

senin icin gezerim medd cezirim yeterki sen doru kullan[/QUOTE]

Bitanemmmm benm çook sağolll, öpüyorummmm

hayalotum bence sen en iyisi soğansuyu nu yap derim. kistler için birebir. bak iyi ki yapmışım diceksin.. bu kadar faydası olmasa, saraçoğlu bu kadar emin konusmazdı.
bnde bi tam olarak bi tahlilimi yaptıriim, eğer soğansuyu faydalı gelmisse, tabi gerekirse dktara ultrasanada girerim.. ozman her msjımda burda,
soğansuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
deyip bağıracam anasını satimmmm DD

günaydın bitaneler

kaçakhayalim bulmuşun bitanem
bu arada hani benim msjlarım
sen gel gel ben sana eurocuklar dagıtamam ama TL veririm sen euroya çeviriverirsin canım

umudum denicem tamam bu soğan kürünü bugün tekrardanda tek sorunum mideme güveniyorum ben1 2 gün içmeye çaıştım ama elim ayağım kesildi yapamadım tekrar bi kendimi hazırlıyım bari soğanlarım bile var 3 kilodan bile fazla almıştım ama hayalotta iş yokk

loorim kız cadılar bayramımı var alamanyada kaçakhayal sizin kapıya süpürgesini bıraksında senin paspasınla uğraşmasınlar

meddcezirim ya şu kocanı sabah çalışmasına nasıl ikna edebildin anam benimki benden kaçmaya delik arıyo artık

ALPPIN sen nıye hiç konuşmamışım tatlım:44::44:

ya artık biriniz bana öğretirmi şu alıntı ile 2 den fazla kişi cevaplamayıokuyorum okuyorum aklımda kalanları yazıyorum:26:sonrada aralarda kaçırdıklarım oluyo yahu

bugün hayalotun çok işi var eve koltukçular gelcek koltuklarımı alıp götürcekler yakaçakhayalim şu süpürgene sizin evdeki koltukları yüklesende bize getirsen canım benim

haydik ben çıkıyorum şimdi hepinizi öpüyorum .bu arada sabah kuşları umudum ,aybıshım,scorpionsum nerde kaldınızsizide bi görüp öyle çıkaydım iyi olacaktı

günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelinde az kaynatalım dimi ama sabah sabah bulgur mu kaynatıcaz diye sormayın, bu kez soğan kaynatıcaz haha hahahaha

ya artık biriniz bana öğretirmi şu alıntı ile 2 den fazla kişi cevaplamayıokuyorum okuyorum aklımda kalanları yazıyorum:26:sonrada aralarda kaçırdıklarım oluyo yahu

kusum benim, bnde bilmiyordum tıklaya tıklaya buldum olay yerini

alıntı ile cevap <---- kısmı var ya, onun yanındaki küçük kutucuğa tıkla arka arkaya kimlere ne diceksen, anladın mı ?
mesela :
loorime mi dicen, alıntı ile cvabın yanındaki küçük kutucuğa,
aybish e mi dicen, alıntı ile cvabın yanındaki küçük kutucuğa,
en son kime cvp vericeksen, alıntı ile cvp kısmına tıkla yeni sayfa açıldı mı, hepsinin alıntıları birden çok karsına gelmis olucak zaten, orda alt alta yazarsın herkese,ok mi balım .?

bu arada, hepinize hayalot tıklıcak hahahhahaha DD benden demesi

Son düzenleme:

umudum herkese tıklayacamdaben yapamadım yine :44::44::44:

yaa bu arada, hani ben bgünlerde sonuç alana kadar kendime dikkat etme açısından, ev isi yapmıyorum ya, biriniz gelinde el atın şu islere dicektim, loorim sen camlardan basla kusum, medrcezirim sen mtfağa giriver balım, hayalot sende ortalık sil süpür bitanem., ııımmmm baska kim kaldııı :44::44::26: he scarpionsum, sende gel bana hizmet edersin askummm olar mı ne diyosunuz teklifime şimdi hepiniz birden kafamı kırmaya geliyomuşunuz

ahanda buldum tıklanmaya hazır olun

gunaydın umudum ilk olarak sen tıklandın bu arada

umudum herkese tıklayacamdaben yapamadım yine :44::44::44:

yaaa niye yapamadın kiii :44::44: o kadar parçaladım kendimi be anacım dur dur yapcas simdik

Son düzenleme:

Gunadın kızlar sorması ayıp soğan suyu ne ise yarıyo. Banada soylermısınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…