- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.321
bak iste.... eskiden umudum derdi. smdi artık umut olmuşşşş .. yok yok ben bosa konusuyorum. en iyisi demiyim artık bisey
yasakhayal gelmis ama son zamanlarda bizi gören yok, yeni beni .. nedense dediklerim havada kalıyo, cvp dahi alamıyorum kaç seferdir
hiç beni merak bile etmiyo sanırım, bana dair yazdığı birsey yok msjlarında bakıyorum da
hayalota, medcezire, loorime özel msj bile varmıs kendi dediğine göre.
ben söylüyorum ben işitiyorum sadece .. hayalotum yanlış mıyım sence
valla bu da son böyle yazışım, bunu da görmezse, bir daha hiçbirsey demicem yasakhayale.
Kizlar hayrola nazarim degdi galiba
Bende dua ediyordum allahim bu sayfadakiler cok iyi arkadas olmuslar insallah hepsi ayni anda hamis kalsin hamile sayfasina toptan gecsinler diye
Muhabbetinizin bol oldugunu dusundum nazarm degdi
Masallah
canlarım temızlıgı bıtıremedım yemekde yokk dua topıklerındekı dualarımda duruyo aksama kadar gıremem bıdaha
istedıgınız kadar sohbet yapabılırsınıznasıl olsa artık kaçakhayal bana özetliyo
sizleri çok sevıyorum ben yavalla bak
Kizlar hayrola nazarim degdi galiba
Bende dua ediyordum allahim bu sayfadakiler cok iyi arkadas olmuslar insallah hepsi ayni anda hamis kalsin hamile sayfasina toptan gecsinler diye
Muhabbetinizin bol oldugunu dusundum nazarm degdi
Masallah
yok bıtanem sorun yok bızım kızların hormonları tavan yaptı ay sonu ya
yoksa bız cok ıyı anlasıyozzzzz
umudum kaçakhayalım aranızda bı yanlıs anlama var ben dısardan bakınca gorebılıyorum oyuzden bence yazdıklarınızı tekrar okuyun bak nasıl sorun ortadan kalkacak
adet gününe 10gün kala, sabah ve aksam olmak üzere, bir bardak suyun içine, bir orta boy soğanın kabuklarını soyup, bikaç parçaya bölüp, suya atıyosun, 5dk kaynatıyosun, ılıyınca bardağa süzüp içiyosun, çokta oğuya yakın ılık olmıcakmıs, yanlız bunu içtikten sonra, 20dk birsey yiyip içmiyosun, unutma aç karnına olucakmıs.
yani ben çok bağımlı kalmadım yaptığım 5-6 defa yı geçmemistir. adet olursan şayet bırakıyomuşsun. ama dün bi yerde okudum, 15günden fazla yapılmaması gerekiyomus bu soğansuyunun
bilmiyorum artık faydasını gördüm mü, onu tahlilden sonra görüces.
ama şuan adet oldun mu, akıntın var mı die sorarsan, yokkkkkmasallah masallah insallah insallah
pofffssss yıne kımsecıkler yooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?