- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.661
canım eşinde varikosel mi var o sayı ve hareket düşüklüğü yapıyor çünki. Ben yeni üye oldum neler denedim bilmiyorum ama keçi boynuzu kürü uygula bir de bal+polen+arı sütü denedin mi bilmiyorum...
tabıkı bıtanem tekrar yaptırın keçiboynuzu falanda yedır kocana oldumu
amın bıtanem baslayın bakalım hayırlısı olsun tatlım ovulasyon testıde al calısma gunlerınde yardımcı olur yanılmassın
sanada gunaydın kaçakhayalimama sorma halımı gozlerım cıktı ya bu arada bıraz cıkıyorum kızlar bıyere gıtmem gerek cok konusmayın sakın bugun bıraz gozlerımden rahatsızım da
8 scorpions günaydın canımm, nasılsın?
bizimde öle
hayalim sonuclarin kötü degil canim benim...bu 20 milyon kac ml de cikti?:44::44::44::44:
1ml de cnm sayı kötü degil harekette azalma ve dedi doktor
bence doktorun abartmis 1 ml 20 milyon cok iyi..bide %10 ILERI hizliniz var daha ne olsun....2 gün önce bi topikte okudum kadinin hic ileri hizlisi yokmus esinin bide defektli sperm sayisida cok fazla oldugu halde bi hafta önce hamile oldugunu ögrenmis...
İcimi ferahlattin canım ins öyle olurcok korkuyorum aksi bir sürüm olmasından
hic korkma canim benim valla o kadar kötü sperm sonuclari gördümkü sizinki gercekten cok iyi.....özellikle ileri hizli olmasi sizin icin avantaj.....%10 kac milyon ileri hizli sperm eder..onlardan biri zaten yeterli....sendede bi sorun yoksa rabbimde izin verirse önünüzde hic bi engel yok...
Benim bütün testlerim yapıldı sorun yok dedi doktor canim
ne güzel iste simdi tek bisey geriye kaliyo kafaya takmamak ve stres yapmamak ...
bide yumurtlama günlerini kacirmamak
hayalot bak senin icin yavas yavas mesajlasiyoruz...sen gideli sadece bi kac mesaj yazdik hayalimle: :92::92::92::92:
Kızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
B%10(yavaş ileri)
C%15(zayıf hareketli)
D%20(kimildanma hareketi )
E%45(hareketsiz )
Morfolojisi %86 normal
Sperm sayısı 20 milyon 800 bin
8 scorpions günaydın canımm, nasılsın?
Selam kizlar nasilsiniz
Ben okuldayim bugun cok yogun hem nobetciyim hem ders cok
Umut adet gormus sanirim uzulme canim bu da bir nimet ins bidahaki aya umut var:)
aybishim kusura bakma zor baglaniyorum işyerinde.o yüzden burada gibi görünsemde yokum yaniii:-(
ayrica iyiyim cnm senn
aybishim kusura bakma zor baglaniyorum işyerinde.o yüzden burada gibi görünsemde yokum yaniii:-(
ayrica iyiyim cnm senn
ölede, çok farklı seyler yasıyorum .. benim adetim gecikiyodu.. ve ben hissediyodum vardı...ama yine birsey bana engel oldu ve ben esimi çağırıyodum bizim evdeymişim, esimi çağırıp o gelicek die beklerken arkamı dönüp bakıyom içeri doğru, beni adam gibi birsey elini uzatıyodru bana dokuncak gibi yaptı rüyamda korktum ben... adetim gecikmeye basyaınca gördüm ben o rüyayıcünkü adet olucak gibi değildimm, göğüslerim her ay acır dokunamam bile, halen daha öle acıması yok, sadece büyümüsler gibi, ama bu ay çok farklıydı çokk , dualarımla inanıyodum vardı içimde küçücük birsey ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?