Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmiste noldu yaw:44::44::44::44::44:ama ben daha hic geri sayfalari okumadim ki

allalla yaw bi kac kere ta ileriki sayfalarda tüm kizlarin isimlerini yazdim bunlarin icinde sende vardin bak sende onu görmemissin

yaw özel mesaja gelince tüm kizlar ben yokkken hepsi mesaj yazmis bende onlara cevap verdim...hayalota gelince gecmis sayfalari okursan onunla bi anlasma yaptik onun icin ona günlük mesaj atacam

Umut81 kullanıcısından alıntı
bak iste.... eskiden umudum derdi. smdi artık umut olmuşşşş .. yok yok ben bosa konusuyorum. en iyisi demiyim artık bisey

aklima düsürdün bende kim sadece kacakhayal yada yasakhayal derse bende küsecem:bendede im eki olacak hep sonumda

demekki bunlar küsme sebebi sayiliyodu ama benim haberim yokmus

Son düzenleme:
Kizlar hayrola nazarim degdi galiba
Bende dua ediyordum allahim bu sayfadakiler cok iyi arkadas olmuslar insallah hepsi ayni anda hamis kalsin hamile sayfasina toptan gecsinler diye
Muhabbetinizin bol oldugunu dusundum nazarm degdi
Masallah

Bende dua ediyordum allahim bu sayfadakiler cok iyi arkadas olmuslar insallah hepsi ayni anda hamis kalsin hamile sayfasina toptan gecsinler diye
Masallah

yok bıtanem sorun yok bızım kızların hormonları tavan yaptı ay sonu ya
yoksa bız cok ıyı anlasıyozzzzz
umudum kaçakhayalım aranızda bı yanlıs anlama var ben dısardan bakınca gorebılıyorum oyuzden bence yazdıklarınızı tekrar okuyun bak nasıl sorun ortadan kalkacak

canlarım temızlıgı bıtıremedım yemekde yokk dua topıklerındekı dualarımda duruyo aksama kadar gıremem bıdaha
istedıgınız kadar sohbet yapabılırsınıznasıl olsa artık kaçakhayal bana özetliyo
sizleri çok sevıyorum ben ya valla bak

he sen yap temizligini su an asayis berkemal anlatiolacak bi durum yok...en son bomba haberleri bildiririm ben

bende biraz sonra doktora gidecem gelincede yemek yerim sen ozamana girmezsen son haberleri bildiririm ben sana

Masallah

yok degmez nazar neyim bize.. ama degme ihtimalide var:felak ve nas mi okusam Acaba bundan sonra nazar ne icin

umudum bana kizarda ara sira olabilir....ben alistim onun kizmalarina

Son düzenleme:
UMUDUM BURAYA

umudum benim kiz sen bana niye kiziyosun yaw

sen kizarsan bana girmem artik bu topikcikleresizide özlerim

kararini ver kizacanmi artik bana yoksa sevecenmi?:18::18::18::18::18::18::18::18:

hayalotum kiz su gözlerini gecici bana versende su umudumu bide ben görsem yoksa bu kiz beni yakaladigi yerde kazana atacakcünkü gecmisi nasil okuyum yaw ben zaten sanada herseyi bildirmek zorundayim hepsine yetisemem...

Son düzenleme:

sagol canim tesekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…