Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ama hic uykusu yok gibiydibencede o gözükmüyorum saniyo ama biz onun online oldugunu görüyoruzsu an gizlice bizi takip etmis oluyo

yok yok uyumamıştır o..benim eşim bensiz yada ben yanında olmadan hayatta uyumaz benimde ayakta olmama müsade etmez illa yatcam..anlayışlı kocası varmış valla

kizlar dikkat ettinizmi hayalim biz onun hakkinda yazdiktan sonra cikti artik

anladi tabi bizim onun online oldugunu farkettigimizi....

yok yok uyumamıştır o..benim eşim bensiz yada ben yanında olmadan hayatta uyumaz benimde ayakta olmama müsade etmez illa yatcam..anlayışlı kocası varmış valla

asetonum canim benim sende yatsan artik....senin dinlenmen gerek...cok internet basindada kalma...

bende simdiden iyi geceler demek istiyorum ama hayalim gibide ya hemen cikamazsam diyorum...

alalala meddcezirimde halen online gözüküyo..uyuyup mu kaldi netin basinda...

Son düzenleme:
hayalot yarin oku bakim tüm sayfalari iyikide affetttin beni yoksa yanmistim...

miktar:5.5 CC
KONSANTRASYON: 20MİLYON\MİLİM >15
HAREKET: %55 A+B+C>%40
A : -
B : 35
C : 20
D : 45
vizkozite :++ (yok)
aglutinasyon: - (yok)
ph : 8.3
görünüm :
normal : 10
ba : 44
bayun : 22
kuyruk : 24

miktar:5.5 CC
KONSANTRASYON: 20MİLYON\MİLİM >15
HAREKET: %55 A+B+C>%40
A : -
B : 35
C : 20
D : 45
vizkozite :++ (yok)
aglutinasyon: - (yok)
ph : 8.3
görünüm :
normal : 10
ba : 44
bayun : 22
kuyruk : 24

canim benim öyle cokta vahim bi durum yok bence..ileri hizliniz yok yavas hizliniz ise %35 normal sayida...daha dün senin yazdigin sonuctan daha kötüsünü bi topikte arkadas yazmis onlarkinin hepsi normal olmadigi halde iki hafta önce hamile kaldigini ögrenmis....sunlari yapabilirsin esine kürler uygula ceviz pekmez findik roka bide ekstra vitamin haplari var üroloji doktoru uygun olani yazar...bence hic üzülme spermler hep böyle olacak diye bisey yok...3 ayda bir yenileniyo cünkü..öyle abartilacak bi durum yok ortada..sadece biraz ek tedaviye ihtiyac var...belki o bile olmadan sende sorun yoksa bebisin gelebilir..istersen arkadaslar kaan aydosa e mail yazip sonuclarini yorumlatiyo bide sen gönder ne diyecek bakalim..ama hic karamsar olma...

Morfoloji falan yazmıo hıcbı yerde o burda yazılımı ki ben anlamadım:44:

direk morfoloji yazilmamis ama hani bas kuyruk boyun varya onlar problemli spermler oluyo..bazen morfoloji yaziliyo bazen öyle belirtiliyo....anladigim kadariyla normal yapili sperm yüzde 10 diye sayim yapilmis...ama yinede hicte vah tüh denilecek bi sonuc degil..yeterki yeterli sperm bulunsun...öyle seyler okuyoruzki rabbim kimseye vermesin bi tanecik bile sperm bulunamiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…