Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

SENIN ICIN AZ KAYNATTIM :: tamam konusmam bensen gelene kadar baska topikleri bi dolasim o zaman..

alalalal looricik sabahta gelmedi..:44::44::44::44::44:calisiyo desem sürekli calisilmazki

insaallah hasta ne degildir....

1ml de cnm sayı kötü degil harekette azalma ve dedi doktor

bence doktorun abartmis 1 ml 20 milyon cok iyi..bide %10 ILERI hizliniz var daha ne olsun....2 gün önce bi topikte okudum kadinin hic ileri hizlisi yokmus esinin bide defektli sperm sayisida cok fazla oldugu halde bi hafta önce hamile oldugunu ögrenmis...

İcimi ferahlattin canım ins öyle olur cok korkuyorum aksi bir durum olmasından

Son düzenleme:
İcimi ferahlattin canım ins öyle olur cok korkuyorum aksi bir sürüm olmasından

hic korkma canim benim valla o kadar kötü sperm sonuclari gördümkü sizinki gercekten cok iyi.....özellikle ileri hizli olmasi sizin icin avantaj.....%10 kac milyon ileri hizli sperm eder..onlardan biri zaten yeterli....sendede bi sorun yoksa rabbimde izin verirse önünüzde hic bi engel yok...

Benim bütün testlerim yapıldı sorun yok dedi doktor canim

Benim bütün testlerim yapıldı sorun yok dedi doktor canim

ne güzel iste simdi tek bisey geriye kaliyo kafaya takmamak ve stres yapmamak ...

bide yumurtlama günlerini kacirmamak

hayalot bak senin icin yavas yavas mesajlasiyoruz...sen gideli sadece bi kac mesaj yazdik hayalimle::92::92::92::92:

Bu ay testlerle buldum yumurtlama gunünü ) çalısmalar yapıldı bakalım sonuc ne olacak

cnm anladigim kadariyla sonuclariniz güzel.morfoloji hareketlilikten bile öneliymiş.harekketi hızlandırmak icin keciboynuzu yiyebilir esin yada kür olarak uygularsiniz.ama morfoloji icin çare yok.morfolojisi 0 olanlar var.yani normal spermi yok denecek kadar az.ozaman tup bebis yapiyolar.benim esimin morfoloji %11 cikti.ama doktor hamilelige engel degil dedi.(dr sitesindeki kaan aydosa yollamistim)icini ferah tut o yuzden

selam canlarımm öglen tatili kaçamağı yaptım..gecmisi okumaya yetisemiyorummm off:-(
16:30 da doktor randevum var bana şans dileyinn

:18:

Selam kizlar nasilsiniz
Ben okuldayim bugun cok yogun hem nobetciyim hem ders cok
Umut adet gormus sanirim uzulme canim bu da bir nimet ins bidahaki aya umut var:)

Selam kizlar nasilsiniz
Ben okuldayim bugun cok yogun hem nobetciyim hem ders cok
Umut adet gormus sanirim uzulme canim bu da bir nimet ins bidahaki aya umut var:)

ölede, çok farklı seyler yasıyorum .. benim adetim gecikiyodu.. ve ben hissediyodum vardı...ama yine birsey bana engel oldu ve ben esimi çağırıyodum bizim evdeymişim, esimi çağırıp o gelicek die beklerken arkamı dönüp bakıyom içeri doğru, beni adam gibi birsey elini uzatıyodru bana dokuncak gibi yaptı rüyamda korktum ben... adetim gecikmeye basyaınca gördüm ben o rüyayı cünkü adet olucak gibi değildimm, göğüslerim her ay acır dokunamam bile, halen daha öle acıması yok, sadece büyümüsler gibi, ama bu ay çok farklıydı çokk , dualarımla inanıyodum vardı içimde küçücük birsey ama

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız.. ayy vallahi artık utanıyorum ben geldim demeye... yaa bnm oglan costu bilgissyarı onunde acamıorum migo çaaa migo çaa diye bagrınıp duruyor.. bu arada migo bingo adında bir şarkı çaaa da çal demek oluyor:) bende bilgisayara bu kdr düşkün olmasını vakit gecirmesini istemediiimden önünde açmamaya gayret ediorum. bu arada benim dişlerimde problem oldu tedaviye basladık o yuzden gecen ay ve bu ay tekrar korunma moduna gectik:) sizler nasılsınız. var mı yeni gelişmeler.. takdir edersinizki tabiiki ben yine geçmişi okuyamırum:))

Canim cok iyi anliyorum seni
Benimde bi arkadasin gecikti cift cizgi bile gordu daha dr gitmeden adet gordu
Dr bazen gebelik olur ama cok erken bir zamaninda vucut birakabilir demis dusuk degil ama oyle bisi iste
Uzulme sonuc rabbime bakar ol dememis demekki hersey bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…